Batterij iPhone X vervangen

Een nieuwe iPhone X batterij in 30 min

iPhone batterijen hebben een beperkte levensduur. Na 2-3 jaar (afhankelijk van het intensief gebruik) heeft de iPhone X zijn beste prestaties al geleverd. Ook wanneer de batterij een schok heeft gekregen kan het chemisch proces van laden zijn verstoord.

Een defecte of totaal opgebruikte batterij is hierbij het gevolg.

Gelukkig voor de gebruikers van de iPhone X, is het vervangen van hun iPhone batterij een zeer haalbare optie om de levensduur van de batterij van hun geliefde Apple toestel te verbeteren of om een defecte of lege batterij te helpen repareren.

In de meeste gevallen zal de batterij dan vervangen moeten worden.

Maak voor het vervangen van je accu een afspraak via onze website in één van onze 27 vestigingen. Je telefoon hoef je zeker niet lang te missen. Jouw iPhone X batterij vervangen we onmiddellijk (op afspraak) zodat je na 30 minuten terug kan starten met een gloednieuwe batterij van originele kwaliteit.

Pas op voor goedkope batterijen die ze elders aanbieden! Deze zijn niet van hoge kwaliteit waardoor de batterij snel terug leeg kan lopen.

Daarom is het zinloos om de levensduur van je iPhone op het spel te zetten door een paar euro’s te besparen voor het de vervanging van een iPhone X batterij van lage kwaliteit. Bij iLabo garanderen we je dat we enkel onderdelen gebruiken van een goede kwaliteit.

iLabo biedt een uitgebreide en snelle service. Jouw iPhone X batterij zal in een handomdraai terug zo goed werken als toen je het origineel kocht.

Snel je iPhone X batterij vervangen

Eén van de grootste bedreigingen voor je iPhone X is de batterij. Smartphone batterijen hebben de neiging om na verloop van tijd snel leeg te lopen, ongeacht de kwaliteit van het de iPhone.

Dus om jouw favoriete toestel in de juiste staat te houden, moet je je iPhone X batterij vervangen. Deze reparatie gebeurt voordelig en vakkundig bij iLabo. Wij installeren een gloednieuwe batterij in je iPhone binnen het half uur.

Bijna alle populaire applicaties en games halen intensief de stroom uit de originele batterij van jouw Apple toestel. Als je een grote liefhebber bent van Candy Crush of je iPhone gewoon als een GPS gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat je de batterij na een tijd vaak moet opladen en uiteindelijk moet laten vervangen zodat het terug werkt als vroeger.

iPhone batterij vervangen dicht bij huis

iLabo zorgt voor een lokale herstelling. Welke iPhone je ook hebt, alle smartphone reparaties kun je snel laten uitvoeren bij jou in de buurt.

Wij hebben 27 herstelpunten in heel Vlaanderen waardoor je zeker geen lange afstanden hoeft af te leggen om je batterij of je gebarsten scherm te laten vervangen.

Bij het maken van een afspraak geef je eenvoudigweg je postcode in zodat je meteen weet welke vestigingen er bij jou in de de buurt zijn. Enkele klikken later is je afspraak gemaakt en geniet je vervolgens van een voordelige en snelle reparatie met de beste service.

Zonder verlies van gegevens

De batterij van je iPhone X heeft geen invloed op je data. Hierdoor blijven alle foto’s, video’s, muziekbestanden en apps gewoon op je iPhone staan. We proberen deze bestanden te behouden bij elke reparatie.

Van een iPhone X scherm vervangen tot een iPhone 8 batterij laten vervangen. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk je gegevens zijn op je smartphone. Daarom dat we hier veel belang aan hechten.

Kwaliteitsvolle reparatie

Wij weten maar al te goed dat je graag wat geld wilt besparen maar laat je niet vangen door een goedkope batterij vervanging die ze elders aanbieden!

Deze batterijen zijn namelijk minder in kwaliteit en kunnen afwijken van de originele iPhone X batterijen.

Als je een goedkope reparatie voor je iPhone X batterij vindt kan dit een lastige aankoop zijn. Sommige diensten bieden herstellingen aan, aan zeer lage prijzen.

We moeten ervan bewust zijn dat de ze vaak tweedehands onderdelen gebruiken die afkomstig zijn van oude mobiele telefoons die zeer schadelijk kunnen zijn voor je iPhone.

Is je iPhone batterij aan vervanging toe en wens je een betrouwbare reparatie? Bij iLabo vervangen we je accu door een volledig nieuwe batterij.

We maken hierbij enkel gebruik van kwaliteitsvolle onderdelen waardoor jouw iPhone nog lang in goede staat blijft.

Wij zorgen ervoor dat je reparatie gebeurt aan een zo eerlijk mogelijke prijs.

Een deskundige batterij vervanging

Op elke locatie staan vakkundige technici klaar om de meest complexe iPhone problemen aan te pakken zoals jouw batterij vervangen.

Onze gepassioneerde medewerkers vervangen wekelijks tientallen iPhone batterijen en kunnen jou helpen om je Apple problemen eenvoudig en snel op te lossen.

Alle medewerkers kennen hun vak goed doordat ze genoten van een uitgebreide opleiding. Jij kunt ze na je reparatie altijd vragen om advies.

Vraag bijvoorbeeld hoe je kunt vermijden dat je iPhone scherm of batterij snel defect geraakt.

 Onze technici weten raad en doen niets liever dan je bij elk probleem helpen.

Ze hebben onschatbare ervaring wat betekent dat wij ervoor kunnen zorgen dat je apparaat met een snelle service wordt gerepareerd en er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

iPhone batterij vervangen met een snelle service

Wij begrijpen dat je iPhone snel het middelpunt van je digitale leven wordt en hoe moeilijk het is zonder het Apple toestel te leven!

Als je ook gefrustreerd bent doordat je batterij snel terug leeg is na het opladen, altijd een powerbank bij de hand moet hebben of een gewoon een defecte batterij hebt, dan is dat probleem nu voorbij.

Begin met een gunstige verandering en maak een afspraak bij een iLabo in je buurt voor het vervangen van je iPhone X batterij.

Om je batterij te vervangen moet je maar maximum 30 minuten wachten. Wij repareren het terwijl je wacht.

Zo is het meteen klaar en heb je weer een iPhone met een batterij als toen je het origineel kocht.

Een iPhone batterij vervangen is één van de meest voorkomende problemen waarvoor onze klanten een afspraak maken bij onze iLabo-vestigingen.

Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring in het snel en vakkundig vervangen van de batterij van elke iPhone.

Tijdens de reparatie van 30 minuten kunnen alle klanten bij iLabo genieten van een goede koffie en gratis wifi.

iPhone X batterij vervangen prijs

Het is niet nodig om voor dit probleem een hoog bedrag uit te geven aan een iPhone die zo goed als nieuw is.

Vooral als je iPhone X buiten het accu helemaal goed werkt, heeft hij alleen een nieuwe batterij nodig. Maar wat is de prijs dan?

Een iPhone X batterij vervangen kost bij iLabo 99 euro.

Als we je batterij vervangen krijg je steeds een uitgebreide en snelle service.

Het vervangen van de iPhone X batterij is een heel populaire oplossing bij iLabo omdat het vrij voordelig is en slimmer is dan een volledig nieuwe iPhone te kopen.

Een reparatie is snel gebeurt en dat zonder grote schade voor je portemonnee.

Bovendien kan je gebruik maken van ecocheques om je reparatie te betalen.

We zijn er zeker van nadat we je batterij hebben vervangen aan deze prijs niet snel kapot zal gaan.

Zodat je op je beide oren kan slapen geven wij je bovendien 6 tot 12 maanden garantie op je herstelling.

iPhone X batterij snel leeg?

Nadat we je batterij hebben vervangen is het belangrijk om te weten hoe je smartphone batterij langer kan meegaan. Er zijn veel, eenvoudige en praktische manieren die het mogelijk maken om je accu langer te laten meegaan.

Bij iLabo streven we naar een maximale service en geven we je hierbij al enkele tips om de levensduur van je iPhone batterij te verbeteren.

Door gebruik te maken van deze adviezen, kun je de levensduur van de batterij terug verlengen en hoef je je iPhone niet zo vaak meer op te laden. Zo vermijdt je dat je je batterij weer zal moeten vervangen.

1. Let op voor te warme en koude temperaturen

De iPhone is ontworpen om te functioneren bij kamertemperatuur. Het is erg belangrijk om te voorkomen dat het toestel wordt blootgesteld aan zeer hoge en heel lage temperaturen, wat de batterijcapaciteit permanent kan beschadigen.

Als je je iPhone bij hoge temperaturen oplaadt, kan de levensduur van de Apple batterij verder worden verkort. Hoge temperaturen zijn een verborgen belasting voor de effectiviteit van de iPhone-batterij. Hetzelfde geldt voor zeer koude omgevingen, waar de levensduur van de batterij kan afnemen.

2. Schakel Bluetooth uit

We kunnen niet ontkennen dat Bluetooth-netwerken nuttig zijn voor gebruikers van mobiele telefoons met draadloze headsets of oortelefoons. Maar door gegevens via Bluetooth te verzenden, gaat de batterij snel leeg.

Als je Bluetooth elk uur aan laat staan, is er steeds meer voeding van de batterij nodig. Vermijdt dat je je iPhone batterij weer zal moeten vervangen en schakel je Bluetooth uit wanneer je het niet gebruikt.

3. Pas de helderheid van het iPhone-scherm automatisch aan

Door automatische helderheid toe te passen, kun je je batterij langer mee laten gaan. De iPhone heeft een sensor die de helderheid van je scherm aanpast op basis van het licht binnen je omgeving. De helderheid van het scherm is bijvoorbeeld enkel donkerder op donkere plaatsen en enkel helderder in de buurt van omgevingslicht.

4. Gebruik wifi waar mogelijk

Wifi verbruikt minder stroom dan een mobiele verbinding op je Apple-toestel, dus om de levensduur van de iPhone batterij weer te maximaliseren, raden we je aan om waar mogelijk verbinding te maken met wifi.

Thuis of op het werk moet wifi bijvoorbeeld worden geactiveerd, waardoor je de batterijduur bespaart door helemaal geen mobiele data te gebruiken.

5. Verwijder je iPhone-hoesje

Als je je iPhone oplaadt wanneer deze zich in een hoesje bevindt, wordt zeker overtollige warmte gegenereerd die de batterijcapaciteit beïnvloedt.

Probeer, zelfs als je het niet oplaadt, je Apple toestel niet in een hoesje te bewaren, aangezien dit ook de temperatuur van de iPhone verhoogt, waardoor de batterij sneller leeg geraakt en je deze niet snel meer zal moeten vervangen.

6. Schakel bewegende achtergronden uit

Als je iOS hebt gebruikt tot nu toe, ben je wellicht vertrouwd met de functie voor dynamische / bewegende backgrounds. Deze dynamische achtergronden zien er wel mooi uit op je Apple scherm, maar ze zorgen voor een intens gebruik van je batterij.

Je kunt dynamische achtergronden uitschakelen door het volgende toe te passen: Ga naar instellingen> Achtergronden en helderheid> Kies een nieuwe achtergrond> selecteer in plaats daarvan een achtergrond uit je foto’s of uit je filmrol-opties.

7. Activeer de vliegtuigmodus in gebieden met weinig signaal

Als je je in een gebied bevindt zonder mobiele dekking of een laag signaal hebt, raakt de batterij van je iPhone snel leeg . Het toestel gaat dan steeds op zoek naar een signaal om verbinding te maken.

Als je een slechte mobiele dekking ervaart, kun je het best de vliegtuigmodus activeren, omdat je waarschijnlijk toch niet veel kunt doen met een laag signaal.

De vliegtuigmodus voorkomt dat je iPhone eindeloos naar een signaal zoekt, waardoor de Apple batterij wordt bespaard totdat je op een plek met een betere verbinding komt.

8. Schakel meldingen uit

Als je scherm oplicht met een voorbeeld van elke melding die je ontvangt, verbruikt het stroom bij elke sms, Facebook bericht of App update.

Door deze onderbrekingen te verminderen, kun je je Apple batterij redden.

iLabo: voor al je iPhone problemen

Wat je probleem ook is, wij zullen je met onze service niet teleurstellen. Wij voeren vakkundige reparaties uit voor elke iPhone.

In elk iLabo-center ontmoet je bij jouw reparatie een betrouwbaar en vakkundig team dat niet alleen elke reparatie professioneel uitvoert, maar ook een missie heeft: elke klant met een glimlach naar huis sturen. Als je nog steeds twijfelt, kijk dan eens naar onze beoordelingen – ze zullen je alles onthullen wat je wilt weten!

Heb je een ander iPhone-model?

Wij vervangen ook de batterij en het scherm van volgende toestellen: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max.

Jouw iPhone batterij of iPhone scherm herstellen we binnen het half uur.