iPhone 8 scherm herstellen

Is het scherm van uw iPhone 8 defect?

Een gebroken scherm is één van de meest voorkomende problemen wanneer klanten met een defecte iPhone één van onze iLabo centers bezoeken.

Bij dit probleem is de oplossing om uw scherm te vervangen. Indien u problemen heeft met de touchscreen van uw iPhone, vervangen we snel en vakkundig het volledige scherm.

De glasplaat, het LCD scherm en de touch van uw iPhone zitten aan elkaar vast waardoor het niet mogelijk is om deze apart te vervangen. Uw iPhone scherm herstellen we binnen het half uur met enkel hoogwaardige onderdelen.

Heeft u ook de pech gehad dat uw iPhone scherm gebroken is of niet werkt? Relax! Wij vervangen het binnen de 30 minuten aan een scherpe prijs. Maak snel een afspraak online bij één van de 27 herstelpunten over heel Vlaanderen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons vakkundig team te contacteren. Zij weten snel een antwoord.

iphone 8 scherm herstellen

repareren iphone 8 plus

reparatie iphone 8 plus

Gerelateerde oplossingen ...

Glas gebroken en/of beeldscherm gebroken? Dan moet het volledige scherm glas en LCD vervangen worden.
vervangen scherm iphone x

Gebroken Scherm en/of LCD defect

€99/€179

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgaven

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen

Nieuw scherm binnen 30 minuten

We gebruiken dagelijks onze iPhone, daarom is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk terug kan gebruiken. Juist daarom duurt het vervangen van uw scherm maar maximum 30 minuten. Zo profiteert u van een snelle service.

Ons personeel genoot van een uitgebreide opleiding om snel en vakkundig uw iPhone scherm te vervangen. Doordat we onze hoogwaardige onderdelen steeds op voorraad hebben, kunnen we deze korte wachttijd garanderen.

Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens het wachten op uw reparatie niet hoeft te vervelen. Wij geven u een koffietje en u kan terwijl gratis surfen op het internet. Zo gaat dat half uur snel voorbij en is uw iPhone weer zo goed als nieuw.

De specialist in uw buurt

Dankzij onze 27 herstelpunten over heel Vlaanderen, is er altijd wel een iLabo in uw buurt om uw iPhone 8 scherm te vervangen.

In elke iLabo staan dagelijks technici klaar om u met de beste service bij te staan, zowel voor een iPhone reparatie als voor gratis advies. Wilt u te weten komen welke vestigingen er in uw buurt zijn om snel uw iPhone scherm te vervangen?

Bij het maken van een afspraak via deze website kunt u eenvoudig uw postcode ingeven. Zo kunt u makkelijk en snel uw iPhone 8 reparatie toevertrouwen aan echte technici zonder dat u gegevens van uw iPhone verliest. U kunt dus steeds rekenen op een veilige en snelle scherm reparatie.

Reparatie iPhone 8: door vakkundig personeel

Uw kapotte iPhone 8 gaat door de handen van vakkundige technici die genoten van een uitgebreide opleiding. Ze zijn een echte expert als het gaat over Apple producten en de reparatie ervan. Van iPhone schermen vervangen tot de reparatie van een nieuwe camera of batterij.

Elke dag zetten ze alles op alles om elke defecte smartphone een nieuw leven te geven. Een gelukkige klant is waarvoor ze elke reparatie doen. U kunt dus met een gerust hart uw toestel toevertrouwen aan onze getrainde personeelsleden.

Eerlijke prijzen

Bij iLabo bieden we steeds een betaalbare oplossing voor elke niet-werkende iPhone. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo weinig mogelijk betalen voor hun gerepareerde telefoon.

Daarom garanderen we steeds scherpe prijzen voor elke reparatie. Zo kunt u uw iPhone 8 scherm laten vervangen voor 99 euro of 139 euro.

Indien u verkiest om uw reparatie te doen aan 99 euro kan de lichtsterkte en het kleurcontrast verschillen van het originele Apple scherm. Bij deze herstelling geniet u van 3 maanden garantie.

Als u ervoor kiest om uw scherm te laten vervangen voor 139 euro, heeft het iPhone 8 scherm terug de originele kwaliteit van toen u het toestel kocht. 

Hierbij is uw telefoon na de reparatie terug bestand tegen stof en water. U geniet bovendien van 1 jaar garantie bij het vervangen van uw scherm.

Uitstekende kwaliteit

We willen dat u na uw scherm reparatie nog lang kunt genieten van uw iPhone 8. Uw iPhone herstellen we daarom met onderdelen van de beste kwaliteit

Hierdoor kunnen we garanderen dat uw iPhone minder snel schade zal oplopen. Daarnaast bieden we ook garantie aan.

Zo geniet u op de meerderheid van onze smartphone herstellingen van 6 tot 12 maanden garantie. Bovendien kunt u in al onze herstelpunten betalen met ecocheques om uw scherm te laten vervangen. 

Elke partner aanvaardt digitale ecocheques voor uw reparatie en op sommige locaties kunt u ook betalen met de papieren ecocheques. 

Indien u wenst te betalen met papieren ecocheques raden wij aan de vestiging in uw buurt te contacteren.

Alle reparaties van elke iPhone

Bij iLabo repareren we de schade van elk toestel. Dit kan naast iPhone 8 ook voor alle modellen zoals iPhone 5s, iPhone 6 , iPhone 8 plus en iPhone X

Bovendien kunt u bij iLabo terecht voor elke reparatie. Is uw camera defect? Is uw batterij aan vervanging toe? 

Heeft u een gebroken scherm? Wat uw probleem ook is, iLabo lost het snel voor u op.

Advies van experts

Na uw reparatie staan onze ervaren technici uiteraard klaar om al uw vragen in verband met uw iPhone te beantwoorden.

Heeft u tips nodig over hoe uw iPhone-batterij langer kan meegaan of bent u benieuwd naar geheime camera-functies? 

Vraag het gerust in uw iLabo-center. Zij beantwoorden bij uw reparatie met plezier al uw vragen en geven u gratis advies. Zo garanderen wij u een uitgebreide service.