iPhone 11 Pro herstellen in 30 min

Selecteer uw probleem ...

Kies hier de reparatie voor uw iPhone 11 Pro en maak vervolgens een afspraak bij één van onze 27 vestigingen in heel Vlaanderen. Uw Apple toestel herstellen we binnen de 30 minuten.

Bij iLabo zijn de iPhone herstellingen gedekt met 6 tot 12 maanden garantie. Er wordt enkel gebruik gemaakt van vervangstukken van hoge kwaliteit.

Wanneer u toch nog een ander probleem ondervindt, neem dan contact op met één van onze herstelpunten.

iPhone 11 Pro reparatie in uw buurt

Bij iLabo weten we hoe belangrijk uw iPhone 11 Pro voor u is in uw dagelijks leven en daarom bieden we u een technische service die 100% gespecialiseerd is in het repareren van verschillende Apple producten.

Uw iPhone 11 Pro reparatie voeren we uit in uw buurt. U kunt ons terugvinden op 27 locaties in heel Vlaanderen.

Bij welk herstelpunt u uw herstelling ook laat uitvoeren, uw iPhone 11 Pro is weer terug de oude binnen het half uur.

Voor dit model van de Apple iPhone bieden we 2 reparaties aan: Het vervangen van het scherm en het vervangen van de backcover.

Als uw toestel een andere herstelling nodig heeft, neem dan contact op met het herstelpunt van uw keuze.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij een reparatie van hoge kwaliteit aanbieden voor uw Apple toestel.

Het maakt niet uit welke herstelling u nodig heeft: onze gecertificeerde technici zullen ervoor zorgen dat uw iPhone snel weer zo goed als nieuw is en dat aan de beste prijs.

Wij maken voor het vervangen van uw iPhone onderdeel enkel gebruik van hoogwaardige onderdelen zoals de originele Apple onderdelen.

Is uw iPhone scherm of backcover kapot? Dan voeren wij deze reparatie uit met vervangstukken zoals de officiële Apple onderdelen zodat uw Apple toestel terug werkt zoals vroeger.

Reparatie nodig? Een afspraak maken kan heel eenvoudig en snel via onze website. Selecteer uw reparatie en kies vervolgens bij welke vestiging u uw reparatie wilt laten uitvoeren.

Wij bieden u op de herstelpunten graag een zeer uitgebreide service. Zo duurt uw iPhone reparatie maar 30 minuten en geven wij u terwijl gratis wifi en een koffietje.

Als u bij uw herstelling nog vragen heeft, stel ze dan gerust aan de techniekers, zij geven u de beste raad.

iPhone 11 Pro scherm vervangen

De iPhone 11 Pro heeft een zeer scherp en helder beeld, dus om het scherm te beschermen en zoveel mogelijk breuken te voorkomen, heeft Apple een bestendig glas gemaakt voor zowel het schermglas als het achterglas van het toestel.

Het is echter niet vrijgesteld van vallen of stoten en het dus kan het nodig zijn om het scherm van de iPhone 11 Pro te vervangen door de vakkundige technici van iLabo.

Als u geen gebroken scherm heeft, maar een LCD dat kapot is, heeft u ook een scherm reparatie nodig.

Het LCD is verantwoordelijk voor de beelden die het weergeeft op uw Apple iPhone. Als u dus gekleurde strepen of stippen ziet op uw scherm, betekent dit dat het LCD defect is.

Laat uw scherm snel vervangen door een goed, kwaliteitsvol nieuw scherm bij iLabo. Wij geven u een maximale service en zorgen ervoor dat u tevreden terug naar buiten wandelt.

iPhone 11 Pro achterkant reparatie

Naast het vervangen van uw iPhone scherm, vervangen we ook de backcover van de Apple iPhone 11 Pro.

Als u uw smartphone laat vallen kan de achterkant ervan wel eens breken.

De backcover beschermt het Apple toestel tegen stof en water, waardoor het belangrijk is dat u deze zo spoedig mogelijk laat vervangen bij een specialist in uw buurt.

Bij iLabo kan dit snel. We herstellen dit binnen het half uur met onderdelen die gelijk zijn aan de originele onderdelen van Apple.

Maak eenvoudigweg een afspraak online bij een vestiging naar keuze, kom langs op het afgesproken tijdstip en 30 minuten later wandelt u weer naar buiten met een iPhone waarvan de achterkant weer gloednieuw is.

Kwaliteitsvolle, snelle en vakkundige iPhone herstellingen

Naast de iPhone 11 Pro kunt u bij iLabo ook terecht voor een kwaliteitsvol, snel en vakkundig herstel van tal van andere Apple smartphones zoals de iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus, iPhone XS, iPhone 7 Plus, iPhone 6, iPhone XS Max, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR en de iPhone 11 Pro Max. Elke smartphone herstellen we deskundig met de beste service.

U vindt al onze iPhone reparaties terug via deze link: iPhone herstellen. Neem gerust contact op met de partner in uw buurt als u nog vragen hebt over de iPhone 11 Pro reparatie die u zoekt.