iPhone 6 herstellen

Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone 6 die we binnen het half uur kunnen oplossen. U kunt uw reparatie laten uitvoeren op 27 locaties in heel Vlaanderen.

Uw Apple smartphone is klaar terwijl u wacht.

Als u toch nog een ander probleem ondervindt, neem dan contact op met één van onze techniekers.

iPhone 6 reparatie binnen 30 minuten

De iPhone 6 heeft een dunner, lichter en kwaliteitsvoller ontwerp dan zijn voorgangers.

Geen wonder dat vele mensen er gek op zijn. Wil u ook snel af van uw Apple probleem?

Bij iLabo gebruiken we hoogwaardige onderdelen om uw iPhone reparatie vakkundig uit te voeren om zo de originele eigenschappen van uw toestel te behouden. Na een half uur is uw iPhone weer zo goed als nieuw.

Dankzij de 27 herstelpunten hoeft u nooit lange afstanden af te leggen en is er altijd wel een partner in uw buurt.

In elke vestiging vindt u een team is die gecertificeerd is in het herstellen van verschillende Apple toestellen zoals de iPhone, iPad, MacBook en iMac.

Het maakt niet uit of u een iPhone 6, iPad Mini, iPhone 6S, iPhone 8, MacBook Air, iPhone 6S Plus of iMac Retro heeft, wij kunnen het repareren op korte tijd.

Wij aanvaarden ecocheques voor de betaling van uw reparatie.

Op alle Apple smartphone herstellingen heeft u bij iLabo 6 tot 12 maanden garantie.

Bent u opzoek naar een betrouwbare en betaalbare reparatie van uw iPhone 6?

Bij iLabo bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide service waarbij we u naast uw herstelling ook gratis advies geven.

Heeft u vragen over uw toestel? Stel ze dan na uw reparatie aan onze technici

iPhone 6 laadconnector vervangen

Laadt uw iPhone niet meer op met uw oplaadkabel? De kans is groot dat het niet uw kabel is dat kapot is, maar uw laadconnector dat het probleem vormt.

Hiervoor heeft iLabo in zijn repair centers een vlotte reparatie waardoor u weer zorgeloos uw batterij kunt opladen.

Scherm reparatie iPhone 6

Hebt u een iPhone 6 die is gevallen en waarvan het glas is gebroken of gebarsten? Werkt uw touch niet meer? Is uw LCD scherm defect?

Het LCD is het type onderdeel dat verantwoordelijk is voor het weergeven van de beelden op uw iPhone scherm.

Indien deze defect is kunnen er gekleurde strepen of vlekken zichtbaar zijn op uw scherm.

Bij elk probleem met uw Apple scherm vervangen we uw scherm volledig. Tijdens deze reparatie verwijderen wij uw oud scherm en zetten we er terug een gloednieuw scherm van hoge kwaliteit op.

iLabo heeft een team dat gespecialiseerd is in het vervangen van uw iPhone 6 scherm in slechts een half uur. Dit met professionaliteit en de garantie dat uw iPhone weer zo goed als nieuw is.

Meer informatie over deze reparatie vindt u via deze link: iPhone 6 scherm herstellen

Batterij iPhone 6 vervangen

Naast het herstellen van het iPhone scherm, is de meest gevraagde service in de repair centers van iLabo het vervangen van de batterij voor de iPhone 6.

Dit onderdeel van het Apple apparaat kan ook beschadigd geraken door ongelukken waaronder vallen of waterschade.

Ook moet er soms een reparatie gebeuren door de slijtage van het accu want de batterij van de iPhone 6 heeft maar een beperkte levensduur.

Wanneer u hebt gemerkt dat de batterij van uw iPhone niet meer degelijk werkt of gewoon volledig defect is? Vertrouw uw toestel toe aan onze experts.

Zij herstellen snel uw probleem. Hierna kunt u terug zorgeloos genieten van uw toestel zonder zat uw batterij terug snel leegloopt of niet werkt.

iPhone camera / knop herstellen

Als u geen foto’s meer kunt maken doordat uw camera een wazig of zelfs geen beeld vertoont, kunt u deze laten herstellen in uw buurt.

Ook wanneer er een knop of speaker niet meer functioneert, lossen we dit snel op met een reparatie. Maak een afspraak online voor uw iPhone 6 reparatie.