iPhone 5S herstellen

iPhone 5S reparatie in 30 minuten

Bij iLabo lossen we verschillende problemen met de Apple iPhone op binnen de 30 minuten.

Zo hoeft u niet langer met een gebroken scherm, een defecte batterij, een kapotte camera of een niet werkende knop te zitten.

We zorgen dat de tijd snel voorbij gaat tijdens uw iPhone reparatie en voorzien u graag van gratis internet en koffie. Zo is het klaar terwijl u wacht.

Of u nu een iPhone 5S, iPhone 6 Plus, iPhone 7 of iPhone X heeft, wij kunnen het voor u herstellen want iLabo voert een reparatie uit voor bijna elke iPhone. Van de nieuwste modellen tot de smartphones die al een tijd op de markt zijn.

Een afspraak maken kunt u eenvoudig via onze website. Laat uw Apple apparaat herstellen wanneer u wilt.

Als u op het afgesproken tijdstip langskomt in één van onze 27 vestigingen in Vlaanderen, zullen wij onmiddellijk hulp bieden en repareren we uw iPhone zo snel mogelijk. Zo is uw iPhone 5S snel weer de oude.

Bovendien geniet u per iPhone reparatie van een garantie van 6 tot 12 maanden. Betalen kan daarnaast ook met ecocheques.

Vervangstukken van hoge kwaliteit

Uw onderdeel herstellen wij alleen met kwaliteitsvolle onderdelen. Wanneer we uw iPhone 5S scherm vervangen, plaatsen we een volledig nieuw scherm van hoogwaardige kwaliteit op uw Apple toestel. Ook wanneer u een nieuwe batterij nodig heeft, kunt u rekenen op een uiterst kwaliteitsvolle reparatie.

We laten uw iPhone herstellen door bekwame techniekers die genoten van een uitgebreide opleiding om elke reparatie vakkundig uit te voeren. Ze zijn gecertificeerd en herstellen bijna elk apparaat van Apple.

U geniet van een top service. Onze medewerkers geven u maar al te graag gratis advies over uw Mac toestel, iPhone, iPad of iPod.

Gegevens gaan niet verloren

Bij de reparatie van uw apparaat doen we ons uiterste best om geen gegevens verloren te laten gaan. Zo hoeft u niet opnieuw van nul beginnen waarbij er geen data op uw iPhone staat.

Tijdens het herstel behouden onze technici uw data (zoals foto’s, video’s en Apps) en respecteren ze uw privacy.