iPhone SE 2020 herstellen

Selecteer uw iPhone SE 2020 reparatie

Hieronder vindt u de verschillende herstellingen voor de iPhone SE 2020. Als u toch nog een andere reparatie nodig hebt, neem dan contact op met één van onze techniekers.

Uw reparatie voeren we uit binnen 30 minuten in één van onze 27 vestigingen. Het apparaat is klaar terwijl u wacht en snel weer zo goed als nieuw.

Wij aanvaarden ecocheques op al onze reparaties. Geniet van 6 tot 12 maanden garantie.

iPhone SE 2020 herstellen in uw buurt

Moet uw iPhone SE 2020 worden hersteld? Laat het over aan de experts bij iLabo.

Ons personeel beschikt over de kwalificaties en ervaring die nodig zijn om uw iPhone SE 2020 reparatie correct uit te voeren.

Waar u ook woont, u vindt ons terug over heel België. Wij hebben 27 vestigingen waarbij u uw herstelling kunt laten uitvoeren binnen het half uur met de beste service. Al onze locaties vindt u terug op de contactpagina.

Uw reparatie zal niet lang duren. Tijdens het wachten geven wij u graag een koffietje en gratis wifi om de tijd snel voorbij te laten gaan.

iLabo is gespecialiseerd in het herstellen van tal van Apple producten zoals iPhones en MacBooks.

Of u nu een Apple MacBook Pro, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XS Max, iPhone X of iPhone 11 Pro Max hebt, wij kunnen het herstellen in een mum van tijd.

We streven ernaar om zoveel mogelijk problemen van klanten op te lossen, ook als u uw Apple reparatie niet terugvindt op de website, kunnen we mogelijks ook uw probleem oplossen.

Neem gewoon contact op met één van onze herstelpunten. Zij helpen klanten zo snel mogelijk verder. De meeste reparaties vallen onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Onze service stopt niet na uw reparatie, vraag bij uw herstelling gerust naar gratis advies. Onze techniekers bieden u graag alle hulp.

iPhone SE 2020 camera vervangen

Als u merkt dat de kwaliteit van de beelden die u met uw iPhone camera maakt lager is in kwaliteit, is er mogelijk iets niet juist met dit onderdeel en moet het worden gerepareerd of vervangen.

Het kan ook zijn dat de lens die de Apple camera afdekt aan vervanging toe is door een breuk of kras.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van het cameraglas van de iPhone SE 2020. Hierbij gaan geen gegevens zoals foto’s of apps verloren. Maak gebruik van de service van iLabo, wij bieden de beste reparatie voor u.

Apple knop of luidspreker reparatie

Werkt uw home-knop of volume-knop niet meer of kan u niets meer horen via uw luidspreker? Bij iLabo bent u aan het juiste adres.

Dit kunnen we oplossen door uw knop of luidspreker te repareren. De technieker herstelt dit binnen de 30 minuten.

Jouw Apple iPhone SE 2020 herstellen doen we voor een eerlijke prijs. Deze reparatie kost 89 euro. U krijgt hierbij 6 tot 12 maanden garantie.

Batterij iPhone SE 2020 vervangen

Door slijtage of externe schade kan de capaciteit van de iPhone batterij worden verminderd en kan het ook het gebruik van uw Apple toestel beïnvloeden.

Daarom, wanneer u merkt dat de batterij van uw iPhone SE 2020 snel leeg is of het apparaat plotseling wordt uitgeschakeld op de meest onverwachte momenten, is het de beste optie om uw batterij te vervangen.

In dit geval biedt iLabo u een reparatie met de beste garantie en service zodat u terug kunt genieten van alle voordelen van dit Apple apparaat.

Scherm iPhone SE 2020 vervangen

Het vervangen van het iPhone SE 2020 scherm is een van de meest voorkomende taken van de technici die in de iLabo vestigingen werken.

Deze reparatie gebeurt meestal bij een kapotte lcd, een gebarsten scherm of een defecte touch. Een gebroken Apple iPhone SE scherm vormt een reëel gevaar, zowel voor uw vingers als voor uw apparaat. Er kunnen kleine fragmenten loskomen wat voor schade zorgt. De beste oplossing is om het scherm van uw Apple iPhone SE 2020 te vervangen.

Als u het scherm van uw iPhone SE laat vervangen of repareren bij iLabo, geniet u van een kwaliteitsvolle reparatie met alleen hoogwaardige onderdelen net als de originele Apple onderdelen.

We zetten een nieuw iPhone scherm op uw iPhone SE 2020 zodat u weer kunt genieten van de geweldige eigenschappen van dit Apple toestel.

U krijgt op deze scherm reparatie een garantie van 3 tot 12 maanden. De garantie die u krijgt is afhankelijk van de kwaliteit van de onderdelen.

Laadconnector vervangen

Is uw batterij nog in perfecte staat wanneer u uw Apple toestel probeert op te laden maar kunt u uw iPhone SE 2020 niet meer opladen via de laadconnector?

U hoeft niet langer te zoeken naar een oplossing, vertrouw op de service van iLabo. Wij zorgen ervoor dat we u een reparatie bieden van een heel hoge kwaliteit waarbij we vervangstukken gebruiken zoals de originele Apple onderdelen.

iPhone SE 2020 back cover vervangen

Hoewel het een goed resistent glas is, kan de back cover van de iPhone SE 2020  soms wat schade oplopen door een val of kras.

Bij iLabo duurt deze reparatie maar een half uur en kunt u terug zorgeloos uw Apple toestel gebruiken. Heeft u meer info nodig over uw reparatie? Neem dan contact op met de vestiging in uw buurt.