iPhone 7 herstellen

Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone 7.
Als u toch nog een ander probleem ondervindt, neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Wij herstellen uw Apple toestel binnen de 30 minuten op een locatie in uw buurt. Kies uw reparatie en maak een afspraak online.

Laat uw iPhone 7 herstellen door iLabo

Als u een iPhone 7 hebt met een scherm dat is gebarsten, een touch die niet meer werkt of geen beeld meer vertoont, dan kan iLabo u helpen met een vakkundige reparatie.

Wanneer uw Apple iPhone een probleem heeft met de batterij, bijvoorbeeld als het niet goed meer oplaadt, snel terug leeg loopt, de laadconnector niet meer werkt of terug wordt uitgeschakeld wanneer hij een batterijpercentage van 30% heeft bereikt? Dat kunnen we ook oplossen door deze te vervangen!

Verder herstellen we ook een defecte home- en volume knop, elk geluidsprobleem en elk probleem met de camera van uw apparaat.

Het maakt niet uit of uw iPhone 7 zwart, zilver, goud of rosegold is, we kunnen het voor u repareren aan eerlijke prijzen. Een afspraak maken doet u snel en makkelijk via onze website bij een vestiging naar keuze.

We weten dat uw iPhone 7 zeer belangrijk voor u is, dus wordt elke smartphone reparatie op elk herstelpunt binnen de 30 minuten uitgevoerd. U geniet bovenop uw reparatie van 6 tot 12 maanden garantie. Wij aanvaarden ook ecocheques voor al onze herstellingen.

Staat uw probleem niet in de lijst? Geen paniek! Bij iLabo geniet u van de beste service. Wij doen er alles aan om elke defecte Apple iPhone te repareren. Contacteer ons via onze website en onze techniekers helpen u snel verder.

iPhone 7 reparatie in uw buurt

Wij herstellen uw iPhone 7 dicht bij uw huis zodat u zeker geen lange afstanden hoeft af te leggen. Op elke locatie voeren we elke Apple iPhone reparatie met passie uit. Van een kapot iPhone 7 of iPhone 7 plus scherm tot een nieuwe batterij voor een iPhone X.

In totaal hebben we 27 locaties over heel Vlaanderen. Zo vindt u zeker wel een expert in uw buurt terug.

Bij het maken van een afspraak voor uw reparatie via onze website geeft u eenvoudigweg uw postcode in zodat u meteen weet welke iLabo-vestigingen er in uw buurt zijn. Mogelijk voeren we uw herstelling de dag zelf nog uit.

Na het kiezen van een gewenst tijdstip is uw afspraak ingepland en komt u vervolgens langs in het iLabo-center voor een voordelige en snelle reparatie met een maximale service.

Onze technici zijn gepassioneerd in hun vak en genoten van een uitgebreide opleiding om de meest complexe smartphone en computer problemen op te lossen.

Ze voeren elke reparatie van elk toestel zeer snel en vakkundig uit en willen dat elke klant met een glimlach naar buiten wandelt. Na een half uur is het weer zo goed als nieuw. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten.

Vraag gerust na uw herstelling aan onze medewerkers naar tips en advies om uw apparaat terug gezond te houden.

Alleen hoogwaardige onderdelen

Wij weten dat u graag niet te veel geld uitgeeft aan uw iPhone 7 of iPhone 7 plus reparatie maar we waarschuwen u hierbij om u niet te laten vangen door goedkope reparaties die ze elders aanbieden! Een goedkope herstelling voor uw iPhone 7 kan een lastige aankoop zijn.

Indien u hiervoor kiest moet u ervan bewust zijn dat er voor de reparatie mogelijks tweedehands onderdelen of onderdelen van lage kwaliteit worden gebruikt waardoor uw iPhone 7 of iPhone 7 plus snel weer schade kan oplopen.

De onderdelen en software die iLabo gebruikt voor uw herstel zijn enkel van hoge kwaliteitwaardoor uw iPhone nadat het hersteld is nog lang zal meegaan en opnieuw even goed zal werken als voorheen.

Onze materialen wijken voor elke reparatie weinig af van de originele onderdelen van Apple. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle herstelling bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast krijgt u bij iLabo een zeer uitgebreide service. Onze technici helpen u waar mogelijk en geven u gratis advies bij uw herstelling.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

Een Apple iPhone is een zeer belangrijk toestel die we niet kunnen missen in ons dagelijks leven. Het is moeilijk om in deze digitale tijd dagen zonder toestel te leven.

Bij iLabo weten we dat onze klanten niet lang zonder hun iPhone 6 / iPhone 6s/ iPhone 6 plus / iPhone 6s plus / iPhone 7 / iPhone 7 Plus / iPhone 8 / iPhone 8 / iPhone X plus kunnen.

Als u snel af wil van dat gebroken iPhone scherm, die knop die niet werkt of een batterij die snel leegloopt, is iLabo er om u daar vanaf te helpen. Dit probleem hoeft niet lang meer te duren.

Wij streven naar een vlotte service per reparatie. Uw iPhone is in elke vestiging in de meeste gevallen terug klaar na een herstelling van maar 30 minuten.

Hoe groot uw schade ook is, wij repareren terwijl u wacht. Tijdens het wachten geven we u een gratis koffie en wifi. Zo vliegt de tijd voorbij terwijl wij uw Apple iPhone een heel nieuw leven geven.

Maak nu een afspraak via onze website bij een iLabo vestiging in uw buurt, kies een tijd dat u het beste uitkomt en profiteer van een snelle en professionele reparatie.

iPhone 7 scherm herstellen

Eén van de meest populaire herstellingen die we uitvoeren bij iLabo, is het vervangen van een kapot iPhone scherm.

Dit doen we niet alleen als het scherm gebroken is maar ook bijvoorbeeld wanneer de touch id niet meer werkt.

Bij elk scherm probleem zetten we een volledig nieuwe op uw iPhone. We vervangen deze helemaal.

De prijs kan hierbij verschillen afhankelijk van de kwaliteit van het nieuwe scherm. Voor welke prijs u ook kiest, uw iPhone 7 scherm herstellen we vakkundig en snel met een maximale service.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle herstelling bent u hier aan het juiste adres.

Daarnaast krijgt u bij iLabo een zeer uitgebreide service. Onze technici helpen u waar mogelijk en geven u gratis advies bij uw herstelling.

iPhone 7 batterij vervangen

Nog een populaire reparatie bij iLabo is het vervangen van de Apple iPhone batterij. Het batterijverbruik van Apple producten nemen na een tijd wel eens af.

Kunt u het niet meer opladen, loopt uw batterij snel leeg of blijft het opladen heel lang duren?

Dan is het tijd voor een nieuwe. Uw iPhone 7 batterij vervangen we volledig binnen de 30 minuten terwijl u wacht.

Hierna hebt u een volledig nieuwe batterij die zo goed werkt als het originele.

Zo hebt u hierna geen last meer van een batterij die al uitgeschakeld wordt na 30%. De prijs die u betaalt voor deze iPhone 7 herstelling is 69 euro.

Laadconnector repareren

Gaat de lader van uw iPhone 7 niet meer in de oplaadpoort? Laadt uw Apple toestel niet meer op na waterschade?

Laadt uw iPhone niet meer op nadat u deze in het stopcontact steekt?

Dan is uw Laadconnector wellicht defect. Wij herstellen dit binnen de 30 minuten met onderdelen die niet veel afwijken van het originele Apple toestel.

Deze reparatie kost 89 euro.

Defecte iPhone camera

Een kapotte iPhone camera is één van de problemen waar iLabo u direct van af kan helpen.

Wanneer uw iPhone 7 camera niet meer werkt ziet u mogelijk een zwart scherm wanneer u de camera app open doet.

Het kan ook niet meer werken wanneer er een barst in uw iPhone camera heeft of als u enkel een wazig beeld kunt zien.

Deze schade aan de iPhone 7 heeft iLabo binnen de 30 minuten met de beste service hersteld voor 129 euro.

Geluidsproblemen met uw apparaat

U opent de app iTunes en wilt luisteren naar uw favoriete nummers. U zet de volume-knop zo luid als u kan maar u hoort maar niets.

Klinkt dit probleem u bekend in de oren?

Dan heeft uw iPhone wellicht geluidsproblemen. Hierbij is er maar één optie en dat is een herstelling laten uitvoeren.

Terwijl u hier elders dagen op wacht kunt u bij iLabo snel terecht en is het klaar terwijl u wacht.

Hierna wandelt u naar buiten zonder geluidsproblemen en kunt u weer gebruik maken van uw iTunes-app. Voor deze reparatie betaalt u 89 euro.

Niet werkende knoppen

Als de geluidsknoppen, de homeknop of de aan- en uit knop van uw iPhone niet meer werkt, kan iLabo dit probleem binnen het half uur oplossen.

Voor een knop-herstelling betaalt u 89 euro. Hierna functioneert het terug zoals voorheen.

Geen verlies van gegevens bij uw herstelling

Bij elke reparatie (of deze nu voor de iPhone 7 of iPhone 7 plus is) zorgen we ervoor dat de gegevens op uw Apple toestel niet verloren gaan. Hierdoor blijven gegevens zoals foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op uw toestel staan.

Uw privacy wordt hierbij gerespecteerd. Wij zullen bijvoorbeeld bij het vervangen van uw iPhone scherm uw bestanden niet kunnen zien.

Een tweede leven voor alle iPhone's

Wat uw probleem ook is, wij zullen u niet teleurstellen. Wij voeren professionele reparaties uit voor elke iPhone aan eerlijke prijzen. Op elke locatie vindt u technici die uw reparatie vakkundig en snel uitvoeren met de beste service. Ze gebruiken enkel hoogwaardige onderdelen.

Ze hebben maar één missie: elke klant met een glimlach naar buiten zien gaan. Indien u hulp nodig heeft of advies wilt, kunt u dit altijd vragen na uw reparatie. Onze medewerkers doen niets liever dan elke klant hulp bieden en hun passie delen.

Heeft u een ander iPhone-model? Wij maken de volgende types van de Apple smartphones: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max. Deze reparaties vindt u hier terug.

iLabo is expert in elk Apple toestel. Apparaten zoals de MacBook Pro, de iPad Air, de iPad mini en de iMac komen zeker in aanmerking voor een reparatie in onze vestigingen. Ook hierbij geniet u van 6 tot 12 maanden garantie.