iPhone 6 Plus herstellen

Selecteer je schade...

Hieronder vind je de meest voorkomende problemen aan de Apple iPhone 6 Plus.

Kies jouw iPhone 6 Plus reparatie, maak een afspraak online bij één van onze 27 herstelpunten in Vlaanderen en kom langs voor een snelle herstelling. Zo is het weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen je Apple iPhone vakkundig binnen de 30 minuten. Hiervoor worden enkel hoogwaardige onderdelen gebruikt.

Je kunt je voordelig herstel bovendien betalen met ecocheques. Wanneer je toch nog een ander probleem ondervindt, neem dan contact op met één van onze partners.

iPhone 6 Plus herstellen: klaar terwijl u wacht

De iPhone 6 Plus van Apple staat bekend voor zijn groot scherm en zijn uitstekende pixeldichtheid. Bij iLabo zijn we gespecialiseerd in het snel en vakkundig herstellen van dit type Apple toestel alsook de professionele reparatie van andere Apple producten net als de iPad (iPad Mini, iPad Air en de iPad Pro), de MacBook en de Mac computer.

Ondanks zijn goede kwaliteit, is het niet uitgesloten dat sommige onderdelen zoals het scherm, de batterij of een knop helemaal kapot kunnen gaan. Bij iLabo lossen we je apparaat schade tijdens het wachten op binnen de 30 minuten.

Hiervoor werken wij enkel met onderdelen van de beste kwaliteit. Dankzij onze voorraad aan de hoogwaardige onderdelen die we gebruiken, kunnen we je een korte wachttijd garanderen. Het is direct klaar terwijl je wacht. Hierna is je Apple smartphone weer zo goed als nieuw en gaat het nog jarenlang mee.

Dit geldt voor elke reparatie (iPhone) net als het laten vervangen van het iPhone 6 Plus scherm, accu reparaties en de reparatie van een thuisknop of volume-knop. Op elke iPhone 6 Plus / iPhone 6S Plus reparatie geniet je van 6 tot 12 maanden garantie.

Wist je dat je jouw vervanging of reparatie bovendien kunt betalen met ecocheques?

iPhone 6 Plus reparatie in uw buurt

Wij geven onze klanten allemaal de optie om hun Apple phone vakkundig te laten repareren in hun buurt. Dankzij onze meerdere winkels in heel Vlaanderen leg je daarom geen lange afstanden af voor jouw reparatie.

Bij het maken van je afspraak, kun je eenvoudig online een plaats zoeken. Kies vervolgens waar je je reparatie wilt laten uitvoeren, duidt een tijdstip aan dat je zeker uitkomt en kom langs.

Of je nu een iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 11, iPhone X of iPhone 12 hebt, er is altijd wel een technieker in je regio die deze herstelt binnen 30 minuten. Onze klanten zijn dol op de klaar terwijl u wacht service die we bieden. Lees gerust de reviews op trustpilot.

iPhone 6 Plus scherm vervangen

Is jouw Apple 6 Plus phone gevallen? Heb je een gebroken / gebarsten scherm? Werkt je touch niet meer?

Uw iPhone 6 Plus scherm wordt alleen met kwaliteitsvolle vervangstukken gerepareerd. Dit duurt ongeveer een half uur.

Je geniet hierbij van 6 tot 12 maand garantie. We zetten er bij deze reparatie (iPhone) opnieuw een gloednieuw 6 Plus scherm op. Het volledig scherm vervangen we ook wanneer het LCD effect is.

Dit is het deel van het iPhone 6 Plus scherm dat zich bevindt achter de glasplaat. Wanneer je gekleurde strepen op jouw scherm ziet is dit vaak te wijten aan een defecte LCD.

De onderdelen van de schermen van het apparaat hangen aan elkaar vast.

Daarom dat we deze niet apart kunnen vervangen. Gegevens gaan verder niet verloren wanneer we de schermreparatie uitvoeren.

Meer informatie over hoe we deze iPhone reparatie uitvoeren: iPhone 6 Plus scherm herstellen

iPhone 6 Plus batterij laten vervangen

De belangrijkste indicatoren van een accu die niet meer werkt zijn het plots opnieuw uitschakelen van de Apple smartphone, het heel snel leeglopen van het accu en het lang opladen van het mobiele apparaat.

De enige optie is om dit onderdeel te vervangen door een nieuwe batterij van goede kwaliteit. Je bent bij iLabo zeker dat je iPhone zo langer meegaat.

Wij zullen je een vakkundige iPhone reparatie van een korte tijd geven. We gebruiken enkel vervangstukken gemaakt van dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen van Apple.

Meer informatie over deze iPhone reparatie: iPhone 6 Plus batterij vervangen

iPhone 6 Plus knop herstelling

Wanneer de knoppen voor je volume, de thuisknop of de aan- en uit knop van jouw eigen iPhone 6 Plus / iPhone 6S Plus niet meer functioneert, kan iLabo dit zo snel mogelijk herstellen. Voor een knop reparatie van je apparaat betaal je 79 euro.

Voor onze iPhone 6 Plus reparaties aan voordelige prijzen hoef je niet lang te wachten. Maak gewoon een afspraak via de site en wij voeren je reparatie onmiddellijk uit zodat het in een mum van tijd klaar is.

Herstel nodig voor een ander iPhone model?

In onze reparatie centers herstellen we zowel de laatste modellen van de Apple iPhones die op de markt zijn gebracht (net als de iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XR, iPhone SE 2020, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XS en iPhone XS Max) als de meeste andere telefoons die al een tijdje in de omloop zijn (zoals de iPhone 5S, iPhone 6S Plus en iPhone 7).

Maak je maar geen zorgen want bij de reparatie gaan gegevens die op je apparaat staan niet verloren. Elke iPhone reparatie zal ook niet lang duren. De reparaties, prijzen en informatie vind je allemaal terug via deze link (iPhone herstellen).

Klanten kunnen bij iLabo altijd terecht voor de reparatie van hun iPhone, iPad, MacBook, Mac computer en iPod. Per herstel profiteer je van 6 tot 12 maanden garantie.

Mocht je jouw toestel of reparatie niet hebben teruggevonden op onze website, kan je steeds contact opnemen met een repair center in je buurt. Zij werken er aan om ook de problemen aan jouw mobiele Apple apparaat in een mum van tijd weer te herstellen.

Een dienst die we nog aanbieden, is de overname van originele Apple producten. Wil je een nieuwe phone, iPad, MacBook of computer kopen? Wij kopen je oude apparaat aan een goede prijs. Meer informatie over deze service vind je bij overnames.

Heb je nog een vraag / opmerking of hulp nodig? Neem contact op met onze professionele techniekers. Zij staan je bij met een uitstekende service. De gegevens van de meerdere repair centers vind je terug op de contactpagina. Volg de Facebookpagina en blijf op de hoogte van al ons nieuws.

(Deze website maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden)