iPhone 7 Plus herstellen

Selecteer uw reparatie

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone 7 Plus.

Uw iPhone 7 Plus herstellen wij vakkundig met de beste onderdelen. Binnen de 30 minuten is uw toestel weer zo goed als nieuw.

Als u toch nog een ander probleem ondervindt of niet zeker weet welke reparatie u nodig heeft, neem dan contact op met één van onze 27 locaties in Vlaanderen.

Vakkundige iPhone 7 Plus reparatie

Als u een iPhone 7 Plus hebt met een scherm dat gebarsten is, een volume / home-knop dat niet meer werkt of een scherm dat geen beeld meer vertoont, dan kan iLabo dit in een handomdraai oplossen met een professionele iPhone 7 plus reparatie.

Uw iPhone 7 Plus repareren we met passie. Maak gewoon een afspraak via onze tool en kom langs in een locatie naar keuze. Mogelijks is uw telefoon de dag zelf nog gerepareerd. Wanneer uw Apple iPhone een defecte batterij heeft, het snel weer leeg loopt of opnieuw wordt uitgeschakeld na het opladen, dan vervangen we uw iPhone 7 Plus batterij in een mum van tijd! Deze reparatie duurt maar een half uur. Bij het herstel gaan er bovendien geen gegevens (zoals een app, video, foto’s en mobiele data) verloren.

Wat uw iPhone 7 Plus reparatie ook is, wij streven ernaar om alle mogelijke problemen met de iPhone 7 Plus op te lossen.

Ziet u uw iPhone 7 Plus reparatie niet op de website staan? Neem dan gerust contact met één van onze vestigingen op. De techniekers helpen u verder om een oplossing te vinden.

Omdat we weten dat u veel belang hecht aan uw Apple iPhone 7 Plus, zorgen wij ervoor dat onze smartphone reparaties niet lang duren. Verder geniet u van een garantie van 6 maanden tot 12 maanden op uw herstel.

Het is logisch dat u niet veel geld wilt besteden aan een iPhone 7 Plus reparatie maar wij waarschuwen u hierbij om u niet te laten vangen door goedkope Apple reparaties die ze elders aanbieden!

Een goedkope reparatie voor de schade aan uw iPhone 7 Plus kan een lastige aankoop zijn. Indien u hiervoor kiest moet u ervan bewust zijn dat er voor de iPhone reparatie mogelijks tweedehands onderdelen of alleen onderdelen van lage kwaliteit zijn gebruikt waardoor uw Apple smartphone opnieuw schade kan oplopen. Met dank aan onze meerdere vervangstukken en machines van hoge kwaliteit die we gebruiken voor de reparatie van uw iPhone 7 Plus, kunnen we u verzekeren dat uw apparaat nog jaren zal meegaan en terug even goed zal werken als voorheen.

De onderdelen die we gebruiken voor onze iPhone repair zijn gelijkaardig aan de originele Apple onderdelen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw iPhone 7 Plus reparatie bent u bij iLabo aan het juiste adres. Wij bieden een eerlijke tarief aan voor elke reparatie.

Uw iPhone is klaar terwijl u wacht. Onze klanten profiteren van korte wachttijden. Zo is het vakkundig en succesvol hersteld binnen de 30 minuten. Na de reparatie van uw apparaat kunt u onze gepassioneerde technici gerust vragen om advies. Zij geven u graag advies en staan klaar om alle hulp te bieden. Zo geniet u bij ons van een maximale service.

iPhone 7 Plus reparaties in uw buurt

Wij herstellen dagelijks Apple iPhones in meerdere winkels in heel België met een uitgebreide service. Waar u zich ook bevindt, er is zeker wel een iLabo in uw buurt. Op elk herstelpunt voeren wij elke Apple iPhone reparatie met passie uit.

Bij het maken van een afspraak voor uw reparatie geeft u uw postcode in zodat u weet welke iLabo-vestigingen er in uw buurt zijn. Kies vervolgens een tijdstip wanneer u langs wilt komen voor uw iPhone 7 Plus reparatie. Onze technici in dienst zijn gepassioneerd in hun vak en genoten van een uitgebreide opleiding om alle complexe apparaat problemen op te lossen.

De medewerkers in dienst bij iLabo voeren de reparatie van elke iPhone zeer professioneel en vlot uit en willen dat elke klant tevreden naar huis gaat. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten

iPhone 7 Plus scherm herstellen

Eén van de meest populaire iPhone 7 Plus reparaties die we uitvoeren bij iLabo, is het repareren van een iPhone scherm.

Dit doet de technieker niet alleen als het iPhone scherm gebarsten is maar ook bijvoorbeeld wanneer de touch niet meer functioneert of wanneer het LCD kapot is.

Bij elke complicatie met uw Apple smartphone scherm veranderen wij dit helemaal. Wij zetten een goednieuw scherm op uw iPhone 7 Plus waarbij u geen gegevens of data zal verliezen.

Een iPhone 7 Plus scherm herstellen kost bij iLabo 99 of 129 euro. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit van de onderdelen. Meer informatie vindt u hier.

iPhone 7 Plus batterij vervangen

Kunt u uw apparaat niet meer opladen, loopt uw accu direct leeg of blijft het opladen lang duren? Dan is het in veel gevallen tijd voor een Apple batterij reparatie.

Als uw iPhone 7 Plus zware functies uitvoert heeft de processor extra stroom nodig waardoor de kwaliteit van uw accu afneemt.

Uw iPhone 7 Plus batterij vervangen wij volledig tijdens het wachten met een snelle en uitgebreide service. Bij het plaatsen van een nieuw accu geven wij u gratis wifi.

Deze iPhone 7 Plus reparatie kost 69 euro.

Uitgebreide iPhone repair

Wat uw opgave ook is, we zullen u niet teleurstellen na uw reparatie. Wij laten snelle reparaties uitvoeren voor elk Apple apparaat aan een goede prijs.

Bij de reparatie ontmoet u een team van experts die uw iPhone 7 Plus vakkundig en snel repareren met een uitstekende service. Ze gebruiken enkel hoogwaardige of originele Apple onderdelen en behouden de gegevens op uw mobiele apparaat.

Als u naar een vestiging komt zult u hartelijk worden onthaald. Ze streven naar een uitgebreide service en willen alle klanten zo tevreden mogelijk naar buiten zien gaan. Indien u hulp nodig hebt, kunt u dit altijd vragen aan onze medewerkers na uw reparatie.

Heeft u een ander iPhone-model? Wij herstellen de volgende types van de Apple smartphones: iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max. De reparaties en prijzen vindt u hier terug. Alle techniekers zijn professionele Apple computer, Macbook, iPhone, iPad en iPod reparateurs. Ze herstellen zowel de nieuwe versies als de iets oudere.

iLabo is expert in elk Apple apparaat (iPhone, iPad, iPod, MacBook, Mac computer). Apparaten zoals de MacBook Air, iPad Pro en de Apple computer maken we ook met de beste vervangstukken. Op elke reparatie geniet u van 6 maand tot 1 jaar garantie.

Hebt u verder nog vragen of een opmerking? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Wij geven u zo snel mogelijk een antwoord.

(Inc alle rechten voorbehouden)