iPhone 6 Plus batterij vervangen

Je iPhone batterij laten vervangen binnen 30 minuten? Bij iLabo

Lukt het opladen van jouw iPhone 6 Plus niet meer? Duurt het lang om het te laden? Is je batterij kapot door waterschade of is het vaak snel leeg? Dit kan komen door een defecte of lege batterij die aan vervanging toe is. Breng je iPhone naar iLabo. Onze professionals kunnen jouw kapot accu tijdens het wachten binnen de 30 minuten vervangen.

Deze iPhone reparatie kan je laten uitvoeren op één van onze 27 locaties in heel Vlaanderen. Zo is er altijd wel een iLabo in je buurt waar technici snel je iPhone 6 Plus batterij vervangen.

Een telefoon zonder accu heeft geen zin. Het is duidelijk dat een batterij van een twee jaar oude iPhone niet meer hetzelfde is als een nieuwe.

Met het gebruik en het constante laad- en ontlaadproces komt er een einde aan de levensduur van de iPhone 6 Plus batterij. Er zal een moment komen dat het accu niet zal opladen of snel leeg zal lopen.

Dit is het breekpunt waarbij je jouw batterij helemaal moet laten vervangen.

De techniekers van iLabo stellen voor om te kiezen voor een vervanging van de batterij van je iPhone zodra je merkt dat de back-up van je accu laag is geworden.

Je reparatie valt hiernaast binnen een garantie van 6 tot 12 maanden. Elke iPhone batterij vervanging kun je bij ons ook betalen met ecocheques.

Een afspraak maken bij een vestiging naar keuze voor het plaatsen van een nieuwe batterij doe je eenvoudig via de website! In de winkel word je hartelijk ontvangen door de medewerkers. Zij bieden een snelle en vriendelijke service bij de reparatie van jouw Apple toestel. Maak nu je afspraak simpelweg online!

Een kwaliteitsvolle nieuwe iPhone 6 Plus batterij

Bij iLabo voeren we de reparatie / vervanging en de top service uit naar waar je op zoek was. Of jouw eigen iPhone nu is gevallen of je onderdeel versleten is, je zult onder de indruk zijn van het resultaat.

Het laatste dat je wilt, is dat jouw huidige iPhone 6 Plus batterij wordt vervangen door goedkope materialen van slechte kwaliteit.

Doordat we enkel gebruik maken van vervangstukken van top kwaliteit die nodig zijn voor jouw iPhone batterij vervanging gaat jouw nieuwe batterij even lang mee als de originele onderdelen van Apple en kunnen we jou een garantie aanbieden van 6 tot 12 maanden.

Jouw batterij zal zo weer langer moeten meegaan en minder snel leeglopen. We raden je wel aan om goed om te gaan met je iPhone na het vervangen van de batterij.

Er zijn bepaalde manieren om batterijen opnieuw langer in leven te houden nadat ze zijn vervangen. Pas bijvoorbeeld op voor apps die veel batterijvoeding verbruiken en veel achtergrondgebruik in beslag nemen. Ze zijn zeer slecht voor de kwaliteit van je iPhone 6 Plus batterij. Ga daarom naar instellingen en verwijder deze apps wanneer het kan. Het zal een zeer groot verschil maken in de houdbaarheid van je Apple iPhone batterij.

De energiebesparende modus weer inschakelen is ook een goede manier om toe te passen zodat de batterij van je toestel langer mee zal gaan. Wanneer je deze modus inschakelt, schakelt het een aantal energie-intensieve functies op jouw Apple iPhone uit.

Om de energiebesparende modus in te schakelen, ga naar Instellingen > batterij en schakel je de schakelaar bovenaan in.

Let verder wel op voordat je met je batterij in de zon loopt. Je batterij moet zeer goed beschermt zijn tegen de hitte. Dit is één van de beste adviezen om je iPhone batterij te beschermen tegen schade zodat het beter werkt en om de levensduur te maximaliseren.

Extreme temperaturen kunnen grote problemen veroorzaken met jouw iPhone 6 Plus batterij. Hoge temperaturen kunnen daarom de levensduur van jouw Apple telefoon voorgoed verknoeien.

Om schade aan je batterij te voorkomen zorg je er dus best wel voor dat jouw toestel op warme dagen zo weinig mogelijk in contact komt met zonlicht en laat je het ook bijvoorbeeld niet in een hete auto liggen. Op die manier bespaar je al heel wat problemen in de toekomst.

iPhone batterij vervangen bij een winkel in jouw buurt

Jouw snelle Apple toestel reparatie voeren wij uit bij jou in de buurt.

Wil je jouw gebroken / gebarsten iPhone scherm of iPhone 6 Plus batterij vervangen? Maak snel een afspraak bij een winkel in je buurt.

Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van de tool op deze website. Jouw batterij vervangen we direct in minder dan een half uur voor maar 69 euro.

Doordat we 27 herstelpunten in heel Vlaanderen hebben vind je ons zeker terug in een vestiging in jouw buurt.

Onze herstelpunten

Jij kunt ons terugvinden op de volgende locaties: Aarschot, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke-Heist, Kortrijk, Kruibeke, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Puurs, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Job-in-t-goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Wetteren, Zingem en Zomergem.

Of je nu een iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X of iPhone XS reparatie nodig hebt, je kunt in elk herstelpunt terecht voor een deskundige herstelling.

De technici staan bijna iedere dag klaar om iedereen zijn probleem direct op te lossen met een snelle service. Ze zullen ervoor zorgen dat jij terug naar buiten gaat met een glimlach.

Verder geven ze naast het plaatsen van je nieuwe batterij ook graag gratis advies over je Apple product. Daarnaast geniet je per herstelling ook nog eens van 6 maand tot 1 jaar garantie. Dit geldt voor de schade die de reparatie veroorzaakt aan je iPhone.

Geniet van een maximale service

Wij houden er rekening mee dat alle klanten tevreden terug naar huis gaan met een nieuwe iPhone 6 Plus batterij of nieuw scherm van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Zo is je toestel terug zo goed als nieuw.

Alle gegevens zoals foto’s, video’s en apps die erop staan gaan vervolgens niet verloren door het uitvoeren van de reparatie. Of het nu gaat om het bieden van gratis advies / tips of hard werken om jouw Apple smartphone weer in goede staat te krijgen, we geven ons 100% om iedere klant een snelle top service te bieden.

Lees gerust de beoordelingen van onze vele tevreden klanten en maak je afspraak. Je zal verder je eigen iPhone niet lang moeten missen, want ongeveer binnen het half uur is je origineel accu hersteld.

Tijdens het wachten (max 30 min.) geven we je bovendien gratis wifi.

Apple iPhone reparatie aan een voordelige prijs

Bij iLabo houden we rekening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding van alle reparaties zoals een iPhone 6 Plus batterij vervangen, het vervangen van een kapot LCD scherm, een camera die niet meer werkt of een gebroken scherm.

Jij kunt er zo zeker van zijn dat je geen cent te veel betaalt om jouw geliefde Apple iPhone een nieuw leven te geven. Een iPhone 6 Plus batterij laten vervangen kost bij iLabo 69 euro. Wij aanvaarden ecocheques voor je batterij reparatie.

Let op voor een goedkope reparaties van batterijen die je elders zou kunnen vinden.

Deze reparatie wordt mogelijk gedaan met vervangstukken die heel sterk afwijken van de originele Apple producten.

Jij kunt er bij iLabo zeker van zijn dat je een betrouwbare en vakkundige reparatie krijgt waarbij we enkel gebruik maken van kwaliteitsvolle onderdelen die niet afwijken van de kwaliteit van de originele Apple producten.

Daarbovenop is je probleem met je iPhone batterij dankzij onze service al binnen het half uur opgelost en valt het onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Welke iPhones herstelt iLabo?

Bijna elke iPhone repareren we bij iLabo in een mum van tijd. Een iPhone batterij vervangen doen we voor de meeste toestellen. De volgende telefoons van het merk Apple kun je laten repareren in onze 27 locaties:

iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone SE 2020 en iPhone 11 Pro Max.

We vervangen ook het origineel accu en het scherm van andere merken en modellen van toestellen zoals Huawei en Samsung. Daarnaast kan iedereen ook in onze winkels terecht voor de reparatie van problemen met een MacBook, iMac, iPod en iPad waarbij we ook hoogwaardige onderdelen gebruiken. Alle prijzen en uitleg vind je op de site terug.

Omdat we dit zeker niet lang willen laten duren, doen we de meeste reparaties binnen het half uur en dat altijd met een vriendelijke service. Bekijk alle reparaties en prijzen op de website. Kies je model en plan vervolgens je afspraak via de site in. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via telefoon.

Je profiteert steeds van een garantie van 6 tot 12 maand per reparatie.

Was je naar je reparatie aan het zoeken en vond je je probleem niet terug? Of weet je niet wat de schade is? Geen paniek! Neem contact op met een iLabo winkel. Zij helpen je graag en zullen er alles aan doen om het probleem zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor een vraag op opmerking kan je altijd met hen contact opnemen.

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Volg ons op Facebook.

(We maken gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden)