Scherm iMac Vervangen In Uw Buurt ⇒ 27 Herstelpunten

Scherm iMac vervangen

Uw iMac glas gebroken of scherm defect?

Bij iLabo bent u aan het juiste adres voor uw iMac reparatie. Dankzij onze 27 vestigingen hoeft u zeker geen lange afstanden af te leggen om het scherm van uw Apple iMac snel en vakkundig te laten vervangen.

Als het glas van uw iMac gebroken / gebarsten is of het beeldscherm defect is moeten we het volledige scherm vervangen. Bij nieuwe iMac’s is het niet mogelijk om enkel de glasplaat te vervangen aangezien de LCD en de glasplaat één geheel is.

Het vervangen van uw iMac scherm duurt bij iLabo tot 30 à 60 minuten

U wordt in uw gekozen iLabo center hartelijk ontvangen, geniet van gratis wifi en een koffietje terwijl u wacht op uw Apple reparatie. Wij streven naar een maximale klantgerichte service en voeren uw herstelling uit met enkel kwaliteitsvolle onderdelen.

Als u geen gebroken glas heeft, maar als u strepen of andere figuren ziet op uw iMac beeldscherm? Dan kan uw LCD scherm of VGA kaart defect zijn. 

De diagnose is voor een gebruiker dan moeilijk vast te leggen. Neem in dit geval contact op met één van onze partners en breng uw Mac toestel bij hen binnen.

Gerelateerde oplossingen ...

Horizontale en/of fijn gekleurde verticale lijnen in uw beeld?Een duidelijke breuklijn in uw scherm? Dan moet us LCD vervangen worden.

LCD defect

€499/€1199

iMac scherm vervangen in uw buurt

Legt u ook niet graag lange afstanden af voor de reparatie van uw iMac Apple beeldscherm? 

iLabo heeft verschillende herstelpunten over heel Vlaanderen waardoor er altijd wel een vestiging in uw buurt is.

U kunt uw reparatie laten uitvoeren in de volgende steden en gemeenten: Kruibeke, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

Maak een afspraak online bij één van onze 27 herstelpunten in heel Vlaanderen. 

Kies een tijdstip dat u uitkomt, kom vervolgens langs bij de gekozen vestiging en uw reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd.

Door gecertificeerde iMac experts

Onze medewerkers zijn echte Apple iMac experts en zijn zelfs in staat om de meest moeilijke problemen met uw Mac toestel op te lossen. 

Zij kunnen uw iMac scherm laten maken op een vakkundige wijze met enkel kwaliteitsvolle onderdelen.

De technici helpen u graag verder met elk probleem. Uw reparatie voeren zij uit terwijl u wacht. 

Zij hebben één grote missie: elke klant na zijn reparatie zeer tevreden naar huis sturen met een Apple toestel die weer zo goed als nieuw is.

Als u bij uw reparatie nog vragen heeft over uw iMac. Stel ze gerust aan onze experts. 

Zij geven u graag gratis het beste advies. Zo bieden wij u bij iLabo een uitgebreide service. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten.

Kwaliteitsvolle onderdelen

Bij iLabo willen we dat het toestel van alle klanten na de reparatie nog lang meegaat. 

Uw Apple iMac scherm vervangen wij met een nieuw hoogwaardig beeldscherm net zoals de originele Mac schermen. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle en snelle reparatie.

6 tot 12 maanden garantie

Bij iLabo worden de vervangonderdelen die wij gebruiken voor uw Apple reparatie gedekt door een garantie van 6 tot 12 maanden. 

Als uw gerepareerde iMac problemen lijkt te hebben na een reparatie, wordt de garantie toegepast.

De prijs van uw iMac scherm reparatie hangt af van uw model. Zo vervangen wij onder andere de schermen voor een iMac 27 inch en een iMac 21 5 inch Ontdek hier de prijzen voor de verschillende versies van de Apple iMac.

iLabo: partner voor alle Apple reparaties

Naast de iMac, herstelt iLabo ook andere producten van Apple zoals de iPhone, iPad, iPod en MacBook. 

Voor deze toestellen doen wij ook tal van herstellingen zoals een iPhone scherm vervangen, een Apple MacBook toetsenbord herstellen en een iPad batterij vervangen.

Ontdek alle reparaties en toestellen op onze website.

Ook wanneer u een reparatie nodig heeft en u deze niet op onze website terugvindt, kunt u één van onze herstelpunten contacteren. 

Zij doen er alles aan om uw probleem op te lossen en u een zo goed mogelijke service te bieden.

Heeft u nog een vraag of een opmerking? Neem contact op met iLabo. Dit kan eenvoudig via onze website.

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgave

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen