iPhone 7 batterij vervangen 

Snel een nieuwe batterij bij iLabo

iPhone batterijen hebben een beperkte levensduur. Na 2-3 jaar (afhankelijk van het intensief gebruik) heeft de iPhone 7 of iPhone 7 plus zijn beste prestaties al geleverd. Ook wanneer de batterij een schok heeft gekregen kan het chemisch proces van laden goed zijn verstoord.

Een defecte of totaal opgebruikte batterij is in de meeste gevallen hierbij het gevolg. Gelukkig voor de gebruikers van de iPhone 7, is het helemaal vervangen van hun iPhone accu een zeer haalbare optie om de levensduur van hun geliefde toestel te verbeteren of om een defecte batterij die snel leeg loopt te helpen repareren.

Pas op voor goedkope batterijen die ze elders aanbieden! Deze zijn niet van hoge kwaliteit waardoor de batterij snel terug leeg kan lopen of plotseling uitvalt. Daarom is het zinloos om de levensduur van je iPhone op het spel te zetten door een paar euro’s te besparen voor het vervangen van een iPhone batterij van lage kwaliteit.

Bij iLabo garanderen we je dat we enkel onderdelen gebruiken van een top kwaliteit zoals de originele onderdelen van Apple.

Maak voor het herstellen van je smartphone onderdeel een afspraak via onze website in één van onze 27 vestigingen. De batterij van je iPhone 7 vervangen we onmiddellijk (op afspraak) zodat je na 30 minuten terug kan starten met een nieuw origineel onderdeel. Het is klaar terwijl je wacht.

Bovendien geniet je van een garantie van 6 tot 12 maand per reparatie. iLabo zorgt voor een zeer snelle en succesvolle reparatie, waardoor je gsm direct na de vervanging weer zo goed al nieuw

Laat je batterij vervangen bij iLabo

De Apple iPhone 7 heeft ons hart gewonnen! Recente analyses tonen aan dat deze versie van de iPhone en de iPhone 7 plus één van de meest voorkomende modellen zijn bij alle iPhone gebruikers, hoewel er nu veel Apple iPhone’s op de markt zijn.

Logisch dat veel van deze gebruikers niet blij zijn wanneer hun batterij het begeeft of het een gebarsten scherm heeft waardoor ze een schermreparatie of andere herstelling nodig hebben. Hierdoor willen ze geen nieuwe iPhone kopen omdat ze zeer tevreden zijn van hun iPhone 7 of iPhone 7 plus.

Het is vrij logisch dat een batterij kan verslijten na twee of drie jaar van constant gebruik.

Er zijn echter situaties waarin Apple toestellen niet langer kunnen meegaan zonder een reparatie. Eén van de grootste bedreigingen voor smartphones is de batterij. Lithium-ionbatterijen hebben de neiging om na verloop van tijd zeer snel leeg te lopen en kapot te gaan ongeacht de algehele toestand van de Apple iPhone.

Dus om je favoriete Apple toestel in de juiste staat te houden, raden we je aan om je iPhone 7 batterij te laten herstellen. Deze reparatie gebeurt dankzij onze top service voordelig en snel. Jouw iPhone batterij vervangen wij binnen het half uur.

We streven hierbij naar een maximale service.

De meeste van de populaire applicaties en games halen intensief de stroom uit de originele batterij van je telefoon. Als je een grote liefhebber bent van Candy Crush Saga, of je iPhone gewoonweg als een GPS gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat je het onderdeel na een tijdje moet vervangen zodat het terug werkt als toen je hem kocht.

Enkel batterijen van hoge kwaliteit

Wij begrijpen dat iedereen wat geld wil besparen voor deze vervanging maar laat je niet vangen door uitzonderlijk laag geprijsde/ gratis batterijen die ze elders aanbieden! Deze batterijen zijn namelijk minder in kwaliteit en kunnen afwijken van de originele Apple batterijen / originele onderdelen.

Als je een snelle reparatie voor je iPhone 7 batterij aan een zeer lage prijs vindt kan dit een lastige aankoop zijn. Sommige diensten of winkels bieden gerelateerde reparaties aan, aan zeer lage prijzen. We moeten ons ervan bewust zijn dat ze vrij vaak tweedehands batterijen gebruiken die afkomstig zijn van oude mobiele telefoons die zeer schadelijk kunnen zijn voor je iPhone.

Als je de beslissing neemt om het vervangen van je origineel onderdeel bij iLabo uit te voeren, kunnen we je allereerst een goede en snelle service garanderen. Ten tweede beloven wij je dat je iPhone batterij weer lang zal meegaan na de iPhone reparatie.

Batterij laten vervangen bij jou in de buurt

iLabo gaat voor een lokaal herstel. Of je nu een iPhone 5S, een iPhone SE 2016, iPhone SE 2020, een iPhone X, een iPhone 6S, een iPhone 6S Plus, een iPhone 6, een iPhone 6 Plus, een iPhone 8 Plus, een iPhone 7 of een iPhone 7 plus hebt, je reparatie kan worden uitgevoerd binnen het half uur, bij een winkel in je regio.

Wij hebben meerdere winkels in heel Vlaanderen waardoor je zeker geen lange afstanden zal moeten afleggen om je accu of gebarsten scherm te laten vervangen.

We houden er rekening mee dat er altijd wel een herstelpunt in je buurt is. Bij het maken van een afspraak geef je eenvoudigweg je postcode in zodat je meteen weet welke herstelpunten er bij jou in de nabijheid zijn. Verder kun je zelf een uur kiezen om langs te komen. Enkele klikken later is je afspraak ingepland en geniet je vervolgens van een goede en snelle reparatie met een vriendelijke service.

In de iLabo-winkel staan bijna iedere dag gepassioneerde technici klaar om de meest complexe iPhone problemen aan te pakken, zoals een gevallen iPhone waarvan het scherm in duizend stukjes is gebroken, een Apple smartphone die niet meer laadt, een kapot LCD scherm of een camera die niet meer werkt doordat je toestel is gevallen.

Ons deskundig personeel herstelt wekelijks honderden Apple producten en kunnen iedere klant helpen om al hun iPhone schade eenvoudig en zo snel mogelijk op te lossen.

Alle medewerkers kennen hun vak goed doordat ze genoten van een uitgebreide opleiding. Je kunt ze na de vervanging van je onderdeel in de winkel zeker vragen om gratis advies of hulp.

Vraag bijvoorbeeld hoe je kunt vermijden dat je iPhone snel kapot geraakt. De techniekers doen niets liever dan je bij elk probleem verder te helpen en je een super service bieden.

Ze hebben onschatbare ervaringen als het gaat om de reparatie van de Apple iPhone, iPad, MacBook, iPod en iMac wat betekent dat we kunnen regelen dat je Apple apparaat zo snel mogelijk wordt gerepareerd en er binnen de kortste keren terug zo goed als nieuw uitziet.

iPhone batterij vervangen binnen 30 minuten

We begrijpen dat je iPhone het middelpunt van je digitale leven wordt en hoe moeilijk het is om zonder het toestel te leven!

Als je ook gefrustreerd bent doordat je Apple toestel snel leeg is nadat ze opgeladen is, je vaak een powerbank bij de hand te moeten hebben of een gewoon een defect onderdeel hebt, dan is dat probleem nu direct voorbij dankzij onze service.

Begin nu met een gunstige verandering door een afspraak te maken bij een iLabo in je regio voor het vervangen van je iPhone 7 batterij met een top service.

Je hoeft je toestel geen uren of dagen te missen. Het vervangen van de iPhone 7 batterij doen we in minder dan 30 minuten. Wij voeren je herstelling uit tijdens het wachten. Zo is het zeker meteen klaar.

Een batterij vervangen (iPhone) is één van de meest voorkomende problemen waarvoor onze klanten een afspraak maken bij onze iLabo-centers.

Hierdoor hebben de techniekers in de winkel jarenlange ervaring in het vakkundig repareren van de batterij.

Tijdens het oplossen van elk probleem kan iedereen dankzij de vriendelijke service van iLabo genieten van een goede koffie en gratis wifi.

Hoeveel kost een iPhone 7 batterij?

Het is niet nodig om voor dit probleem een hoog bedrag te besteden aan een gloednieuwe iPhone.

Vooral als je iPhone 7 of 7 plus buiten het accu helemaal goed werkt, heeft hij alleen een nieuwe batterij nodig. Maar wat is de prijs dan?

Een snelle iPhone batterij herstelling kost bij iLabo 69 euro. Als we je onderdeel vervangen, krijg je steeds een goede en snelle service.

Ons ideale voorbeeld is: als de wielen van je voertuig versleten en plat zijn, ben je niet verplicht om een nieuwe te kopen, je mag ze gewoon vervangen door volledig nieuwe!

Dit is precies hetzelfde met je iPhone 7. In plaats van geld in een gloednieuwe iPhone te pompen, ruil je gewoon een oude, gebruikte Apple onderdeel in voor een gloednieuwe en maak je je wereld terug heel eenvoudig zoals voorheen!

Het vervangen van de batterij van jouw iPhone 7 is een heel populaire oplossing bij iLabo omdat het vrij voordelig is. Wij zorgen ervoor dat je iPhone zeker weer zo goed als nieuw is.

Een vervanging van een origineel onderdeel gebeurt met een snelle, vriendelijke service (duurt maximum een half uur) en dat zonder grote schade voor je portemonnee.

We zijn er zeker van dat de reparatie die we leveren aan deze prijs ervoor zorgt dat je iPhone niet terug snel kapot zal gaan.

Zodat je op je beide oren kunt slapen bieden we je bovendien 6 maanden tot 12 maanden garantie per reparatie.

Geen verlies van je gegevens

Het vervangen van de batterij van je iPhone 7 heeft geen invloed op je gegevens. Tijdens de vervanging blijven alle foto’s, video’s, muziek en apps van iedere klant op hun toestel staan. Wanneer we een iPhone 7 batterij vervangen, proberen we al deze bestanden te behouden.

Van een iPhone 7 scherm vervangen tot een iPhone 8 batterij laten vervangen. We begrijpen maar al te goed hoe belangrijk je gegevens zijn op je Apple smartphone. Daarom dat we hier veel belang aan hechten. Bij iLabo staat een heel snelle, vriendelijke service en reparatie zeker voorop. Zo hoef je nog geen half uur te wachten.

Hoe weet ik of mijn iPhone batterij vervangen moet worden?

Als je je Apple iPhone al een tijdje hebt gehad, heb je misschien gemerkt dat hij na één keer opladen niet zo lang meegaat als vroeger, of dat hij plotseling aanzienlijk vertraagdis. Klinkt dit bekend? Dan is het waarschijnlijk tijd om je iPhone batterij te vervangen.

De batterijen van de smartphone verliezen geleidelijk aan hun vermogen om volledig opgeladen te blijven. Na 500 oplaadcycli gaat de batterijcapaciteit dalen tot 80% of zelfs lager. Op dat moment kan je iPhone zichzelf vertragen om te voorkomen dat je batterij defect raakt.

De beste manier om te zien of je de batterij van je smartphone moet vervangen, is door de volgende stappen te ondernemen: Open instellingen> Batterij> Batterijstatus. Op deze pagina vind je een overzicht terug van de toestand van je ionbatterij via de “Maximale capaciteit” en “Maximale prestatiecapaciteit”.

Het verschil hier tussen is dat de maximale capaciteit een maatstaf is voor de capaciteit van de batterij ten opzichte van de tijd dat deze nieuw was. Een gloednieuwe telefoon moet 100% werken en zal na verloop van tijd afnemen. Hoe lager het percentage, hoe sneller je smartphone weer leeg raakt na één keer opladen.

De maximale prestatiecapaciteit is meer een ‘goed’, ‘niet zo goed’ of ‘slecht’ scenario. Als op je telefoon verschijnt “Uw batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties”, sta je er vrij duidelijk voor: de batterij is goed in orde en je hoeft niets te doen.

Aan de andere kant, als je ziet: “Deze iPhone is onverwachts uitgeschakeld”, is dit een teken dat je batterij aanzienlijk is versleten. Dat maakt het dat de verwerkingssnelheid van de telefoon trager aan het worden is .

Ten slotte is er het bericht “Uw batterij is aanzienlijk verslechterd”. Dit betekent dat je batterij ernstig leeg is en het sterk is aan te raden om deze te laten vervangen of te laten repareren.

Als je je batterij om de paar uur moet laden is het hoogstwaarschijnlijk het moment voor een gloednieuwe batterij.

Als je telefoon verder heel onverwachts uitschakelt wanneer de batterij 10% of hoger is, kan dit een teken zijn dat een batterij het waard is om vervangen te worden. Als je iPhone alleen werkt als deze is aangesloten is er maar één oplossing, en dat is de vervanging van je originele iPhone batterij. Bij iLabo doen we deze reparatie zeer snel met een top service. Maak nu je afspraak en kom langs in een winkel naar keuze waar technici je bijstaan!

iLabo: voor al je iPhone problemen

Wat jullie probleem met het Apple apparaat ook is, we zullen jullie niet teleurstellen met onze snelle en vriendelijke service. Wij voeren een vakkundige reparatie uit voor elke iPhone.

Wanneer je naar het repair center komt, ontmoet je bij je herstelling een betrouwbaar en vakkundig team dat niet alleen je iPhone reparatie professioneel uitvoert, maar ook een missie heeft: alle klanten met een glimlach naar huis sturen. Zo geniet jij van een uitstekende service. Als je nog steeds twijfelt, kijk dan eens naar onze reviews!

Heb je een ander iPhone-model? Wij vervangen ook de defecte batterij van volgende toestellen: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6S, iPhone 6S plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max en iPhone XR.

Een iPhone herstellen kan makkelijk in je regio. Je iPhone batterij of iPhone scherm vervangen we binnen het half uur. Deze reparaties en prijzen vind je op de site.

Met dank aan onze online tool is een afspraak maken zeer makkelijk. Iedereen kan ze eenvoudig inplannen via de website. We zien je dan graag terug in een winkel waar we je Apple reparatie binnen het half uur uitvoeren met een top service.

Als je je probleem niet vindt, neem dan contact op met één van onze winkels, zij zoeken voor jou naar een geschikte reparatie.

Heb je nog vragen of een opmerking over het uitvoeren van je herstelling? Neem dan contact met ons op via onze website. We geven je de nodige uitleg.

(Deze website gebruikt cookies, alle rechten voorbehouden)