iPhone 11 herstellen

Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de Apple iPhone 11. Een afspraak maken kan via onze website.

U kunt terecht op 27 vestigingen in heel Vlaanderen om uw Apple toestel te laten repareren. Welke reparatie u ook nodig heeft, uw iPhone 11 is binnen het half uur hersteld. Zo is het in een mum van tijd weer zo goed als nieuw.

Als u toch nog een andere herstelling nodig heeft, neem dan contact op met één van onze partners. Wij aanvaarden ecocheques voor elke Apple reparatie.

Uw iPhone hersteld in 30 min

iLabo, erkend reparatiecentrum voor iPhones in Vlaanderen, biedt u één van de beste en snelste reparaties van Apple producten.

Elke iPhone reparatie wordt alleen uitgevoerd met kwaliteitsvolle reserveonderdelen, gereedschappen en machines die u een ultieme service garanderen voor uw defecte iPhone 11.

Voor dit Apple apparaat beiden wij de volgende twee herstellingen aan voor onze klanten: het iPhone scherm vervangen en de achterkant herstellen. Indien u een andere reparatie nodig hebt voor uw iPhone 11 kunt u contact opnemen met een partner in uw buurt.

De herstelling van uw Apple toestel hoeft maar 30 minuten te duren en is klaar terwijl u wacht.

Als u een iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE 2020, iPhone SE 2016 of iPhone 5S nodig hebt dat moet worden gerepareerd, dan is iLabo de ideale partner voor u.

Elke Apple herstelling bieden wij aan, aan een eerlijke prijs en is gedekt met een garantie van 6 tot 12 maanden.

Verschillende herstelpunten in Vlaanderen

Uw iPhone 11 is defect en u wilt deze herstellen? Op onze website kunt u gemakkelijk de juiste Apple reparatie selecteren die u nodig heeft en vervolgens direct een afspraak maken bij een repair center naar keuze.

U kunt ons terugvinden op verschillende locaties in Vlaanderen zodat er altijd wel een herstelpunt in uw buurt is en u zeker geen lange afstanden hoeft af te leggen.

Waar we gevestigd zijn, vindt u hier terug: Aarschot, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke-Heist, Kortrijk, Kruibeke, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Puurs, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Job-in-t-goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Wetteren, Zingem en Zomergem.

We voeren op elke locatie uw reparatie uit binnen de 30 minuten met alleen kwaliteitsvolle onderdelen.

Kwaliteitsvolle iPhone reparatie

Bij iLabo zit u goed! Elke klant geniet van zoveel mogelijk voordelen zoals een garantie van 6 tot 12 maanden.

 U kunt er zeker van zijn dat uw Apple toestel niet zo snel meer zal breken of kapot gaan. Dit omdat we voor het vervangen van uw iPhone 11 originele onderdelen, enkel vervangstukken gebruiken van zeer hoge kwaliteit. Deze onderdelen hebben we ook steeds in voorraad.

Onze Apple specialisten zijn zeer uitgebreid opgeleid om elk toestel met de moeilijkste problemen vakkundig te repareren. Ze zijn gepassioneerd in hun vak en bieden u graag een uitgebreide service. U hoeft zeker niet te aarzelen om vragen te stellen na de reparatie van uw iPhone model.

Wij streven ernaar om alle klanten binnen het half uur de beste Apple reparatie te geven. De technici geven uw iPhone snel een volledig nieuw leven. Naast het repareren van de iPhone, kunt u bij iLabo ook terecht voor bijna alle iPad- (Mini, Air en Pro), iPod- en Mac-reparaties zoals het vervangen van een batterij, camera of knop.

iPhone 11 scherm vervangen

Bij een reparatie van de LCD of touch schermen van de iPhone wordt het gehele scherm van uw Apple iPhone 11 weer vervangen door een nieuw scherm van uitstekende kwaliteit.

Deze reparatie moet worden uitgevoerd als uw Apple iPhone 11 bijvoorbeeld is gevallen en het scherm is gebroken of gebarsten maar ook wanneer de touch niet meer werkt.

In dit en veel meer gevallen kan iLabo het scherm van uw Apple iPhone 11 snel en vakkundig laten vervangen.

Als u een vraag heeft over de reparaties, kunt u altijd contact opnemen met de specialist in uw buurt.

iPhone 11 achterkant vervangen

Is de back-cover van uw Apple apparaat gebroken?

Zijn de hoeken beschadigd? Bent u op zoek naar een heel snelle en betaalbare reparatie voor de achterkant van uw iPhone? U krijgt het als u naar iLabo komt.

Wij vervangen het enkel met het gebruik van onderdelen van de dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen van Apple. Deze vervangstukken zijn altijd in voorraad.

Volledig overtuigd van de voordelen die iLabo biedt? Kies de reparatie die u wilt en maak een afspraak online.