Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone 7 Plus.

Uw iPhone 7 Plus herstellen wij vakkundig met de beste onderdelen. Binnen de 30 minuten is uw toestel weer zo goed als nieuw.

Als u toch nog een ander probleem ondervindt neem dan contact op met één van onze techniekers.

Glas gebroken en/of beeldscherm gebroken? Dan moet het volledige scherm glas en LCD vervangen worden.
vervangen scherm iphone x

Gebroken scherm en/of LCD defect

€99/€129

Uw batterij is zeer snel leeg of laadt niet meer bij? Dan moet uw batterij vervangen worden.

Batterij defect

€69

Uw laadkabel maakt geen of slecht contact? Uw laadconnector moet vervangen worden.
iphone 7 plus reparatie

Laadconnector kapot

€89

Uw camera functioneert niet meer naar behoren? Laad uw camera vervangen.
iphone 7 plus herstelling

Camera kapot

€149

storingen op de lijn terwijl u belt of bij het afspelen van muziek en/of video? Laat ons u helpen.

Geluidsproblemen

€79

Werkt er een knop niet? Laad ons u helpen.

Probleem met knoppen

€79

U hebt geen idee wat het probleem juist is? Contacteer onze techniekers en maak een afspraak.

Ik weet het niet

???

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgaven

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen

Herstellingen met hoogwaardige onderdelen

Het is logisch dat u niet graag veel geld besteedt aan een iPhone 7 Plus reparatie maar wij waarschuwen u hierbij om u niet te laten vangen door goedkope Apple reparaties die ze elders aanbieden! 

Een goedkope reparatie voor de schade aan uw iPhone 7 Plus kan een lastige aankoop zijn. Indien u hiervoor kiest moet u ervan bewust zijn dat er voor de reparatie mogelijks tweedehands onderdelen of onderdelen van lage kwaliteit zijn gebruikt waardoor uw Apple iPhone opnieuw schade kan oplopen.

Met dank aan onze nieuwe vervangstukken en machines van hoge kwaliteit die we gebruiken voor de reparatie van uw iPhone 7 Plus, kunnen we u verzekeren dat uw toestel nog lang zal meegaan en terug even goed zal werken als voorheen.

De onderdelen die we gebruiken voor onze iPhone repair zijn gelijkaardig aan de originele Apple onderdelen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw iPhone 7 Plus reparatie bent u bij iLabo aan het juiste adres. 

Na de reparatie van uw apparaat kunt u onze gepassioneerde technici gerust vragen om advies. Zij adviseren u graag en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij alle problemen. Zo geniet u bij ons van een maximale service.

Vakkundige iPhone 7 Plus reparatie

Als u een iPhone 7 Plus heeft met een scherm dat gebroken is, een touchscreen die niet meer reageert of een scherm dat geen beeld meer vertoont, dan kan iLabo dit in een handomdraai oplossen met een professionele iPhone 7 plus reparatie.

Dit kunnen we doen door de originele Apple onderdelen te vervangen of te repareren. Uw iPhone 7 Plus herstellen we met passie in één van onze 27 vestigingen. Maak een afspraak via onze website en kom langs in een locatie naar keuze.

Wanneer uw Apple iPhone een defecte batterij heeft, niet goed meer oplaadt, snel weer leeg loopt na weinig gebruik, de laadconnector mogelijk niet meer werkt of opnieuw wordt uitgeschakeld na het opladen? Dat kunnen we ook oplossen door heel uw iPhone 7 Plus batterij te vervangen! Deze reparatie kan snel binnen de 30 minuten worden uitgevoerd met de beste service.

Hiernaast repareren we ook uw kapotte of gebroken Apple camera. Wat uw iPhone 7 Plus reparatie ook is, wij streven ernaar om alle mogelijke problemen met de iPhone 7 Plus op te lossen.

Ziet u uw iPhone 7 Plus reparatie niet op onze website staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om een oplossing te vinden en om uw toestel een volledig nieuw leven te geven.

Omdat we weten dat u veel belang hecht aan uw iPhone 7 Plus, zorgen wij ervoor dat onze smartphone reparaties maar een half uur duren. Bovendien bieden we een garantie van 6 tot 12 maanden op uw herstel.

Herstelling binnen 30 minuten

Als u snel af wil van dat gebroken iPhone scherm of een batterij hebt die snel leegloopt, helpt iLabo u daar van af en herstellen onze medewerkers deze in een handomdraai.

Wij streven naar een snelle service. Uw Apple iPhone reparatie duurt maar 30 minuten.

Het is klaar terwijl u wacht. Tijdens het wachten geven we u een gratis koffie en wifi. Zo vliegt de tijd voorbij terwijl wij uw Apple iPhone een heel nieuw leven geven.

iPhone 7 Plus reparaties in uw buurt

Wij herstellen dagelijks Apple smartphones op 27 verschillende locaties in heel Vlaanderen. Waar u zich ook bevindt, er is altijd wel een iLabo in uw buurt. Op elk herstelpunt voeren wij elke Apple iPhone herstelling met passie uit.

Bij het maken van een afspraak voor uw reparatie via onze website geeft u uw postcode in zodat u weet welke iLabo-vestigingen er in uw buurt zijn. Kies vervolgens een tijdstip wanneer u langs wilt komen voor uw iPhone 7 Plus reparatie.

Onze technici in dienst zijn gepassioneerd in hun vak en genoten van een uitgebreide opleiding om alle complexe apparaat problemen op te lossen.

De medewerkers in dienst bij iLabo voeren de reparatie van elke iPhone zeer professioneel en vlot uit en willen dat elke klant met een glimlach naar huis gaat. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten.

iPhone 7 Plus scherm herstellen

Eén van de meest populaire iPhone 7 Plus reparaties die we uitvoeren bij iLabo, is het repareren van een kapot iPhone (lcd) scherm. 

Dit doen wij niet alleen als het iPhone scherm gebroken is maar ook bijvoorbeeld wanneer de touchscreen niet meer functioneert.

Bij elke complicatie met uw iPhone screen vervangen wij heel dit scherm. Wij zetten een goednieuw scherm op uw Apple toestel. 

Dit kan voor ons makkelijk binnen 30 minuten met de beste service. Een iPhone 7 Plus scherm herstellen kost bij iLabo 99 of 129 euro. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit van onze onderdelen.

Als u kiest voor de iPhone 7 Plus reparatie van 99 euro kan de lichtsterkte en het kleurcontrast afwijken van het origineel Apple scherm. 

Na het vervangen is uw scherm hierbij dan ook minder stof en waterbestendig dan het originele Apple toestel.

Op deze iPhone reparatie krijgt u 3 maanden garantie.

Als u opteert voor de scherm reparatie van 129 euro krijgt u een gloednieuw iPhone 7 Plus scherm zoals het originele Apple toestel. 

Uw iPhone is hierdoor even water- en stofbestendig als voorheen. Hierbij krijgt u ook nog 12 maanden garantie.

iPhone 7 Plus batterij vervangen

Kunt u uw apparaat niet meer opladen, loopt uw accu snel leeg of blijft het opladen heel lang duren?

Dan is het in veel gevallen tijd voor een batterij reparatie. Als uw iPhone 7 Plus heel zware functies uitvoert heeft de processor extra stroom nodig waardoor de kwaliteit van uw batterij afneemt. 

Bij batterij problemen, vervangen we uw batterij helemaal.

Uw iPhone 7 Plus batterij vervangen wij volledig met een uitgebreide service terwijl u wacht.

De prijs die u betaalt voor deze iPhone 7 Plus reparatie is 69 euro.

Laadconnector herstellen

Laadt uw iPhone 7 Plus niet meer via de oplaadpoort? Laadt uw Apple toestel mogelijk niet meer op na waterschade? 

Kunt u uw iPhone niet meer opladen nadat u deze in het stopcontact stak?

Dan is uw Laadconnector wellicht kapot. Wij repareren dit met onderdelen die niet veel afwijken van de originele iPhone 7 Plus. 

Deze reparatie kost 89 euro.

iPhone camera werkt niet?

Een kapotte iPhone camera is één van de problemen waar iLabo u direct verder mee kan helpen. 

Deze schade aan de iPhone 7 heeft iLabo binnen het half uur met de beste service hersteld voor 149 euro. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle reparatie.

iPhone geluidsproblemen

U doet de app iTunes open en wilt luisteren naar uw favoriete nummers. U zet de volume-knop zo luid als u kan maar u hoort maar niets. 

Dan heeft uw iPhone 7 Plus wellicht geluidsproblemen. Hierbij is er maar één optie en dat is een herstelling laten uitvoeren.

Terwijl u elders mogelijks dagen op een reparatie wacht kunt u bij iLabo snel terecht en is het klaar terwijl u wacht.

Hierna wandelt u naar buiten zonder geluidsproblemen en kunt u weer gebruik maken van uw iTunes-app. Voor deze iPhone 7 Plus reparatie betaalt u 79 euro.

Knoppen kapot?

Als de knoppen voor uw volume, de knop naar de home of de aan- en uit knop van uw iPhone 7 Plus niet meer functioneert, kan iLabo dit zo snel mogelijk herstellen. 

Voor een knop-reparatie betaalt u 79 euro. Hierna functioneert het terug zoals voorheen.

Uw data gaat niet verloren

Als we uw scherm of batterij vervangen betekent dit niet dat u alles weer kwijt bent. Bij de reparatie van uw iPhone 7 Plus zorgen wij ervoor dat de gegevens op uw Apple toestel niet verloren gaan. Hierdoor blijven gegevens zoals foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op uw smartphone staan.

Uw privacy wordt hierbij gerespecteerd.

Uitgebreide iPhone repair

Wat uw opgave ook is, we zullen u niet teleurstellen na uw reparatie. Wij voeren professionele herstellingen uit voor elk Apple apparaat aan eerlijke prijzen.

Als u langs komt op één van onze 27 locaties ontmoet u een team van experts die uw iPhone 7 Plus vakkundig en snel repareren met de beste service. Ze gebruiken enkel hoogwaardige onderdelen.

Ze hebben maar één missie: alle klanten met een glimlach naar buiten zien gaan. Indien u vragen hebt of hulp nodig heeft, kunt u dit altijd vragen aan onze medewerkers na uw reparatie.

Heeft u een ander iPhone-model? Wij herstellen de volgende types van de Apple smartphones: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max. Deze reparaties vindt u hier terug.

Naast experts in iPhone 7 Plus reparaties zijn onze technici ook professionele iMac, Macbook, iPad en iPod reparateurs. Zowel de nieuwe versies als de iets oudere. Ze weten hoe ze verschillende Apple problemen zo snel mogelijk kunnen oplossen om ze terug een nieuw leven te geven.

iLabo is expert in elk Apple toestel (computer, smartphone, tablet). Apparaten zoals de MacBook Air, iPad Pro en de iMac maken we ook met de beste vervangstukken. Op elke reparatie geniet u van 6 tot 1 jaar garantie.