iPhone 8 Plus batterij vervangen

Laat je iPhone reparatie uitvoeren bij iLabo

Laadt jouw iPhone 8 Plus niet meer op? Dit kan komen door een defecte of lege batterij. Breng je iPhone naar iLabo. Onze professionals vervangen je oude batterij snel door een nieuwe batterij.

Na enkele jaren hebben de batterijen van de iPhone 8 Plus hun beste prestaties geleverd.

Gelukkig voor iPhone gebruikers, is hun accu vervangen een zeer haalbare optie om de levensduur van de batterij te verbeteren of om een defecte of lege iPhone 8 Plus batterij te repareren.

Jouw iPhone 8 Plus batterij vervangen we in maximum 30 minuten bij een vestiging in jouw buurt. Dit voor maar 69 euro. Maak voor het vervangen van je accu een afspraak via onze website in één van onze 27 locaties. Er is altijd wel een iLabo in je buurt.

Onze reparaties zijn gedekt met een garantie van 6 maanden tot 12 maanden.

batterij problemen

De batterijen van de iPhones 8 Plus hebben de neiging om na verloop van tijd snel leeg te lopen, ongeacht de algehele toestand van het jouw iPhone 8 Plus.

Als je iPhone bijvoorbeeld niet goed meer oplaadt of al na 30% plotseling uitgeschakeld wordt, is de batterij in de meeste gevallen aan vervanging toe.

Dankzij onze 27 herstelpunten is er altijd wel een expert in jouw buurt om je reparatie (batterij of scherm) binnen het half uur uit te voeren met een uitgebreide service. Een iPhone 8 Plus batterij laten vervangen gebeurt voordelig en snel (binnen 30 minuten) bij iLabo.

Pas op voor goedkope batterijen die ze elders aanbieden! Deze zijn niet van hoge kwaliteit waardoor de batterij snel terug leeg kan lopen. Daarom is het zinloos om de levensduur van je iPhone op het spel te zetten door een paar euro’s te besparen voor het vervangen van de iPhone 8 Plus batterij van lage kwaliteit.

Bij iLabo garanderen we je dat we enkel gebruik maken van onderdelen van een hoge kwaliteit voor jouw reparatie. Deze onderdelen zijn gelijkwaardig aan de originele onderdelen van Apple.

iPhone 8 Plus batterij laten vervangen prijs

Het is niet nodig om voor dit probleem een hoog bedrag uit te geven aan een gloednieuwe iPhone. Vooral als je iPhone 8 Plus buiten de batterij helemaal goed werkt, heeft hij alleen een nieuwe batterij nodig. Maar wat is de prijs dan?

Een iPhone batterij vervangen kost bij iLabo 69 euro. Wanneer we het onderdeel vervangen krijg je steeds een uitgebreide en snelle service.

In plaats van geld in een nieuwe iPhone 8 Plus te pompen, laat je gewoon een oude, gebruikte Apple batterij vervangen door een batterij die zo goed al nieuw is en maak je jouw wereld weer eenvoudig zoals voorheen!

Een iPhone 8 Plus batterij herstellen is een heel populaire oplossing bij iLabo omdat het vrij voordelig is. We zijn er zeker van dat jouw batterij na het vervangen niet snel kapot zal gaan voor deze prijs.

Zodat je op je beide oren kan slapen geven we je bovendien 6 maanden tot 12 maanden garantie per reparatie (scherm en batterij vervangen).

Een nieuwe iPhone 8 Plus batterij binnen 30 minuten

Wij begrijpen dat je iPhone 8 Plus snel het middelpunt van jouw digitale leven wordt en hoe moeilijk het is zonder het toestel te leven!

Als je ook gefrustreerd bent doordat je batterij snel leeg is nadat je ze net hebt opgeladen, altijd een powerbank bij de hand moet hebben of een gewoon een defecte batterij hebt, dan is dat probleem snel voorbij.

Begin nu met een gunstige verandering en kom langs bij een iLabo vestiging voor het vervangen van jouw iPhone 8 Plus batterij. Jouw iPhone batterij vervangen we binnen de 30 minuten. Het is klaar terwijl je wacht.

Een batterij vervanging is één van de meest voorkomende problemen waarvoor alle klanten een afspraak maken bij onze iLabo-centers.

Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het snel en vakkundig vervangen van de batterij van je iPhone.  Tijdens het oplossen van elk probleem kan iedereen bij iLabo genieten van een goede koffie en gratis wifi.

Het vervangen van de iPhone 8 Plus batterij heeft bovendien geen invloed op jouw gegevens. Hierdoor blijven alle foto’s, video’s, muziek en apps gewoon op je toestel staan. We proberen deze bestanden te behouden bij elke reparatie.

Wij weten maar al te goed hoe belangrijk jouw data is op je smartphone.

Batterij vervangen in je buurt

iLabo zorgt voor een lokale reparatie. Jouw iPhone 8 Plus batterij laten repareren doen we snel in een winkel bij jou in de buurt.

Wij hebben 27 vestigingen in heel Vlaanderen waardoor je zeker geen lange afstanden zal moeten afleggen om je defecte batterij of gebarsten scherm te laten vervangen.

Er is altijd wel een winkel in je buurt waar bij je je iPhone onderdeel kan laten vervangen met een uitgebreide service.

Plan je afspraak online in en geniet vervolgens van een voordelige en snelle reparatie met de beste service. Na het vervangen van je batterij is je smartphone weer zo goed als nieuw.

In elke winkel staan gepassioneerde technici klaar om de meest complexe Apple iPhone 8 Plus problemen binnen het half uur op te lossen. Ze willen dat elke klant tevreden terug naar buiten wandelt.

Jij kunt alle medewerkers na je reparatie altijd vragen om professioneel advies. Een maximale service is waarvan je geniet bij iLabo.

Wij weten dat iedereen wat geld wil besparen maar laat je niet vangen door een goedkope / gratis batterij reparatie die ze elders aanbieden!

Deze onderdelen zijn mogelijks minder in kwaliteit en kunnen sterk afwijken van het origineel.

Het goedkoop vervangen van je iPhone 8 Plus batterij kan een lastige aankoop zijn. Sommige diensten of winkels bieden reparaties aan, aan zeer lage prijzen.

We moeten ons ervan bewust zijn dat ze vrij vaak gebruik maken van tweedehands batterijen die afkomstig zijn van oude mobiele telefoons die zeer schadelijk kunnen zijn voor je iPhone.

Als je de beslissing neemt om het vervangen van je iPhone 8 Plus batterij bij iLabo uit te voeren, kunnen we jou een snelle service garanderen en beloven wij je dat jouw iPhone batterij nog lang mee zal gaan na de iPhone reparatie.

iLabo: voor al je iPhone problemen

Wat je probleem ook is, wij zullen je niet teleurstellen. Wij voeren goede reparaties uit voor elke iPhone.

In elk iLabo-center ontmoet je bij jouw reparatie (batterij iPhone vervangen) een betrouwbaar en vakkundig team dat niet alleen elke reparatie professioneel uitvoert, maar ook een missie heeft: al onze klanten tevreden naar huis sturen.

Heb je een ander iPhone-model? Wij vervangen ook de batterij en het scherm van volgende toestellen: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max en iPhone XR.

Bij elke reparatie geniet je van 6 tot 12 maanden garantie.

Heb je nog vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op via onze website. Helemaal overtuigd om je iPhone batterij te vervangen bij iLabo? Plan nu je afspraak online in.