iPhone 7 batterij vervangen

Snel een nieuwe batterij bij iLabo

iPhone batterijen hebben een beperkte levensduur. Na 2-3 jaar (afhankelijk van het intensief gebruik) heeft de iPhone 7 of iPhone 7 plus zijn beste prestaties al geleverd. Ook wanneer de batterij een schok heeft gekregen kan het chemisch proces van laden zijn verstoord.

Een defecte of totaal opgebruikte batterij is hierbij het gevolg. Gelukkig voor de gebruikers van de iPhone 7, is het vervangen van hun iPhone batterij een zeer haalbare optie om de levensduur van de batterij van hun geliefde toestel te verbeteren of om een defecte of lege batterij te helpen repareren.

Pas op voor goedkope batterijen die ze elders aanbieden! Deze zijn niet van hoge kwaliteit waardoor de batterij snel terug leeg kan lopen. Daarom is het zinloos om de levensduur van je iPhone op het spel te zetten door een paar euro’s te besparen voor het vervangen van een iPhone 7 batterij van lage kwaliteit. Bij iLabo garanderen we je dat we enkel onderdelen gebruiken van een goede kwaliteit.

Maak voor het vervangen van je accu een afspraak via onze website in één van onze 27 vestigingen. Je telefoon hoef je zeker niet lang te missen. Jouw iPhone 7 batterij vervangen we onmiddellijk (op afspraak) zodat je na 30 minuten terug kan starten met een nieuwe originele batterij.

iLabo zorgt voor een snelle en succesvolle oplossing, waardoor je gsm direct na vervanging weer zo goed al nieuw is.

Gerelateerde oplossingen ...

Uw batterij is zeer snel leeg of laadt niet meer bij? Dan moet uw batterij vervangen worden.

Batterij defect

€69

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgaven

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen

Laat je batterij vervangen bij iLabo

iPhone 7 heeft ons hart gewonnen! Recente analyses tonen aan dat een iPhone 7 en een iPhone 7 plus één van de meest voorkomende modellen zijn bij alle iPhone gebruikers, hoewel er nu veel nieuwe Apple iPhone’s op de markt zijn.

Logisch dat veel van deze gebruikers niet blij zijn wanneer hun batterij het begeeft. Hierdoor willen ze geen nieuwe smartphone kopen omdat ze volledig tevreden zijn van hun iPhone 7 of iPhone 7 plus.

Het is vrij logisch dat een batterij kan verslijten na twee of drie jaar van constant gebruik.

Er zijn echter situaties waarin Apple toestellen niet de verwachte jaren meegaan. Eén van de grootste bedreigingen voor smartphones is de batterij. Lithium-ionbatterijen hebben de neiging om na verloop van tijd snel leeg te lopen, ongeacht de algehele toestand van het de Apple iPhone.

Dus om jouw favoriete toestel in de juiste staat te houden, moet je je iPhone 7 batterij vervangen. Deze reparatie gebeurt voordelig en snel bij iLabo.

Bijna alle populaire applicaties en games halen intensief de stroom uit de originele batterij van jouw telefoon. Als je een grote liefhebber bent van Crush Candy Saga, of je iPhone gewoon als een GPS gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat je de batterij na een tijd moet laten vervangen zodat het terug werkt als toen je hem kocht.

Enkel kwaliteitsvolle batterijen

Wij weten dat iedereen wat geld wil besparen maar laat je niet vangen door goedkope / gratis batterijen die ze elders aanbieden! Deze batterijen zijn namelijk minder in kwaliteit en kunnen afwijken van de originele Apple batterijen.

Als je een ​​goedkope vervanging voor je iPhone 7 batterij vindt kan dit een lastige aankoop zijn. Sommige diensten of winkels bieden reparaties aan, aan zeer lage prijzen. We moeten ons ervan bewust zijn dat ze vrij vaak tweedehands batterijen gebruiken die afkomstig zijn van oude mobiele telefoons die zeer schadelijk kunnen zijn voor je iPhone.

Als je de beslissing neemt om het ​​vervangen van je iPhone 7 batterij bij iLabo uit te voeren, kunnen we je allereerst een snelle service garanderen. Ten tweede beloven wij je dat jouw iPhone batterij nog lang zal meegaan na de iPhone reparatie.

Batterij laten vervangen in jouw buurt

iLabo zorgt voor een lokaal herstel. Of je nu een iPhone X, een iPhone 7 of een iPhone 7 plus hebt, elke reparatie kan je snel laten uitvoeren bij jou in de buurt. Wij hebben 27 vestigingen in heel Vlaanderen waardoor je zeker geen lange afstanden zal moeten afleggen om je batterij of scherm te laten vervangen.

Bij het maken van een afspraak geef je eenvoudigweg je postcode in zodat je meteen weet welke herstelpunten er bij jou in de de buurt zijn. Enkele klikken later is je afspraak ingepland en geniet je vervolgens van een voordelige en snelle reparatie met de beste service.

Op elke locatie staan gepassioneerde technici klaar om de meest complexe iPhone problemen aan te pakken. Van een scherm dat gebroken is in duizend stukjes tot een camera die niet meer werkt. 

Ons deskundig personeel herstelt wekelijks honderden Apple-producten en kunnen jou helpen om je iPhone problemen eenvoudig en snel op te lossen.

Alle medewerkers kennen hun vak goed doordat ze genoten van een uitgebreide opleiding. Je kan ze na je reparatie altijd vragen om advies. Vraag bijvoorbeeld hoe je kunt vermijden dat je iPhone scherm of batterij snel defect geraakt. Onze technici weten raad en doen niets liever dan je bij elk probleem te helpen.

Ze hebben onschatbare ervaring als het gaat om het repareren van iPhone‘s, iPod‘s, MacbooksiMac‘s en iPad‘s, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat je apparaat zo snel mogelijk wordt gerepareerd en er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

iPhone batterij vervangen binnen 30 minuten

Wij begrijpen dat je iPhone snel het middelpunt van je digitale leven wordt en hoe moeilijk het is zonder het toestel te leven! 

Als je ook gefrustreerd bent doordat je batterij snel leeg is nadat je ze net hebt opgeladen, altijd een powerbank bij de hand te moeten hebben of een gewoon een defecte batterij hebt, dan is dat probleem nu snel voorbij.

Begin nu met een gunstige verandering door een afspraak te maken bij een iLabo in je buurt voor het vervangen van je iPhone 7 batterij. 

Het vervangen van de batterij doen we binnen de 30 minuten. Wij repareren het terwijl je wacht. Zo is het meteen klaar.

Een iPhone batterij vervangen is één van de meest voorkomende problemen waarvoor onze klanten een afspraak maken bij onze iLabo-centers.

Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het snel en vakkundig vervangen van de batterij van je iPhone. 

Tijdens het oplossen van elk probleem kan iedereen bij iLabo genieten van een goede koffie en gratis wifi.

Hoeveel kost een nieuwe iPhone 7 batterij?

Het is niet nodig om voor dit probleem een hoog bedrag uit te geven aan een gloednieuwe iPhone. 

Vooral als je iPhone 7 of 7 plus buiten de batterij helemaal goed werkt, heeft hij alleen een nieuwe batterij nodig. Maar wat is de prijs dan? 

Een iPhone 7 batterij vervangen kost bij iLabo 69 euro. Als we je batterij vervangen krijg je steeds een uitgebreide en snelle service.

Ons ideale voorbeeld is: als de wielen van je voertuig versleten en plat zijn, ben je niet verplicht om een nieuwe te kopen, je mag ze gewoon vervangen door volledig nieuwe! 

Dit is precies hetzelfde met je iPhone 7. In plaats van geld in een nieuwe iPhone te pompen, ruil je gewoon een oude, gebruikte Apple batterij in voor een gloednieuwe en maak je je wereld weer eenvoudig zoals voorheen!

Het vervangen van de Apple iPhone 7 batterij is een heel populaire oplossing bij iLabo omdat het vrij voordelig is. 

Een reparatie is snel gebeurt en dat zonder grote schade voor je portemonnee. 

We zijn er zeker van dat de batterij vervanging die we leveren aan deze prijs niet snel kapot zal gaan. 

Zodat je op je beide oren kan slapen geven we je bovendien 6 tot 12 maanden garantie op je reparatie.

Geen verlies van gegevens

De batterij van je iPhone 7 of 7 plus heeft geen invloed op je gegevens. Hierdoor blijven alle foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op je toestel staan. We proberen deze bestanden te behouden bij elke reparatie.

Van een iPhone 7 scherm vervangen tot een iPhone 8 batterij laten vervangen. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk je gegevens zijn op je smartphone. Daarom dat we hier veel belang aan hechten.

Hoe weet ik of mijn iPhone batterij vervangen moet worden?

Als je je iPhone al een tijdje hebt gehad, heb je misschien gemerkt dat hij na één keer opladen niet zo lang meegaat als vroeger, of dat hij plotseling aanzienlijk vertraagd is. Klinkt dit bekend? Dan is het waarschijnlijk tijd om de batterij van je Apple iPhone te vervangen.

Lithium-ionbatterijen verliezen geleidelijk aan hun vermogen om volledig opgeladen te blijven. Na 500 oplaadcycli kan de batterijcapaciteit dalen tot 80% of zelfs lager. Op dat moment kan je iPhone zichzelf vertragen om te voorkomen dat je batterij defect raakt.

De beste manier om te weten of je de batterij van je iPhone moet vervangen, is door de volgende stappen te ondernemen: Instellingen> Batterij> Batterijstatus. Op deze pagina zie je een snel overzicht van de toestand van je batterij via de “Maximale capaciteit” en “Maximale prestatiecapaciteit”.

Maximale capaciteit is een maatstaf voor de capaciteit van de batterij ten opzichte van de tijd dat deze nieuw was. Een gloednieuwe telefoon moet 100% werken en zal na verloop van tijd afnemen; hoe lager het percentage, hoe sneller je batterij leegraakt na één keer opladen.

De maximale prestatiecapaciteit is meer een ‘goed’, ‘niet zo goed’ of ‘slecht’ scenario. Als op je telefoon staat “Uw batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties”, sta je er vrij duidelijk voor: de batterij is in orde en je hoeft niets te doen.

Aan de andere kant, als je ziet: “Deze iPhone is onverwachts uitgeschakeld”, is dit een teken dat je batterij aanzienlijk is versleten. Dat betekent dat de verwerkingssnelheid van de telefoon aan het vertragen is .

Je kunt deze beperkingsfunctie uitschakelen, maar als je dat doet, kan de instelling pas weer worden ingeschakeld als de iPhone onverwachts wordt uitgeschakeld, dus ga voorzichtig te werk.

Ten slotte is er het bericht “Uw batterij is aanzienlijk verslechterd”. Dit betekent dat je batterij ernstig leeg is en het sterk is aan te raden om deze te laten vervangen of te herstellen.

Als je je batterij om de paar uur moet opladen, zelfs als het gebruik laag is, is het hoogstwaarschijnlijk het moment voor een nieuwe batterij.

Als je telefoon onverwachts uitvalt wanneer de batterij 10% of hoger is, kan dit een teken zijn dat een batterij het waard is om vervangen te worden. Als je iPhone alleen werkt als deze is aangesloten is er maar één oplossing, en dat is de vervanging van je originele iPhone batterij. Bij iLabo doen we dit snel aan de beste service.

Je iPhone batterij langer laten meegaan?

Na de herstelling is het belangrijk om te weten hoe je smartphone batterij langer kan meegaan. Er zijn veel, eenvoudige en praktische manieren die het mogelijk maken dat je accu terug langer meegaat. We geven hierbij enkele tips om de levensduur van je iPhone-batterij te verbeteren. 

Door deze adviezen te volgen, kan je de levensduur van de batterij verlengen en hoef je je iPhone niet zo vaak meer op te laden.


1. Warme en koude temperaturen hebben invloed op de levensduur van de iPhone batterij

De iPhone is ontworpen om te functioneren bij kamertemperatuur. Het is erg belangrijk om te voorkomen dat het toestel wordt blootgesteld aan zeer hoge en heel lage temperaturen, wat de batterijcapaciteit permanent kan beschadigen.

Als je je iPhone bij hoge temperaturen oplaadt, kan de levensduur van de Apple batterij verder worden verkort. Hoge temperaturen zijn een verborgen belasting voor de effectiviteit van de iPhone-batterij. Hetzelfde geldt voor zeer koude omgevingen, waar de levensduur van de batterij kan afnemen.


2. Schakel iOS dynamische achtergronden uit

Als je iOS hebt gebruikt tot nu toe, ben je wellicht bekend met de functie voor dynamische / video achtergronden, die achter je app-pictogrammen veranderen. Deze dynamische achtergronden zien er misschien cool uit op je Apple scherm, maar ze verbruiken ook meer stroom dan een simpele statische achtergrondafbeelding.

Je kan dynamische achtergronden uitschakelen door het volgende te doen: Achtergronden en helderheid> Kies een nieuwe achtergrond> selecteer in plaats daarvan een achtergrond uit je foto’s of uit je filmrol-opties.


3. Verwijder je iPhone-hoesje

Als je je iPhone oplaadt wanneer deze zich in een hoesje bevindt, wordt zeker overtollige warmte gegenereerd die de batterijcapaciteit beïnvloedt. Probeer, zelfs als je het niet oplaadt, je Apple toestel niet in een hoesje te bewaren, aangezien dit ook de temperatuur van de iPhone verhoogt, waardoor de batterij sneller leeg geraakt.


4. Schakel je Bluetooth uit

We kunnen niet ontkennen dat Bluetooth-netwerken nuttig zijn voor gebruikers van mobiele telefoons met draadloze headsets of oortelefoons. Maar door gegevens via Bluetooth te verzenden, gaat de batterij zeer snel leeg. 

Als je Bluetooth elk uur aan wilt laten staan om inkomende gegevens te accepteren, is er steeds meer batterij nodig. Schakel Bluetooth dus uit wanneer je dit niet gebruikt, anders gaat je iPhone batterij sneller kapot.


5. Pas de helderheid van het iPhone-scherm automatisch aan

Door auto-Brightness in te schakelen, kun je je batterij langer mee laten gaan. De iPhone heeft een sensor die de helderheid van je scherm aanpast op basis van het licht binnen je omgeving. De helderheid van het scherm is bijvoorbeeld enkel donkerder op donkere plaatsen en enkel helderder in de buurt van omgevingslicht. 

Deze functie is bedoeld om de levensduur van de Apple batterij te verlengen en het steeds gemakkelijker te maken om je scherm te zien.


6. Gebruik wifi waar mogelijk

Wifi verbruikt minder stroom dan een mobiele verbinding op je Apple-toestel, dus om de levensduur van de iPhone batterij weer te maximaliseren, raden we je aan om waar mogelijk verbinding te maken met wifi. 

Thuis of op het werk moet wifi bijvoorbeeld worden geactiveerd, waardoor je de batterijduur bespaart door helemaal geen mobiele data te gebruiken.


7. Activeer de vliegtuigmodus in gebieden met weinig signaal

Als je je in een gebied bevindt zonder mobiele dekking of een laag signaal hebt, raakt de batterij van je iPhone snel leeg . Het toestel gaat dan steeds op zoek naar een signaal om verbinding te maken. 

Als je een slechte mobiele dekking ervaart, kun je het best de vliegtuigmodus activeren, omdat je waarschijnlijk toch niet veel kunt doen met een laag signaal.

De vliegtuigmodus voorkomt dat je iPhone eindeloos naar een signaal zoekt, waardoor de Apple batterij wordt bespaard totdat je op een plek met een betere verbinding komt.


8. Schakel meldingen uit

Als je scherm oplicht met een voorbeeld van elke melding die je ontvangt, verbruikt het stroom bij elke sms, Facebook bericht of App update. 

Door deze onderbrekingen te verminderen, kan je je Apple batterij redden.

iLabo: voor al je iPhone problemen

Wat je probleem ook is, wij zullen je niet teleurstellen. Wij voeren vakkundige reparaties uit voor elke iPhone.

In elk iLabo-center ontmoet je bij jouw reparatie een betrouwbaar en vakkundig team dat niet alleen elke reparatie professioneel uitvoert, maar ook een missie heeft: elke klant met een glimlach naar huis sturen. Als je nog steeds twijfelt, kijk dan eens naar onze beoordelingen – ze zullen je alles onthullen wat je wilt weten!

Heb je een ander iPhone-model? Wij vervangen ook de batterij en het scherm van volgende toestellen: iPhone 5siPhone SEiPhone 6iPhone 6 plusiPhone 6siPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plusiPhone 8iPhone 8 plusiPhone X, iPhone XSiPhone XS maxiPhone XRiPhone 11iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max. Jouw iPhone batterij of iPhone scherm herstellen we binnen het half uur.