Iphone 6S Plus reparatie

Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u elke reparatie voor de iPhone 6S Plus.

Uw iPhone 6S Plus herstellen we binnen het half uur op een herstelpunt in uw buurt.

Als u toch nog een ander probleem ondervindt met uw toestel, neem dan contact op met één van onze techniekers.

27 locaties over heel Vlaanderen

iLabo is gevestigd op 27 verschillende locaties in Vlaanderen met als doel een kwaliteitsvolle herstelling te bieden aan elke iPhone-gebruiker. We hebben de best mogelijke oplossingen voor allerlei iPhone 6S Plus problemen van een gebroken scherm tot een batterij die niet meer wilt opladen.

Bij de meeste van onze problemen vervangen we de onderdelen door volledig nieuwe onderdelen van onverslaanbare kwaliteit.

Op elke locatie vindt u een team van professionals die al jaren een geweldige ervaring hebben met het repareren van iPhones. Bij iLabo wacht u maar 30 minuten op uw deskundige reparatie.

Tijdens deze tijd, kunt u bij ons genieten van een koffietje en gratis wifi. Onze technici zijn goed opgeleid en hebben een grondige kennis om alle soorten iPhones zo snel mogelijk te repareren, zonder dat de klant urenlang hoeft te wachten. We voeren betrouwbare diensten uit voor al uw iPhone-problemen en we zorgen ervoor dat u met tevredenheid onze iLabo-vestiging verlaat.

Elke iPhone 6S plus reparatie is bovendien gedekt met een garantie van 6 tot 12 maanden. Bij uw reparatie gaan er geen data en gegevens verloren.

Wij zijn zeer klantgericht en daarom bieden wij een maximale service aan waarbij we niet alleen de iPhone van onze klanten herstellen maar hen ook graag advies geven om verdere schade te voorkomen.

Bij iLabo verzekeren we u van de beste service tegen een eerlijke prijs. Kies uw reparatie en maak een afspraak bij een vestiging naar keuze wanneer het u uitkomt. Uw iPhone wordt terug zo goed als nieuw.

iLabo, voor een kwaliteitsvolle iPhone 6S plus herstelling

iLabo maakt voor uw iPhone reparatie uitsluitend gebruik van onderdelen van een hoge kwaliteit die gelijk zijn aan de originele onderdelen van Apple. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige reparatie. Zo is uw toestel na herstel weer zo goed als nieuw.

iPhone 6S Plus scherm reparatie

Een gebroken scherm of een touchscreen die niet meer werkt? Maak nu een afspraak bij een iLabo locatie, we kunnen uw scherm laten vervangen binnen de 30 minuten.

Lees meer: iPhone 6S Plus scherm herstellen

Defecte iPhone 6S plus camera

Kunt u geen selfies en video’s meer maken vanwege problemen met uw iPhone 6S plus camera? Wij helpen u bij dit probleem. Bij iLabo hebt u een snelle reparatie van uw camera voor maar 79 euro.

iPhone 6S plus batterij kapot?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de iPhone 6S Plus batterij moet worden vervangen, waaronder: de back-upbatterij is bijna leeg, u hebt uw iPhone te veel opgewarmd, het Apple toestel gaat niet meer aan, uw iPhone wordt plots opnieuw opgestart of de iPhone schakelt willekeurig uit tijdens het gebruik.

De belangrijkste reden waarom vele batterijen zouden moeten vervangen worden, is te wijten aan het snel leeglopen van de batterij.

Het herstellen van een iPhone 6S Plus batterij duurt maar 30 minuten.

Wij bieden hoogwaardige onderdelen voor het vervangen van uw iPhone-batterij aan de prijs van 69 euro.

Werkt er een knop niet meer?

Werkt de homeknop van uw toestel niet meer? Is uw volumeknop kapot?

De trage reactie van een knop kan normaal gesproken te wijten zijn aan een softwareprobleem, soms kan dit ook te wijten zijn aan een gebrek aan reiniging. Soms leidt een overmatige druk op de knoppen ook tot schade.

De schade kan om verschillende redenen worden veroorzaakt.

Wat de oorzaak ook is of wat de schade ook is, ons team staat klaar om u te helpen en deze voor u recht te zetten.

iLabo kan uw beschadigde iPhone 6S Plus knop tegen de prijs van 79 euro repareren binnen de 30 minuten.

Reparatie voor uw geluidsproblemen nodig?

Werkt uw geluid plots niet meer? Wij zorgen ervoor dat uw speaker terug werkt zoals voorheen. Voor deze reparatie betaalt u bij iLabo 79 euro.

Een defecte laadconnector?

Bent u ontevreden over het opladen van uw iPhone? Laadt uw Apple apparaat niet meer op, ook al probeert u hem urenlang op te laden?

Maak u geen zorgen, de Apple-experts bij iLabo bieden u een geweldige service voor uw reparatie.

U kunt bij ons gebruikmaken van een uitzonderlijke reparatie voor maar 79 euro.