Batterij iPhone 6 vervangen

iPhone batterij vervangen in uw buurt

U wilt uw iPhone 6 opladen maar het werkt niet meer. De batterij van uw Apple iPhone loop snel leeg. Uw iPhone wordt plots uitgeschakeld terwijl het percentage nog voldoende was.

Komen deze situaties u bekend voor? Maak dan een afspraak bij iLabo. Onze professionals vervangen uw oude iPhone 6 batterij snel en vakkundig door een volledig nieuw kwaliteitsvol exemplaar.

Na enkele jaren verliest de iPhone 6 zijn levensduur. Dit kan door het vele gebruik. Maar soms kan de batterij ook beschadigd worden door waterschade.

Wanneer u een defect iPhone accu heeft, hoeft u zeker geen nieuw toestel te kopen. Het voordelig vervangen van uw batterij is een zeer haalbare optie om de levensduur van uw iPhone 6 te verbeteren of te herstellen.

Uw iPhone 6 batterij vervangen we in maar 30 minuten bij een vestiging in uw buurt. Maak voor het vervangen van uw accu een afspraak via onze website in één van onze 27 locaties in heel België. Er is altijd wel een iLabo in uw buurt.

Onze reparaties vallen onder een garantie van 6 maanden tot 12 maanden.

De batterij van mijn iPhone is stuk

De batterij van uw Apple iPhone heeft de neiging om na verloop van tijd snel leeg te lopen. Zeker als uw iPhone 6 al veel gebruikt is.

Wanneer uw Apple iPhone bijvoorbeeld niet goed meer oplaadt of al na 30% plotseling uitvalt, is de batterij in de meeste gevallen aan vervanging toe. Wij helpen u bij iLabo dan heel snel aan uw nieuwe Apple iPhone batterij.

Dankzij onze 27 vestigingen in heel Vlaanderen vindt u altijd een expert in uw buurt terug om uw herstelling binnen de 30 uit te voeren aan een voordelige prijs. Hier bovenop geniet u dan van een vriendelijke service.

Pas op voor goedkope batterijen die u mogelijks elders kunt vinden! Deze vervangstukken zijn niet van hoge kwaliteit waardoor de batterij snel terug leeg kan lopen.

Daarom is het zinloos om de levensduur van uw iPhone 6 op het spel te zetten door een paar euro’s te besparen voor het vervangen van een iPhone batterij van lage kwaliteit.

Bij iLabo garanderen we u dat we alleen gebruik maken van onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit voor uw batterij vervanging. Deze onderdelen zijn gelijkwaardig aan de originele onderdelen van Apple.

Alle gegevens blijven behouden

Wij weten dat u uw gegevens op uw smartphone heel belangrijk vindt.

Het vervangen van de batterij van uw iPhone 6 heeft geen invloed op uw gegevens. Hierdoor blijven alle foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op uw apparaat staan. We proberen deze data te behouden bij elke herstelling.

Hoogwaardige onderdelen

Uiteraard wil iedereen wat geld besparen maar laat u niet vangen door een heel goedkope batterij reparatie die ze elders aanbieden!

Deze vervangstukken zijn mogelijks minder in kwaliteit en kunnen sterk afwijken van het origineel onderdeel.

Het goedkoop vervangen van uw iPhone 6 batterij kan een lastige aankoop zijn. Sommige diensten of winkels bieden reparaties aan zeer lage prijzen aan.

We moeten ons ervan bewust zijn dat ze vrij vaak gebruik maken van batterijen van een heel lage kwaliteit die zeer schadelijk kunnen zijn voor uw Apple toestel.

Als u de beslissing neemt om het vervangen van uw iPhone 6 batterij bij iLabo uit te voeren, kunnen we u een vriendelijke service garanderen en beloven wij u dat uw iPhone batterij nog lang mee zal gaan na de iPhone reparatie.

Batterij vervangen in uw buurt

iLabo zorgt voor een lokale reparatie. Uw iPhone 6 batterij laten repareren doen we snel in een winkel bij u in de buurt.

Wij hebben 27 vestigingen in heel Vlaanderen waardoor u zeker geen lange afstanden zal moeten afleggen om uw defecte batterij of gebarsten scherm te laten vervangen.

Er is altijd wel een winkel in uw buurt waar bij u uw Apple onderdeel kan laten vervangen met een uitgebreide service.

Plan uw afspraak online in en geniet vervolgens van een voordelige en snelle reparatie met de beste service. Na het vervangen van uw batterij is uw smartphone weer zo goed als nieuw.

In elke winkel staan gepassioneerde technici klaar om de meest complexe Apple iPhone problemen binnen het half uur op te lossen. Ze willen dat elke klant tevreden terug naar buiten wandelt.

Van een scherm dat gebroken is in duizend stukjes tot een camera die enkel een zwart scherm vertoont.

Jij kunt alle medewerkers na uw reparatie altijd vragen om professioneel advies. Een maximale service is waarvan u geniet bij iLabo.

Nieuwe batterij in minder dan een half uur

Wij begrijpen dat uw telefoon belangrijk is in uw dagelijkse leven en hoe moeilijk het is om een hele tijd zonder het toestel te zitten!

Als u ook gefrustreerd bent doordat uw iPhone batterij snel leeg is of uitvalt nadat u ze net hebt opgeladen, altijd een powerbank bij de hand moet hebben of gewoon een defecte batterij hebt, dan is dat probleem in een mum van tijd voorbij.

Begin nu met een gunstige verandering en kom langs bij een iLabo vestiging voor het vervangen van uw iPhone 6 batterij.

Uw iPhone batterij vervangen we binnen de 30 minuten. Het is klaar terwijl u wacht.

Een batterij vervanging is één van de meest voorkomende problemen waarvoor alle klanten een afspraak maken bij onze herstelpunten.

Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het snel en vakkundig vervangen van de batterij van uw iPhone.

Tijdens het oplossen van elk probleem kunnen alle bezoekers bij iLabo genieten van een goede koffie en gratis wifi.

Hoeveel kost de vervanging van de iPhone batterij?

Het is niet noodzakelijk om voor een defect of slecht werkende batterij een hoog bedrag uit te geven aan een gloednieuwe iPhone.

Vooral als uw iPhone 6 buiten de batterij helemaal goed werkt, heeft hij alleen een nieuw accu nodig om tevreden te zijn. Maar wat zijn de kosten dan?

Een iPhone batterij vervangen kost bij iLabo 69 euro. Wanneer we uw iPhone een nieuwe batterij geven krijgt u steeds een heel uitgebreide en snelle service.

In plaats van geld in een nieuwe iPhone 6 te pompen, laat u gewoon een oude, gebruikte Apple batterij vervangen door een batterij die zo goed al nieuw is en maakt u uw wereld weer eenvoudig net als toen uw iPhone nog splinternieuw was!

Een Apple iPhone 6 accu herstellen is een heel populaire oplossing bij iLabo omdat het heel voordelig is.

We zijn er zeker van dat uw batterij na het vervangen niet snel terug kapot gaat voor deze prijs.

Zodat u op uw beide oren kunt slapen geven we u bovendien een garantie van 6 tot 12 maanden op uw reparatie.

iLabo: voor al uw iPhone problemen

Wat uw probleem ook is, wij zullen u niet teleurstellen. Wij voeren goede reparaties uit voor elke iPhone.

In elk iLabo-center ontmoet u bij uw reparatie (batterij iPhone vervangen) een betrouwbaar en vakkundig team dat niet alleen elke reparatie professioneel uitvoert, maar ook een missie heeft: al onze klanten tevreden naar huis sturen.

Hebt u een ander iPhone-model? Wij vervangen ook de batterij en het Apple scherm van volgende toestellen: iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.

Bij elke reparatie geniet u van 6 tot 12 maanden garantie.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onze website. Helemaal overtuigd om uw iPhone batterij te vervangen bij een iLabo in uw buurt? Plan nu uw afspraak in. Dit kan makkelijk door gebruik te maken van onze online tool.