Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone X. 

Uw iPhone X herstellen we binnen de 30 minuten.
Als u toch nog een ander probleem ondervindt neem dan contact op met één van onze techniekers.

Glas gebroken en/of beeldscherm gebroken? Dan moet het volledige scherm glas en LCD vervangen worden.
vervangen scherm iphone x

Gebroken scherm en/of LCD defect

€229

Glas van uw backcover gebroken? Maak een afspraak wij kunnen u helpen.

Backcover

€199

Uw batterij is zeer snel leeg of laadt niet meer bij? Dan moet uw batterij vervangen worden.

Batterij defect

€99

Uw camera functioneert niet meer naar behoren? Laad uw camera vervangen.
iphone 7 plus herstelling

Camera defect

€149

U hebt geen idee wat het probleem juist is? Contacteer onze techniekers en maak een afspraak.

Ik weet het niet

???

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgaven

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen

Betrouwbare iPhone X herstelling

Als u een iPhone X heeft met een defect scherm of backcover, een touchscreen die niet meer reageert door waterschade of een scherm dat geen beeld meer vertoont, dan kan iLabo dit probleem snel oplossen met een professionele reparatie.

Dit kunnen we doen door onderdelen te vervangen of te herstellen. Uw iPhone X herstellen we in één van onze 27 vestigingen.

Wanneer uw Apple iPhone een defecte batterij heeft, niet goed meer oplaadt, snel terug leeg loopt, de laadconnector niet meer werkt of terug wordt uitgeschakeld na het opladen? Dat kunnen we ook oplossen door de iPhone batterij te vervangen!

Hiernaast repareren we ook uw kapotte of gebroken iPhone camera. Wat uw probleem ook is, wij streven ernaar om alle mogelijke problemen met de iPhone X op te lossen.

Staat uw reparatie er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We doen er alles aan om een oplossing te vinden.

Omdat we weten dat u veel belang hecht aan uw iPhone X, zorgen we ervoor dat onze smartphone reparaties maar een half uur duren. Bovendien bieden we een garantie van 6 tot 12 maanden op uw herstelling.

Alle herstellingen met enkel kwaliteitsvolle onderdelen

Het is logisch dat u niet graag veel geld besteedt aan een iPhone X reparatie maar we waarschuwen u hierbij om u niet te laten vangen door goedkope reparaties die ze elders aanbieden! 

Een goedkope reparatie voor uw iPhone X kan een lastige aankoop zijn. Indien u hiervoor kiest moet u ervan bewust zijn dat er voor de reparatie mogelijks tweedehands onderdelen of onderdelen van lage kwaliteit zijn gebruikt waardoor uw Apple iPhone terug schade kan oplopen.

De vervangstukken en machines die wij gebruiken voor uw herstel zijn enkel van een hoogwaardige kwaliteit waardoor uw smartphone na zijn reparatie nog lang zal meegaan en weer even goed zal werken als voorheen.

Onze onderdelen zijn gelijkaardig aan de originele Apple onderdelen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw Apple iPhone reparatie bent u bij iLabo aan het juiste adres. Na het herstellen van uw toestel kunt u onze gepassioneerde technici gerust vragen om advies. Zo geniet u bij ons van een maximale service.

iPhone reparatie in uw buurt

Wij herstellen dagelijks smartphones op 27 verschillende locaties in heel Vlaanderen. Waar u zich ook bevindt, er is altijd wel een iLabo in uw buurt. Op elk herstelpunt voeren we elke Apple iPhone reparatie met passie uit.

Bij het maken van een afspraak voor uw reparatie via onze website geeft u uw postcode in zodat u weet welke iLabo-vestigingen er in uw buurt zijn.

Onze technici zijn gepassioneerd in hun vak en genoten van een uitgebreide opleiding om de meest complexe smartphone problemen op te lossen.

De medewerkers bij iLabo voeren de reparatie van elke iPhone zeer professioneel en vlot uit en willen dat elke klant met een glimlach naar huis gaat. Na een half uur is het weer zo goed als nieuw. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten.

Wij herstellen uw Apple iPhone binnen 30 minuten

Als u snel af wil van dat gebroken iPhone scherm, gebarsten achterplaat of een batterij hebt die snel leegloopt, helpt iLabo u daar van af en vervangen onze medewerkers deze in een handomdraai. Dit probleem hoeft niet lang meer te duren.

Wij streven naar een snelle service. Uw Apple iPhone reparatie duurt maar 30 minuten.

Het is klaar terwijl u wacht. Tijdens het wachten geven we u een gratis koffie en wifi. Zo vliegt de tijd voorbij terwijl wij uw Apple iPhone een heel nieuw leven geven.

iPhone X scherm herstellen

Eén van de meest populaire herstellingen die we uitvoeren bij iLabo, is het vervangen van een kapot iPhone (lcd) scherm. 

Dit doen we niet alleen als het iPhone beeldscherm gebroken is maar ook bijvoorbeeld wanneer de touchscreen niet meer werkt.

Bij elk probleem met uw scherm vervangen we deze volledig. We zetten er een goednieuw scherm op. 

Dit kan voor ons makkelijk binnen 30 minuten met de beste service. Een iPhone X scherm herstellen kost bij iLabo 229 euro.

iPhone X batterij vervangen

Kunt u uw toestel niet meer opladen, loopt uw batterij snel leeg of blijft het opladen heel lang duren?

Dan is het tijd voor een nieuwe. Uw iPhone X batterij vervangen we volledig binnen de 30 minuten terwijl u wacht. 

Hierna hebt u een volledig nieuwe batterij die terug werkt zoals vroeger.

De prijs die u betaalt voor deze iPhone X reparatie is 99 euro.

iPhone X achterkant vervangen

Nog een populaire reparatie bij iLabo is het vervangen van de achterkant van het toestel. Als dit glas gebarsten is, is er vaak maar één oplossing en dat is om deze te vervangen. 

Dit moet u zo snel mogelijk doen omdat uw toestel niet meer zo goed bestand is tegen vuil en waterschade. 

De prijs voor het vervangen van een iPhone 11 Pro backcover is 199 euro.

Kapotte smartphone camera

Een defecte iPhone camera is één van de problemen waar iLabo u meteen van af kan helpen. 

Wanneer uw smartphone camera niet meer werkt ziet u mogelijk een zwart scherm als u de camera app opent.

Het kan ook niet meer werken als er een barst in uw camera is of als u enkel een wazig beeld ziet. 

Dit herstel voor de iPhone X duurt bij iLabo maar 30 minuten. Hierbij geniet u van een uitgebreide service. De prijs van deze reparatie is 149 euro.

Uw data gaat niet verloren

Bij de reparatie van uw iPhone X zorgen we ervoor dat de gegevens op uw Apple toestel niet verloren gaan. Hierdoor blijven gegevens zoals foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op uw toestel staan.

Uw privacy wordt hierbij gerespecteerd. Wij zullen bijvoorbeeld bij het vervangen van uw iPhone scherm of bij uw camera reparatie uw data niet kunnen zien.

Wij herstellen elk type iPhone

Wat uw probleem met uw Apple toestel ook is, wij zullen u niet teleurstellen na uw reparatie. Wij voeren professionele herstellingen uit voor elke iPhone aan eerlijke prijzen.

Op elke locatie vindt u een team van experts die uw reparatie vakkundig en snel uitvoeren met de beste service. Ze gebruiken enkel hoogwaardige onderdelen.

Ze hebben maar één missie: elke klant met een glimlach naar buiten zien gaan. Indien u vragen heeft of advies wilt, kunt u dit altijd vragen aan onze medewerkers na uw reparatie.

Heeft u een ander iPhone-model? Wij herstellen de volgende types van de Apple smartphones: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max. Deze reparaties vindt u hier terug.

iLabo is expert in elk Apple toestel. Toestellen zoals de MacBook Air, de iPad Air, de iPad mini en de iMac maken we ook met de beste vervangstukken. Op bijna alle herstellingen geniet u van 6 tot 1 jaar garantie.