iPhone X herstellen

Selecteer uw iPhone X probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone X.

Als u toch nog een ander probleem ondervindt, neem dan contact op met één van onze techniekers.

Uw iPhone X reparatie voeren we binnen de 30 minuten uit met enkel hoogwaardige onderdelen. Maak online een afspraak bij één van onze 27 herstelpunten.

Betrouwbare iPhone X herstelling

Als u een iPhone X heeft met een defect scherm of achterkant, een touchscreen die niet meer reageert door waterschade of een scherm dat geen beeld meer vertoont, dan kan iLabo dit snel oplossen met een professionele reparatie.

Dit kunnen we doen door onderdelen te vervangen of te herstellen.

Wanneer uw Apple iPhone X een defecte batterij heeft, niet goed meer oplaadt, snel terug leeg loopt, de laadconnector van uw toestel niet meer werkt of terug wordt uitgeschakeld na het opladen dan vervangen wij uw batterij in 30 minuten.

Hiernaast repareren / vervangen we ook uw kapotte of gebroken iPhone camera. Welke reparatie u ook nodig heeft, wij streven ernaar om alle mogelijke problemen met de iPhone X op te lossen.

Omdat we weten dat u veel belang hecht aan uw iPhone X, zorgen we ervoor dat uw smartphone reparatie maar een half uur duurt. Bovendien bieden we een garantie van 6 tot 12 maanden op uw herstelling.

iPhone reparatie in uw buurt

Waar u ook woont, er is altijd wel een iLabo in uw buurt. Op elk herstelpunt voeren we elke reparatie voor de Apple iPhone met passie uit.

Bij het maken van een afspraak voor het herstellen van uw iPhone X via deze website geeft u uw postcode in zodat u weet welke iLabo-vestigingen er in uw buurt zijn.

De medewerkers bij iLabo voeren de reparatie van elke iPhone zeer professioneel en vlot uit en willen dat elke klant met een glimlach naar huis gaat. Na een half uur is het weer zo goed als nieuw. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten.

iPhone X reparatie in 30 minuten

Als u snel af wil van dat gebroken iPhone scherm, gebarsten achterplaat of een batterij hebt die rap leegloopt, helpt iLabo u daar van af en vervangen de medewerkers deze in een handomdraai. Deze moeilijkheid hoeft niet lang meer te duren.

Wij streven naar een snelle service. Uw Apple reparatie duurt bij iLabo maar 30 minuten.

Het is klaar terwijl u wacht. Tijdens het wachten geven we u een gratis koffie en wifi. Zo vliegt de tijd voorbij terwijl wij uw Apple iPhone een volledig nieuw leven geven.

iPhone X scherm herstellen

Een populaire reparatie die we uitvoeren bij iLabo, is het vervangen van een kapot iPhone (lcd) scherm.

Dit doen we niet alleen als het iPhone beeldscherm gebroken is maar ook bijvoorbeeld wanneer de touchscreen niet meer werkt.

Bij elke complicatie met uw scherm vervangen we deze volledig.

Een iPhone X scherm herstellen  / vervangen kost bij iLabo 229 euro.

iPhone X batterij vervangen

Kunt u uw toestel niet meer opladen, loopt uw batterij snel leeg of blijft het opladen heel lang duren?

Dan is het tijd voor een nieuwe. Uw iPhone X batterij vervangen we volledig binnen de 30 minuten terwijl u wacht.

Hierna hebt u een volledig nieuwe Apple batterij die terug werkt zoals vroeger.

Wij herstellen elk type iPhone

Heeft u een ander iPhone model? Wij herstellen tal van types van de Apple smartphones zoals de iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XS, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max en iPhone XR. Deze reparaties vindt u hier terug.

iLabo is expert in elk Apple toestel. Toestellen zoals de MacBook Air, de iPad Air, de iPad mini en de iMac maken we ook met de beste vervangstukken. Op bijna elke reparatie geniet u van 6 tot 1 jaar garantie.