iPhone 7 Plus batterij vervangen 

Binnen 30 min vervangen we je iPhone 7 Plus batterij

Is het je opgevallen dat je iPhone 7 Plus batterij te snel leeg raakt? Start het willekeurig opnieuw op? Moet je het huis verlaten met een powerbank omdat je Apple toestel al bij 30% wordt uitgeschakeld? Start het helemaal niet meer op ook wanneer het op de stroom is aangesloten?

Als één van deze situaties jou bekend voorkomt, heb je mogelijk te maken met een slechte of defecte iPhone batterij en is je accu aan vervanging toe.

iLabo is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van Apple onderdelen. Jouw iPhone 7 Plus batterij vervangen we binnen de 30 minuten in één van de 27 vestigingen. Je reparatie wordt gedaan met onderdelen van hoge kwaliteit. Onze gecertificeerde technici zijn expert in het oplossen van complexe iPhone problemen.

Alle batterij reparaties zijn gedekt met 6 tot 12 maanden garantie. Wij bieden jou een top service waarbij je tijdens het wachten geniet van een koffietje en gratis WiFi.

iPhone 7 batterij vervangen? Maak een afspraak!

De iPhone 7 Plus heeft, net als de meeste iPhones van Apple, een oplaadbare lithium-ionbatterij met een beperkte levensduur. Dit betekent dat, met het verstrijken van de tijd, zelfs als het accu geen eerder incident heeft gehad, de batterij achteruit gaat en de capaciteit en prestaties aanzienlijk afnemen.

Deze natuurlijke verslechtering van de batterij wordt meestal zichtbaar na ongeveer twee à drie jaar gebruik, wat de geschatte tijd is waarin technici aanbevelen om de iPhone 7 Plus batterij te vervangen door een nieuwe batterij. Bij iLabo vervangen we dit al binnen het half uur met de beste onderdelen.

In het geval dat de iPhone een harde klap heeft gehad of nat is geworden, zal dit waarschijnlijk de levensduur van de iPhone batterij aanzienlijk verkorten en zal het slecht beginnen werken. Het zal bijvoorbeeld niet opladen wanneer deze op het stopcontact is aangesloten of op onverwachte momenten worden uitgeschakeld.

De enige manier om accu problemen op te lossen is om je iPhone 7 Plus batterij te laten vervangen door professionals. Bij iLabo voeren wij jouw reparatie vakkundig uit met onderdelen van hoge kwaliteit zoals de originele onderdelen van een nieuwe iPhone.

Snelle iPhone 7 Plus reparatie

We weten hoe vaak je jouw iPhone 7 Plus dagelijks nodig hebt om te werken, te bellen of gewoon regelmatig je sociale netwerken te bezoeken.

Om deze reden begrijpen we bij iLabo dat reparaties zoals het vervangen van de iPhone 7 Plus batterij zo snel mogelijk moeten gedaan worden, zodat je niet lang zonder je Apple toestel hoeft te zitten.

Maak eenvoudig een afspraak via onze website bij één van onze vestigingen, kom op het afgesproken tijdstip langs in het herstelpunt en jouw batterij vervanging is binnen de 30 minuten afgerond.

Daarna is het terug zo goed als nieuw. Natuurlijk hoef jij je niet te vervelen tijdens het wachten, wij bij iLabo bieden jou een vriendelijke service en geven jou een koffie en gratis WiFi.

Zo gaat de tijd snel voorbij en kan jij zorgeloos je iPhone 7 Plus terug gebruiken.

Betaal je reparatie met ecocheques

Bij het vervangen van de batterij van je iPhone 7 Plus aanvaarden wij ecocheques. Onze klanten kunnen in elke winkel zijn reparatie betalen met digitale ecocheques.

Jij kunt op sommige locaties ook nog betalen met de klassieke, papieren cheques. Hiervoor raden we je aan om de partner te contacteren waarbij jij jouw reparatie wilt laten uitvoeren.

Tips om de iPhone 7 Plus batterij langer te laten meegaan

Nadat we jouw batterij vervangen, kan je ervoor zorgen dat deze weer lang mee kan gaan. Hierbij hebben we enkele tips die de levensduur van de batterij van je iPhone 7 Plus verbeteren.

1) Pas de helderheid aan

Het scherm moet zoveel mogelijk worden verduisterd. Probeer: Aanpassingen / Helderheid en verplaats de schuifregelaar naar links om het standaard helderheidsniveau te verlagen.

Jij kunt ook de optie Automatische helderheid activeren om deze te allen tijde aan te passen aan de verlichting.

2) Laad je iPhone volledig op

Om de lithium-ionbatterij in goede staat te houden, is het belangrijk dat je je iPhone 7 Plus volledig oplaadt tot hij helemaal is opgeladen tot 100%. Laat hem dan vervolgens helemaal leeglopen voor je hem terug oplaadt.

3) Schakel de WiFi uit als je deze niet gebruikt

Je smartphone is altijd op zoek naar een beschikbaar, draadloos internetnetwerk en dit verbruikt veel van je batterij. Als je het niet nodig hebt, schakel het dan uit. Schakel het enkel in wanneer je echt WiFi nodig hebt.

Kies je herstelpunt

Jouw iPhone 7 Plus batterij vervangen we snel op één van onze 27 vestigingen in heel Vlaanderen.

Welke winkel je ook kiest, je Apple smartphone is er in goede handen.

In elke vestiging laten wij je iPhone batterij vervangen met hoogwaardige vervangstukken.

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Aarschot, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke-Heist, Kortrijk, Kruibeke, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Puurs, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Job-in-t-goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Wetteren, Zingem en Zomergem.

Een afspraak maken bij één van deze vestigingen doe je eenvoudig via onze website.

Batterij vervangen door gecertificeerde techniekers

Onze medewerkers zijn zeer gepassioneerd in de reparatie van elk Apple product en genoten van een uitgebreide opleiding waardoor ze nu de moeilijkste herstellingen kunnen uitvoeren.

Ze vervangen alle batterijen zorgvuldig met aandacht voor hoge kwaliteit zodat jij je iPhone 7 Plus binnen de 30 minuten in goede staat terugkrijgt.

Naast het vervangen van jouw iPhone 7 Plus batterij bieden zij jou ook een top service. Vraag bij je reparatie gerust naar gratis advies.

iLabo: voor al je iPhone reparaties

iLabo lost zoveel mogelijke problemen met jouw Apple toestel op.

Of je nu een gebarsten scherm hebt, een kapotte camera, een homeknop die niet meer werkt of een batterij die snel leeg loopt, wij voeren altijd zeer betrouwbare reparaties uit.

Buiten de iPhone 7 Plus herstellen we ook tal van andere iPhone modellen zoals de iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone 11, iPhone XS, iPhone XS max en iPhone XR.

Hiernaast kan je bij ons ook een scherm of batterij laten vervangen van de MacBook (Pro / Air / Pro Retina), iMac, iPad (Pro / Mini / Air) en iPod.

Vind je je reparatie niet terug op onze website? Neem dan contact op met één van onze 27 partners.

Zij doen er alles aan om voor jou een oplossing te bieden.

Een iPhone reparatie valt onder 6 maanden tot 12 maanden garantie. Bovendien aanvaarden wij ecocheques voor jouw iPhone herstelling.