iPhone 6S batterij vervangen

Snelle en vakkundige batterij vervanging nodig?

Gaat de batterij van jouw iPhone 6S niet meer zo lang mee als vroeger? Schakelt je telefoon zich al uit bij een hoog percentage van batterijvoeding? Duurt het uren om te laden? Heb je een snelle en betaalbare oplossing nodig om je batterij te vervangen? Dan ben je bij iLabo aan het juiste adres!

Jouw iPhone 6S batterij vervangen we al binnen de 30 minuten voor maar 69 euro. Bovendien hoef je geen lange afstanden af te leggen aangezien er dankzij onze 27 vestigingen in Vlaanderen altijd wel een iLabo herstelpunt in je buurt is.

Als je na afspraak het toestel naar een locatie brengt, zullen we direct je iPhone batterij vervangen. Het is klaar terwijl je wacht.

Bij ons ben je zeker van een vakkundige reparatie omdat onze technici alleen onderdelen gebruiken van een top kwaliteit. Zo heeft je batterij minder kans dat het nog schade zal oplopen in de toekomst.

Boek een afspraak online

Los je probleem vandaag nog op en boek je afspraak voor je Apple iPhone reparatie online. Wij vervangen je onderdeel helemaal met een grote aandacht voor een uitstekende kwaliteit en een super service.

Wij raden je aan om je iPhone batterij in deze situaties te vervangen:

Het accu raakt zeer snel leeg, het opladen duurt uren, je iPhone 6S laadt niet meer op, je telefoon wordt al uitgeschakeld als er meer dan 5% batterijvoeding is of je iPhone 6S heeft een schok gekregen waardoor de batterij volledig defect is. Dit kan bijvoorbeeld door waterschade.

Een iPhone 6S batterij vervanging valt onder een garantie van 6 tot 12 maand.

Of je nu langskomt in een iLabo winkel voor een gebarsten iPhone X scherm, een iPhone 7 Plus camera die niet meer werkt, een kapotte home-knop van een iPhone 8, een beschadigd LCD scherm of een defecte iPhone 6S Plus batterij, op een maximale service kun je altijd rekenen. Op elke locatie geven onze technici het beste van zichzelf zodat je iPhone weer werkt zoals vroeger. Ze hebben als missie om iedere klant zeer tevreden te maken. Lees gerust onze reviews.

Heb je nog een vraag of een opmerking? Neem contact met ons op via onze website. We bieden je zo snel mogelijk een antwoord.

Waar kan ik mijn iPhone batterij / scherm vervangen?

Klanten kunnen bij ons terecht op meerdere locaties in heel Vlaanderen. Bij iLabo zal je geen lange afstanden moeten afleggen om het batterij probleem perfect te verhelpen.

Je vindt ons terug op de volgende locaties: Aarschot, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke-Heist, Kortrijk, Kruibeke, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Puurs, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Job-in-t-goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Wetteren, Zingem en Zomergem.

In de winkel word je hartelijk ontvangen door een team van reparatie-experts die gepassioneerd zijn in het repareren en vervangen van originele Apple onderdelen.

Ze genoten van een heel uitgebreide opleiding om de meest complexe Apple problemen aan te pakken en perfect op te lossen. Zo ben je zeker van een betrouwbare en goede iPhone reparatie.

Heb je na het vervangen van je eigen Apple iPhone batterij nog gratis advies nodig? Vraag het gerust aan onze technici. Zij hebben jarenlange ervaring in hun vak en willen alle klanten een zeer uitgebreide en snelle service bieden.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website. Dit kan via deze link.

Typ je postcode in om te zien welke winkels er in je buurt zijn, kies vervolgens een locatie en een tijdstip en je afspraak is ingepland.

Je kan het laten vervangen wanneer het jou en ons uitkomt.

Kom vervolgens op het afgesproken tijdstip naar het herstelpunt dat je gekozen hebt waar een vakkundig team van experts de iPhone batterij zeer snel zal vervangen door een volledig nieuwe batterij en je geniet van een vriendelijke en snelle service.

Hoeveel kost mijn iPhone 6S batterij vervanging?

We zorgen ervoor dat je iPhone batterij vervangen zo laag mogelijk blijft in prijs.

Let op voor zeer goedkope reparaties die ze elders aanbieden.

Bij een heel laag geprijsde iPhone batterij reparatie gebruiken de technici mogelijks vervangstukken die sterk afwijken van de hoge kwaliteit van de originele Apple onderdelen en dus ook rapper kunnen afslijten.

Het vervangen van de batterij van een iPhone 6S kost bij iLabo 69 euro. Voor deze prijs kunnen we je probleem oplossen met vervangstukken van een zeer hoge kwaliteit. We vinden een erg goede reparatie heel belangrijk omdat we willen dat je iPhone 6S nog lang kan meegaan.

Bovendien kunnen alle klanten ecocheques nuttigen voor hun reparatie. In iedere winkel kun je het vervangen van je Apple batterij afrekenen met digitale ecocheques. Heb je nog papieren ecocheques? Sommige herstelpunten aanvaarden ook nog deze cheques.

Indien je deze hebt raden wij je zeker aan om hiervoor contact op te nemen met de partner waarbij je je iPhone batterij wilt laten vervangen.

Hoelang duurt mijn batterij reparatie?

Bij iLabo begrijpen we dat je je iPhone 6S niet kan missen.

Je bent natuurlijk gewend om de hele dag met je smartphone te werken, te bellen of een route in kaart te brengen.

Wij kunnen de vervanging van de iPhone 6S batterij ongeveer binnen de 30 minutenlaten uitvoeren zodat je iPhone in een no-time terug werkt als vroeger.

Wij streven naar een maximale service.

Jij wordt in de winkel dan ook direct geholpen en kunt tijdens het wachten genieten van een drankje en gratis wifi.

Zo vliegt de tijd erg snel voorbij en is het Apple iPhone probleem in een handomdraai opgelost.

Maak vandaag nog een afspraak en wie weet repareren wij je iPhone de dag zelf nog. Onze onderdelen voor meerdere smartphones zijn steeds op voorraad zoals die van de iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 8 Plus en iPhone XS Max.

Dit terwijl je mogelijk elders dagen afwacht voor een batterij vervanging.

Hoelang gaat een iPhone batterij mee?

In de iPhone zitten lithium-ionbatterijen. Deze batterijen hebben hun top prestaties al na 2 à 3 jaar geleverd.

Men schat dat de iPhone 20 procent van zijn capaciteit zal verliezen na 400 keer opladen.

De levensduur van de iPhone batterij wordt sterk beïnvloed door hoe je het Apple toestel verbruikt en de batterij oplaadt.

Als je deze uren laat opladen, kan de batterij super snel afslijten omdat het te veel voeding krijgt.

Ben je vaak bezig met je iPhone? Dan zal je accu na loop van tijd snel leeg lopen en zal je iPhone 6S zich op de meest onverwachte momenten al uitschakelen. Dit zal dan uiteindelijk leiden tot een defecte batterij.

De batterij van je Apple toestel kan ook worden beschadigd doordat het onder andere een schok heeft gekregen.

Hierdoor wordt het chemisch proces verstoord en is het tijd om je batterij te vervangen door een nieuwe batterij. Dit kan met dank aan de super service van iLabo ongeveer binnen het half uur.

Welke vervangstukken worden er gebruikt?

Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Daarom dat iLabo enkel met hoogwaardige / originele onderdelen repareert zodat je iPhone zeker terug een hele tijd mee gaat.

De iPhone 6S batterij vervangen we met de de beste componenten waardoor je batterij weer zo goed als nieuw is binnen het half uur

Valt het vervangen van de batterij onder garantie?

Het vervangen van een iPhone 6S batterij valt onder een garantie van 6 tot 12 maand.

Dit garantietermijn gaat in op het moment dat de reparatie is afgerond.

Er wordt enkel garantie gegeven op het vervangen van de iPhone batterij tenzij op de reparatiefactuur uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld.

Welke toestellen herstelt iLabo?

Wij kunnen verschillende problemen van tal van Apple toestellen en modellen oplossen zoals die van de iPhone, MacBook, Mac computer, iPad en iPod. Kijk gerust rond op onze website, je vind hier tal van goede en snelle reparaties terug aan een scherpe prijs.

Naast toestellen van het merk Apple herstellen we ook telefoons van andere merken net als Samsung en Huawei.

De meeste problemen zijn ongeveer binnen het half uur tot 1 uur gerepareerd. Je profiteert per vervanging van een garantie van 3 maanden / 6 maanden / 1 jaar. De garantie is afhankelijk van de soort reparatie en het toestel.

Naast het vervangen van batterijen kunnen we je gevallen of defecte Apple toestel ook voorzien van een nieuw (iPhone) scherm. Verder doen we ook vaak andere snelle reparaties zoals laadconnectors herstellen en een kapotte knop repareren.

Heb je een ander type iPhone en moet de batterij hiervan vervangen worden? Naast deiPhone 6S herstellen we ook de batterijen van deze versies van de iPhone: iPhone 5S, iPhone SE 2016, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone SE 2020 en iPhone XR. Via deze link (iPhone herstellen) vind je meer informatie en zie je een overzicht van alle reparaties en prijzen.

Indien je je toestel of reparatie niet ziet op de site wil dit niet zeggen dat je apparaat niet in aanmerking komt. We willen er nog steeds alles aan doen om elk probleem te verhelpen. Contacteer gewoon je winkel. Zij helpen je hiervoor graag direct verder.

Hoe kan ik mijn iPhone batterij na reparatie langer laten meegaan?

Jij kunt je iPhone batterij langer laten meegaan door het eenvoudigweg minder intensief te gebruiken. Hierbij geven we jullie even enkele tips om de levensduur van jullie nieuwe iPhone 6S batterij na het plaatsen te verbeteren zodat het probleem niet meer snel zal voorkomen.

1 – Verminder het aantal meldingen op het vergrendelingsscherm

Met meldingen op het home-scherm kan je alle nieuwe meldingen snel zien, maar ze kunnen ook een negatieve invloed hebben op de batterij van je toestel.

Als je meldingen op je vergrendelingsscherm ontvangt die je niet per sé meteen hoeft te zien, pas je het volgende toe: Ga naar instellingen> meldingen. Van daaruit heb je de optie om op een app te tikken en te beslissen of je al dan niet meldingen van die applicatie op het vergrendelingsscherm zal zien.

2 – Bekijk welke apps de meeste batterijduur verbruiken en verwijder ze als je ze niet nodig hebt

Als je wat rondsnuffelt in het instellingenmenu van je iPhone, kun je het verbruik van je applicaties bekijken en ook zien welke apps goed veel stroom verbruiken.

Open gewoon even instellingen> algemeen> gebruik> batterijgebruik. Vervolgens vind je een lijst met alle applicaties terug die je de afgelopen dag hebt gebruikt en hoeveel van de batterij van je telefoon ze hebben verbruikt.

3 – Verlaag de helderheid van het scherm

Dit is echt het eerste dat je moet doen om je batterij (iPhone) minder te belasten. Wanneer het kan, veeg je eenvoudig vanaf de onderkant van het scherm omhoog en pas je de schuifregelaar voor helderheid tot het minimum aan.

4 – Schakel Bluetooth uit

Als de batterijduur van de iPhone sneller afneemt dan normaal, zorg er dan voor dat Bluetooth is uitgeschakeld. Bluetooth is wat je iPhone laat communiceren met accessoires zoals draadloze luidsprekers en fitnesstrackers.

Maar als je zeker geen Bluetooth-accessoires gebruikt, moet je zien dat deze is uitgeschakeld zodat het Bluetooth-pictogram niet verlicht is. Op deze manier bespaar je al heel wat schade aan je batterij.

5 – Schakel het vernieuwen van applicaties op de achtergrond uit

Deze functie vernieuwt automatisch de inhoud van een app wanneer de iPhone is verbonden met Wi-Fi of internet.

Dit betekent namelijk dat de applicaties op je iPhone gegevens ophalen, zelfs als je ze niet gebruikt, waardoor de batterij van je telefoon super vaak snel leeg kan raken. Om deze functie uit te schakelen, ga je naar het instellingenmenu> algemeen> achtergrondapp vernieuwen.

Heb je nog vragen of nood aan extra informatie? Neem contact op met de techniekers in je regio. Zij adviseren je graag en helpen jou zo snel mogelijk verder.