iPhone 5S scherm herstellen

Is het scherm van uw iPhone 5S gebarsten?

We kennen allemaal dat gevoel wanneer onze iPhone naar beneden op de grond valt en we hem langzaam omdraaien om te ontdekken dat het scherm kapot is.

Is uw scherm gebroken in 1000 stukjes, ondervindt u touch-problemen of reageert het scherm van uw iPhone 5S niet meer?

Dan zit er maar één ding op: het volledige scherm herstellen. De schermen van de iPhones zijn één geheel: de glasplaat, het LCD scherm en de touchscreen zijn aan elkaar verlijmd, waardoor het niet mogelijk is om deze apart te vervangen.

Niet getreurd: iLabo herstelt uw iPhone professioneel met hoogwaardige onderdelen. Uw iPhone scherm herstellen we binnen een half uur en aan een scherpe prijs.

Laat uw iPhone vandaag nog repareren! Maak een afspraak bij één van onze 27 locaties en we beloven de beste iPhone-reparatieservice te bieden!

Kwaliteitsvolle iPhone herstellingen

Bij een defecte iPhone heeft het een echte expert nodig voor zijn reparatie. Bij iLabo willen we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om een snelle iPhone 5S reparatie van hoge kwaliteit en service te ervaren.

Voor de reparatie van uw scherm gebruiken we onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een niet reagerend touchscreen of ontbrekende pixels op uw Apple toestel.

Wij hebben alle onderdelen voor uw iPhone steeds op voorraad, terwijl u elders mogelijk moet wachten tot de onderdelen worden geleverd, wat betekent dat u langer een gebarsten iPhone 5S scherm hebt.

Maak nu eenvoudig uw afspraak online bij één van de 27 Apple experts in uw buurt en wij repareren uw iPhone met de zekerheid dat het terug naar behoren werkt.

iPhone reparatie dicht bij huis

Wij zijn de grootste hersteldienst in Vlaanderen op vlak van spreiding.

Zo hebben we 27 vestigingen waar u de reparatie van uw Apple product kunt laten uitvoeren. Hierdoor is er altijd wel een repaircenter in uw buurt.

Zo zijn we de steeds ideale partner voor uw iPhone reparatie.

Onze deskundige Apple-reparateurs kunnen alle problemen van uw iPhone verhelpen.

We willen dat al onze klanten tevreden de deur uit gaan met hun herstelde iPhone.

Hierbij bieden we altijd gratis advies. Op deze manier kunt u bij ons genieten van een geweldige service.

Wilt u graag weten welke vestigingen er in uw buurt zijn?

Bij het maken van een afspraak voor uw iPhone 5S scherm reparatie dient u eenvoudig uw postcode in om te zien welke herstelpunten het dichtst bij u gevestigd zijn.

30 minuten wachttijd

Bij iLabo weten we dat u uw iPhone niet kan missen en zorgen we ervoor dat het snel weer zo goed als nieuw is. Wij zorgen voor gratis wifi en een koffie terwijl u wacht. Een vriendelijke service staat bij ons steeds centraal.

Als u een afspraak heeft gepland met een plaatselijk iLabo center, kan uw iPhone reparatie ter plaatse worden uitgevoerd terwijl u wacht.

U hoeft maar 30 minuten te wachten op uw Apple toestel. Dit terwijl dit bij een doorgaans reparatiecentrum uren kan duren.

Geen verlies van gegevens

Uiteraard zijn de gegevens die op uw iPhone 5s staan belangrijk en mogen deze best niet verloren gaan. We garanderen de veiligheid van uw privégegevens en doen er alles aan dat deze niet verloren gaan.

Zo blijven uw foto’s en contacten zeker op uw Apple product staan. Vaak heeft een gebarsten scherm geen invloed op de gegevens van uw iPhone om meteen te functioneren.

6 tot 12 maanden garantie

Doordat we onderdelen van hoge kwaliteit gebruiken voor onze iPhone-reparaties, kunnen we onze herstellingen ondersteunen met een lange garantie.

Elke iPhone reparatie bij iLabo wordt gedekt door 6 tot 12 maanden garantie.

Dit zorgt ervoor dat als uw Apple product binnen de eerste 6 tot 12 maanden een storing vertoont, wij deze kosteloos zullen repareren.

Scherpe prijs

We weten hoe vervelend het is als uw iPhone niet werkt. Dit is de reden waarom we onze reparaties aan een eerlijke en scherpe prijs kunnen aanbieden.

Zo bieden we alle klanten een kosteneffectieve en zeer betrouwbare service voor gegevensherstel.

Zo kost een iPhone 5s scherm vervangen bij iLabo 79 euro. Indien u een ander model (iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XS, iPhone X,..) wilt laten repareren heeft dit waarschijnlijk een andere prijs.

De prijzen kunnen namelijk variëren afhankelijk van het model en het type reparatie dat nodig is.

Andere reparatie nodig?

We bieden professionele reparatie- en ondersteuningsoplossingen voor verschillende Apple producten. Van iPhones tot iPads tot de nieuwste iMac.

Wilt u uw scherm vervangen? Geen probleem. Is uw camera defect? Wij lossen het op. Laadt uw iPhone niet meer op? Maak u geen zorgen. Water gemorst op uw Macbook? Maak snel een afspraak bij iLabo. Wat uw probleem ook is, er is altijd een expert in de buurt die het snel voor u oplost.

Indien u niet weet wat het probleem precies is, kunt u ons gerust contacteren.

iPhone 5 batterij vervangen?

Loopt uw batterij zeer snel leeg? Laadt het niet meer op? Dit kunnen we eenvoudig oplossen door de batterij van uw iPhone te vervangen. Laadt uw batterij niet meer op doordat uw laadkabel defect is? Ook deze kan iLabo vervangen. Een halfuur later vertrekt u met een iPhone die weer zo goed als nieuw is.

Camera vervangen iPhone 5

De camera is een belangrijk onderdeel van uw iPhone. Als deze plots niet meer werkt, begrijpen we uw frustratie maar al te goed. Bij iLabo verhelpen we dit probleem zeer snel en aan een scherpe prijs.

Geluidsproblemen oplossen?

Vervelend geluid tijdens uw telefoongesprekken? Hoort u uw muziek niet meer? Blijft het stil wanneer u een video op uw iPhone 5s bekijkt? Laat iLabo dit oplossen.

Probleem met de knoppen van uw iPhone 5

Werkt de homeknop niet meer? Gebeurt er niets als u op uw geluidsknoppen drukt? Wij kunnen de kapotte, gebarsten of vastzittende knop van uw iPhone repareren.

Betaal uw iPhone reparatie met ecocheques

Voor al uw herstellingen kunt u betalen met ecocheques. Al onze partners aanvaarden de digitale ecocheques. Bij enkele kan u ook betalen met de klassieke papieren ecocheques. Contacteer zeker uw partner om zeker te zijn met welke ecocheques u uw iPhone 5s reparatie kan betalen.