iMac videochip reparatie

Herkend u volgende problemen? Wij kunnen u helpen.

Een veel voorkomend probleem bij Apple toestellen is een defecte VGA-chip (GPU). Dit manifesteert zich soms in wegvallen van het beeld, wit of blauw beeld,… Soms wordt het probleem enkel zichtbaar wanneer het toestel naar een hogere resolutie klimt.

Het beeld wordt dan wit en de Macbook herstart dan uit zichzelf. Bij iMac’s verschijnen er soms gekleurde verticale lijnen over heel het scherm gevolgd door een wit scherm en meestal herstart de iMac. Oorzaak is gewoon slijtage… Intensief computergebruik stelt de VGA chip bloot aan hoge temperaturen waardoor deze het kan begeven.

Binnenin de VGA Chip (CPU) zijn de lagen van de chip zodanig vervormt dat deze niet meer correct functioneert.

Het opwarmen van deze chip naar 240°C kan een kortstondige oplossing bieden maar het probleem zal snel terug komen gezien de oorzaak niet is weggenomen. De Chip effectief vervangen is de enige goede oplossing.

iLabo beschikt over een BGA reworking machine om de chip van uw Macbook of iMac te vervangen. Net als bij een nieuwe motor van een auto garandeert een nieuwe VGA chip langdurige perfecte functionaliteit.

Maak nu een afspraak bij één van onze 27 vestigingen over heel Vlaanderen. Onze Mac experts lossen uw probleem vakkundig op met hoogwaardige onderdelen.