iPhone 8 Plus herstellen

Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen / reparaties van de iPhone 8 Plus.

Uw reparatie duurt bij iLabo maar 30 minuten. Het is klaar terwijl u wacht. Selecteer uw herstelling en maak een afspraak bij een vestiging in uw buurt.

Voor elk iPhone herstel gebruiken we alleen onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit. U profiteert bovendien van 3, 6 of 12 maanden garantie.

Als u toch nog een ander probleem ondervindt, neem dan contact op met één van onze techniekers, zo kunnen wij ook uw probleem met een snelle service oplossen.

Een kwaliteitsvolle iPhone 8 Plus reparatie bij iLabo

Hier bij iLabo waarderen we onze klanten 100% en streven wij ernaar hen een volledige tevredenheid te geven met hun reparatie. Wij weten hoe belangrijk uw iPhone 8 Plus voor u is is, aangezien smartphones een deel van ons dagelijks leven zijn geworden als het gaat om communicatie.

Wanneer uw Apple iPhone kapot is gegaan, geen paniek! Wij doen ons uiterste best om uw smartphone zo snel mogelijk volledig te herstellen, zodat u terug zorgeloos uw iPhone 8 Plus kunt gebruiken.

Voor uw reparatie (iPhone) maken wij enkel gebruik van originele Apple onderdelen van de beste kwaliteit.

Of uw iPhone (lcd) scherm nu is gebarsten, uw luidspreker kapot is, uw camera niet meer functioneert, er een knop niet meer werkt of uw batterij niet meer oplaadt, we zullen er absoluut alles aan doen om uw Apple toestel weer tot leven te brengen. Zo hebben we jarenlange ervaring in tal van Apple reparaties.

Onze goed opgeleide technici hebben al heel wat Apple toestellen met complexe problemen hersteld en zullen u de best mogelijke service en reparatie (iPhone) bieden. Zo bent u zeker van een vakkundige herstelling.

Bijna alle reparaties zijn gedekt met 6 maanden tot 12 maanden garantie.

Verschillende herstelpunten

Wij voeren uw reparatie uit op één van onze 27 locaties in heel België. Waar u ook woont, er is altijd wel een iLabo in uw buurt om uw Apple iPhone 8 Plus te herstellen binnen de 30 minuten. Geef bij het maken van een afspraak eenvoudig uw postcode in en bekijk waar er vestigingen in uw regio zijn voor uw snelle iPhone reparatie. Kies vervolgens een tijdstip wanneer u uw reparatie wilt laten uitvoeren.

Maak nu een afspraak via onze website bij één van de herstelpunten en profiteer van een vakkundige, perfecte reparatie met de beste service. Bij uw reparatie gaan bovendien geen gegevens verloren zoals foto’s, video’s en apps.

Snelle iPhone herstelling

We zijn expert in alle aspecten van verschillende reparaties van Apple toestellen en iPhones.

Of u nu een iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020) of iPad Air heeft. Wij kunnen uw smartphone, laptop of tablet in een mum van tijd repareren met de beste service. Alle reparaties en prijzen ziet u op deze website.

Herstellingen hoeven niet heel lang te duren. Zo is een iPhone reparatie bij iLabo binnen de 30 minuten klaar en valt elke herstelling onder 3, 6 of 12 maanden garantie. Tijdens het wachten genieten klanten van een koffietje en gratis wifi. Terwijl herstelt de technieker hun geliefde Apple toestel met onderdelen van een hoge kwaliteit zoals de originele onderdelen van Apple.

iPhone 8 Plus scherm reparatie

In al onze vestigingen kunnen onze specialisten uw gebarsten of kapotte (touch of lcd) scherm laten vervangen. Dit duurt maar een half uur en dat zonder verlies van gegevens.

We beginnen met het voorzichtig verwijderen van het beschadigde onderdeel.

Verder reinigen en verwijderen we de gebroken stukjes glas grondig. Uiteindelijk zetten we een nieuw iPhone scherm op uw smartphone.

U kunt er zeker van zijn dat dit de juiste oplossing is als uw Apple apparaat één van de volgende symptomen heeft: het iPhone scherm is gebroken / gebarsten scherm, het lcd is kapot of het touchscreen reageert niet meer.

Na het vervangen is uw iPhone 8 Plus weer zo goed als nieuw en kunt u weer zorgeloos genieten van een smartphone die weer perfect werkt.

De prijs die u betaalt om uw Apple iPhone te laten vervangen is 109 of 149 euro. Deze prijs is afhankelijk van de kwaliteit van het nieuwe scherm dat we op uw Apple toestel plaatsen.

Als u kiest voor de iPhone 8 Plus reparatie van 109 euro kan de lichtsterkte en het kleurcontrast van dit scherm afwijken van het originele Apple scherm.

Uw scherm is na het vervangen minder stof- en waterbestendig. U heeft een garantie van 3 maanden op deze herstelling.

Bij het vervangen van het iPhone 8 Plus scherm voor 149 euro is de lichtsterkte en kleurcontrast sterk vergelijkbaar met de originele Apple onderdelen.

Het scherm is hierbij terug bestand tegen water en stof. Deze reparatie wordt ook gedekt door 12 maanden garantie.

Lees meer: Scherm iPhone 8 Plus vervangen

iPhone 8 plus achterkant herstellen

De meeste iPhone-gebruikers klagen over de gevoelige back cover van hun Apple smartphone.

Het glas aan de achterkant van de Apple iPhone kan in de nieuwere versies door een schok of val kapot gaan.

Als u een Apple apparaat met een gebroken glas hebt, kan dit heel frustrerend zijn.

U kunt dankzij de reparatie en service van iLabo de back cover van uw Apple iPhone 8 Plus in een handomdraai laten vervangen.

We besteden hierbij aandacht aan de kleinste details, daarom merkt u niet eens het verschil tussen de originele en vervangende iPhone back cover.

De kosten voor het vervangen of repareren van de achterkant van een iPhone 8 Plus zijn ook zeer betaalbaar bij iLabo. Zo betaalt u voor deze reparatie 179 euro.

Laadconnector laten herstellen

Als uw iPhone niet reageert als u de laadconnector in het Apple toestel steekt, zal u hiervoor een reparatie nodig hebben waardoor het weer zo goed als nieuw wordt.

Onze getrainde technici zullen de oplaadpoort van uw Apple toestel vakkundig en snel repareren of vervangen met een maximale service en uw apparaat vervolgens in een uitstekende staat teruggeven nadat het binnen de 30 minuten hersteld is.

De prijs van deze reparatie is 89 euro.

iPhone 8 Plus batterij vervangen

De batterij van de iPhone 8 Plus moet consistent kunnen worden opgeladen.

De extra fysieke grootte van de iPhone 8 Plus batterij zorgt ervoor dat deze langer meegaat dan de batterij van de standaardmodellen van de iPhone. Toch kan deze na enkele jaren afgesleten zijn.

Een aanzienlijke verandering in de manier waarop uw batterij wordt opgeladen of de tijd dat deze wordt opgeladen, kan erop duiden dat de batterij is beschadigd.

Als uw telefoon snel leeg is of u ziet het percentage veel rondspringen, kunt u er zeker van zijn dat de batterij moet worden vervangen.

Bij iLabo gebeurt deze reparatie in een mum van tijd op een locatie in uw regio. We maken bij onze herstellingen steeds enkel en alleen gebruik van onderdelen van een hoge kwaliteit.

Als u vermoedt dat uw batterij beschadigd is, maak dan een afspraak bij één van onze 27 vestigingen in Vlaanderen voor het vervangen van uw Apple iPhone batterij. U kiest zelf wanneer u langskomt. Uw iPhone 8 Plus batterij vervangen we in uw buurt.

De prijs voor het vervangen van een iPhone 8 Plus batterij is 69 euro.

Knop reparatie nodig?

De home knop van de iPhone 8 Plus krijgt de meeste klappen. We blijven er keer op keer op drukken.

Soms werkt de home knop op de iPhone niet meer. Als de start knop of volume knop van de iPhone niet meer correct reageert, kunnen wij de knoppen van uw iPhone onmiddellijk repareren.

Deze Apple iPhone 8 Plus reparatie kost 89 euro.

Luidspreker defect?

Een kapotte luidspreker of ander geluidsprobleem? Onze professionele technici hebben al tal van problemen met het geluid van de smartphones opgelost.

Wij kunnen snel de oorzaak van uw audioprobleem achterhalen en repareren uw iPhone zodat het geluid terug werkt zoals voorheen. Voor deze reparatie betaalt u het prijskaartje van 89 euro en voeren we dit herstel uit binnen het half uur met een uitgebreide service.

iPhone camera reparatie

Het installeren van een nieuwe camera op uw iPhone 8 Plus is relatief eenvoudig en dankzij onze service verrassend snel gebeurd. Veel mensen denken dat als de camera kapot gaat, ze automatisch een nieuwe iPhone moeten kopen. Dat is echter niet altijd het geval. Onze experts kunnen ervoor zorgen dat u snel terug aan de slag kunt met foto’s en video’s maken.

Onze deskundige technici lossen dit op binnen de 30 minuten met een kwaliteitsvolle reparatie en bieden u hierbij altijd een uitgebreide en snelle service aan.

Als u na het zoeken op onze website uw reparatie niet vindt, neem dan contact op met het repair center waarbij u uw vestiging wilt laten uitvoeren. Hun adres, email en telefoonnummer vindt u op onze contactpagina. Ook als u meer info nodig hebt of een vraag hebt kunt u de vestiging in uw buurt steeds contacteren. Zij helpen u zo snel mogelijk verder.

(Deze website maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden)