iPhone 8 herstellen

Selecteer uw iPhone 8 reparatie

Hieronder vindt u de verschillende herstellingen voor de Apple iPhone 8. Als u toch nog een andere reparatie nodig hebt, neem dan contact op met één van onze techniekers.

Uw Apple reparatie voeren we uit binnen de 30 minuten in één van onze 27 vestigingen. Het apparaat is klaar terwijl u wacht en snel weer zo goed als nieuw.

Wij aanvaarden ecocheques op al onze reparaties. Geniet van 6 tot 12 maanden garantie.

Apple reparatie in uw buurt

Moet uw iPhone 8 worden hersteld? Laat het over aan de experts bij iLabo.

Ons personeel beschikt over de kwalificaties en ervaring die nodig zijn om uw iPhone 8 reparatie correct uit te voeren.

Waar u ook woont, u vindt ons terug over heel België.

Wij hebben 27 vestigingen waarbij u uw herstelling kunt laten uitvoeren binnen het half uur met de beste service. Al onze locaties vindt u terug op de contactpagina.

Snel je iPhone 8 herstellen

Uw reparatie zal niet lang duren. Tijdens het wachten geven wij u graag een koffietje en gratis wifi om de tijd snel voorbij te laten gaan.

iLabo is gespecialiseerd in het herstellen van tal van Apple producten zoals iPhones en MacBooks.

Of u nu een Apple MacBook Pro, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XS Max, iPhone X of iPhone 11 Pro Max hebt, wij kunnen het herstellen in een mum van tijd.

We streven ernaar om zoveel mogelijk problemen van klanten op te lossen, ook als u uw Apple reparatie niet terugvindt op de website, kunnen we mogelijks ook uw probleem oplossen.

Neem gewoon contact op met één van onze 27 herstelpunten. Zij helpen klanten zo snel mogelijk verder. De meeste reparaties vallen onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Onze service stopt niet na uw iPhone 8 reparatie, vraag bij uw herstelling gerust naar gratis advies. Onze techniekers bieden u graag alle hulp.

iPhone 8 camera vervangen

Als u merkt dat de kwaliteit van de beelden die u met uw smartphone camera maakt lager is in kwaliteit, is er mogelijk iets niet juist met dit onderdeel en moet het worden gerepareerd of vervangen.

Het kan ook zijn dat de lens die de Apple camera afdekt aan vervanging toe is door een breuk of kras.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen (herstellen) van het cameraglas van de Apple iPhone 8. Hierbij gaan geen gegevens zoals foto’s of apps verloren.

Maak gebruik van de service van iLabo, wij bieden de beste reparatie voor u.

Defecte knop of luidspreker?

Werkt uw iPhone 8 home-knop of volume-knop niet meer of kan u niets meer horen via uw luidspreker? Bij iLabo bent u aan het juiste adres.

Dit kunnen we oplossen door uw knop of luidspreker te repareren. De technieker herstelt dit binnen de 30 minuten.

Deze Apple herstellingen doen we voor een eerlijke prijs. Deze reparatie kost 89 euro. U krijgt hierbij 6 tot 12 maanden garantie.

Batterij iPhone 8 vervangen

Door slijtage of externe schade kan de capaciteit van de iPhone batterij worden verminderd en kan het ook het gebruik van uw Apple toestel beïnvloeden.

Daarom, wanneer u merkt dat de batterij van uw iPhone 8 / iPhone 8 Plus snel leeg is of het apparaat plotseling wordt uitgeschakeld op de meest onverwachte momenten, is het de beste optie om uw batterij te vervangen.

In dit geval biedt iLabo u een iPhone 8 reparatie met de beste garantie en service zodat u terug kunt genieten van alle voordelen van dit Apple apparaat.

Meer informatie: iPhone 8 batterij vervangen

Scherm iPhone vervangen

Het vervangen van het Apple iPhone 8 scherm is een van de meest voorkomende taken van de technici die in de iLabo vestigingen werken.

Deze reparatie gebeurt meestal bij een kapotte lcd, een gebarsten scherm of een defecte touch. Een gebroken Apple iPhone scherm vormt een reëel gevaar, zowel voor uw vingers als voor uw apparaat.

Er kunnen kleine fragmenten loskomen wat voor schade zorgt. De beste oplossing is om het scherm van uw iPhone 8 te herstellen door het te vervangen.

Als u het scherm van uw iPhone 8 / iPhone 8 Plus laat vervangen of repareren bij iLabo, geniet u van een kwaliteitsvolle reparatie met alleen hoogwaardige onderdelen net als de originele Apple onderdelen.

We zetten een nieuw iPhone scherm op uw smartphone zodat u weer kunt genieten van de geweldige eigenschappen van dit Apple toestel.

U krijgt op deze scherm reparatie een garantie van 3 tot 12 maanden. De garantie die u krijgt is afhankelijk van de kwaliteit van de onderdelen.

Meer informatie: iPhone 8 scherm vervangen

Laadconnector vervangen

Is uw batterij nog in perfecte staat wanneer u uw Apple toestel probeert op te laden maar kunt u uw Apple iPhone 8 niet meer opladen via de laadconnector?

U hoeft niet langer te zoeken naar een oplossing, vertrouw op de service van iLabo. Wij zorgen ervoor dat we u een reparatie bieden van een heel hoge kwaliteit waarbij we vervangstukken gebruiken zoals de originele Apple onderdelen.

iPhone 8 back cover vervangen

Hoewel het een goed resistent glas is, kan de back cover van de iPhone 8 soms wat schade oplopen door een val of kras.

Bij iLabo duurt deze reparatie maar een half uur en kunt u terug zorgeloos uw Apple toestel gebruiken. Heeft u meer info nodig over uw reparatie? Neem dan contact op met de vestiging in uw buurt.