iPhone 8 Plus batterij vervangen

Laat je iPhone reparatie uitvoeren bij iLabo

Laadt jouw iPhone 8 Plus niet meer op? Dit kan komen door een defecte of lege batterij. Breng je iPhone naar iLabo. Onze professionals vervangen je oude batterij snel door een nieuwe batterij.

Na enkele jaren hebben de batterijen van de iPhone 8 Plus hun beste prestaties geleverd.

Gelukkig voor iPhone gebruikers, is het vervangen van hun accu een zeer haalbare optie om de levensduur van de batterij te verbeteren of om een defecte of lege iPhone 8 Plus batterij te repareren.

Jouw iPhone 8 Plus batterij vervangen we in maximum 30 minuten bij een vestiging in jouw buurt. Maak voor het vervangen van je accu een afspraak via onze website in één van onze 27 locaties. Er is altijd wel een iLabo in je buurt.

Onze reparaties zijn gedekt met een garantie van 6 maanden tot 12 maanden.

iphone 8 plus batterij vervangen
iphone 8 plus batterij vervangen
iphone 8 plus batterij vervangen

Gerelateerde oplossingen ...

Uw batterij is zeer snel leeg of laadt niet meer bij? Dan moet uw batterij vervangen worden.

Batterij defect

€69

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgave

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen

Nieuwe accu iPhone

De batterijen van de iPhones hebben de neiging om na verloop van tijd snel leeg te lopen, ongeacht de algehele toestand van het jouw iPhone 8 Plus.

Als je iPhone bijvoorbeeld niet goed meer oplaadt of al na 30% plotseling uitgeschakeld wordt, is de batterij in de meeste gevallen aan vervanging toe. 

Dankzij onze 27 herstelpunten is er altijd wel een expert in jouw buurt om je reparatie (batterij of scherm) binnen het half uur uit te voeren met een uitgebreide service. Je iPhone 8 Plus batterij vervangen gebeurt voordelig en snel (binnen 30 minuten) bij iLabo.

Pas op voor goedkope batterijen die ze elders aanbieden! Deze zijn niet van hoge kwaliteit waardoor de batterij snel terug leeg kan lopen. Daarom is het zinloos om de levensduur van je iPhone op het spel te zetten door een paar euro’s te besparen voor het vervangen van een iPhone 8 Plus batterij van lage kwaliteit.

Bij iLabo garanderen we je dat we enkel gebruik maken van onderdelen van een hoge kwaliteit voor jouw reparatie. Deze onderdelen zijn gelijkwaardig aan de originele onderdelen van Apple.

iPhone 8 Plus batterij vervangen prijs

Het is niet nodig om voor dit probleem een hoog bedrag uit te geven aan een gloednieuwe iPhone. Vooral als je iPhone 8 Plus buiten de batterij helemaal goed werkt, heeft hij alleen een nieuwe batterij nodig. Maar wat is de prijs dan? 

Een iPhone batterij vervangen kost bij iLabo 69 euro. Wanneer we de reparatie uitvoeren krijg je steeds een uitgebreide en snelle service.

In plaats van geld in een nieuwe iPhone 8 Plus te pompen, laat je gewoon een oude, gebruikte Apple batterij vervangen door een batterij die zo goed al nieuw is en maak je jouw wereld weer eenvoudig zoals voorheen!

Een iPhone 8 Plus batterij herstellen is een heel populaire oplossing bij iLabo omdat het vrij voordelig is. We zijn er zeker van dat jouw batterij na het vervangen niet snel kapot zal gaan voor deze prijs. 

Zodat je op je beide oren kan slapen geven we je bovendien 6 maanden tot 12 maanden garantie per reparatie (scherm en batterij herstellen).

Een nieuwe iPhone batterij binnen 30 minuten

Wij begrijpen dat je iPhone 8 Plus snel het middelpunt van jouw digitale leven wordt en hoe moeilijk het is zonder het toestel te leven! 

Als je ook gefrustreerd bent doordat je batterij snel leeg is nadat je ze net hebt opgeladen, altijd een powerbank bij de hand moet hebben of een gewoon een defecte batterij hebt, dan is dat probleem snel voorbij.

Begin nu met een gunstige verandering en kom langs bij een iLabo vestiging voor het vervangen van jouw iPhone 8 Plus batterij. Jouw iPhone batterij vervangen we binnen de 30 minuten. Het is klaar terwijl je wacht.

Een batterij vervanging is één van de meest voorkomende problemen waarvoor alle klanten een afspraak maken bij onze iLabo-centers.

Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het snel en vakkundig vervangen van de batterij van je iPhone.  Tijdens het oplossen van elk probleem kan iedereen bij iLabo genieten van een goede koffie en gratis wifi.

Behoud van gegevens

Het vervangen van je iPhone 8 Plus heeft geen invloed op jouw gegevens. Hierdoor blijven alle foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op je toestel staan. We proberen deze bestanden te behouden bij elke reparatie.

Wij weten maar al te goed hoe belangrijk jouw data is op je smartphone.

Hoogwaardige onderdelen

Wij weten dat iedereen wat geld wil besparen maar laat je niet vangen door een goedkope / gratis batterij reparatie die ze elders aanbieden! 

Deze onderdelen zijn mogelijks minder in kwaliteit en kunnen sterk afwijken van het origineel.

Het goedkoop vervangen van je iPhone 8 Plus batterij kan een lastige aankoop zijn. Sommige diensten of winkels bieden reparaties aan, aan zeer lage prijzen. 

We moeten ons ervan bewust zijn dat ze vrij vaak gebruik maken van tweedehands batterijen die afkomstig zijn van oude mobiele telefoons die zeer schadelijk kunnen zijn voor je iPhone.

Als je de beslissing neemt om het vervangen van je iPhone 8 Plus batterij bij iLabo uit te voeren, kunnen we jou een snelle service garanderen en beloven wij je dat jouw iPhone batterij nog lang mee zal gaan na de iPhone reparatie.

Batterij vervangen in je buurt

iLabo zorgt voor een lokale reparatie. Jouw iPhone 8 Plus batterij laten repareren doen we snel in een winkel bij jou in de buurt. 

Wij hebben 27 vestigingen in heel Vlaanderen waardoor je zeker geen lange afstanden zal moeten afleggen om je defecte batterij of gebarsten scherm te laten vervangen. 

Er is altijd wel een winkel in je buurt waar bij je je iPhone onderdeel kan laten vervangen met een uitgebreide service.

Plan je afspraak online in en geniet vervolgens van een voordelige en snelle reparatie met de beste service. Na het vervangen van je batterij is je smartphone weer zo goed als nieuw.

In elke winkel staan gepassioneerde technici klaar om de meest complexe Apple iPhone problemen binnen het half uur op te lossen. Ze willen dat elke klant tevreden terug naar buiten wandelt.

Van een scherm dat gebroken is in duizend stukjes tot een camera die enkel een zwart scherm vertoont. 

Jij kunt alle medewerkers na je reparatie altijd vragen om professioneel advies. Een maximale service is waarvan je geniet bij iLabo.

Jouw iPhone batterij langer laten meegaan

Na de reparatie is het belangrijk om te weten hoe je smartphone batterij langer kan meegaan en niet plotseling of na een paar minuten uitgeschakeld wordt nadat je het net hebt opgeladen.

Er zijn veel, eenvoudige en praktische manieren die het mogelijk maken dat je accu terug langer meegaat zoals toen je je originele toestel kocht. We geven hierbij enkele tips om de levensduur iPhone 8 Plus batterij te verbeteren nadat je deze hebt laten vervangen.

Door deze adviezen te volgen, kun je de levensduur van de batterij verlengen en hoef je je iPhone niet zo vaak meer te opladen.

1. Temperaturen hebben invloed op je iPhone 8 Plus batterij

De iPhone is ontworpen om te functioneren bij kamertemperatuur. Het is erg belangrijk om te voorkomen dat het toestel wordt blootgesteld aan zeer hoge en heel lage temperaturen, wat de batterijcapaciteit permanent kan beschadigen.

Als je je iPhone bij hoge temperaturen oplaadt, kan de levensduur van de Apple batterij verder worden verkort. Hoge temperaturen zijn een verborgen belasting voor de effectiviteit van de iPhone-batterij. Hetzelfde geldt voor zeer koude omgevingen, waar de levensduur van de batterij kan afnemen.

2. Schakel dynamische achtergronden uit

Als je iOS hebt gebruikt tot nu toe, ben je wellicht bekend met de functie voor dynamische / video achtergronden, die achter je app-pictogrammen veranderen. Deze video achtergronden verbruiken na een tijd veel stroom.

Je kunt dynamische achtergronden uitschakelen door het volgende te doen: Ga naar instellingen > Achtergronden en helderheid> Kies een nieuwe achtergrond> selecteer in plaats daarvan een vaste achtergrond.

3. Verwijder jouw iPhone-hoesje

Als je je iPhone oplaadt wanneer deze zich in een hoesje bevindt, gaat de warmte de batterijcapaciteit beinvloeden. Probeer je Apple toestel niet in een hoesje te bewaren, aangezien dit de temperatuur van de iPhone verhoogt, waardoor de batterij sneller leeg geraakt.

4. Schakel je Bluetooth uit

We kunnen niet ontkennen dat Bluetooth-netwerken nuttig zijn voor gebruikers van mobiele telefoons met draadloze headsets of oortelefoons. Maar door gegevens via Bluetooth te verzenden, gaat de batterij zeer snel leeg. 

Als je Bluetooth elk uur aan wilt laten staan om inkomende gegevens te accepteren, is er steeds meer batterij nodig. Schakel Bluetooth dus uit wanneer je dit niet gebruikt, anders gaat je iPhone batterij sneller kapot.

5. Pas de helderheid van het iPhone 8 Plus scherm automatisch aan

Door auto-Brightness in te schakelen, kun je je batterij terug langer mee laten gaan. Je iPhone heeft een sensor die de helderheid van je scherm aanpast op basis van het licht binnen je omgeving. De helderheid van het scherm is bijvoorbeeld enkel donkerder ‘s avonds en enkel helderder in de dag. 

Deze functie is bedoeld om de levensduur van de Apple batterij te verlengen en het steeds gemakkelijker te maken om je scherm te zien.

6. Gebruik alleen wifi wanneer het nodig is

Wifi verbruikt minder stroom dan een mobiele verbinding op je Apple-toestel, dus om de levensduur van de iPhone batterij weer te maximaliseren, raden we je aan om waar mogelijk verbinding te maken met wifi. 

Thuis of op het werk moet wifi bijvoorbeeld worden geactiveerd, waardoor je de batterijduur bespaart door helemaal geen mobiele data te gebruiken en zo een volgende reparatie vermijdt.

7. Zet je iPhone 8 Plus op vliegtuigstand in gebieden met weinig signaal

Als je je in een gebied bevindt zonder mobiele dekking, raakt de batterij van je iPhone 8 Plus snel leeg . Het toestel gaat dan steeds op zoek naar een signaal om verbinding te maken. 

Wanneer je een slechte mobiele dekking ervaart, kun je het best de vliegtuigmodus activeren, omdat je waarschijnlijk toch niet veel kunt doen met een laag signaal.

iLabo: voor al je iPhone problemen

Wat je probleem ook is, wij zullen je niet teleurstellen. Wij voeren goede reparaties uit voor elke iPhone.

In elk iLabo-center ontmoet je bij jouw reparatie (batterij iPhone vervangen) een betrouwbaar en vakkundig team dat niet alleen elke reparatie professioneel uitvoert, maar ook een missie heeft: al onze klanten tevreden naar huis sturen.

Heb je een ander iPhone-model? Wij vervangen ook de batterij en het scherm van volgende toestellen: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max en iPhone XR.

Bij elke reparatie geniet je van 6 tot 12 maanden garantie.

Heb je nog vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op via onze website. Helemaal overtuigd om je iPhone batterij te vervangen bij iLabo? Plan nu je afspraak online in.