iPhone XR batterij vervangen

Een nieuwe iPhone batterij binnen 30 min

De batterij van je iPhone vervangen? Dat doen onze gecertificeerde technici binnen het half uur. Wanneer je huidige batterij leeg is, minder vlot oplaadt, snel terug leeg gaat of jouw Apple iPhone zich vaak uitschakelt op een moment waarop je het niet verwacht, zorgt iLabo ervoor dat je je batterij kan laten vervangen op een herstelpunt bij jou in de buurt.

De batterijen van de iPhones hebben een beperkte levensduur waardoor het gebruik en de prestaties ervan na 2 à 3 jaar afneemt. Dit kan komen doordat we ons toestel vaak laden. Het is dus normaal als je al een tijdje in het bezit bent van je Apple toestel en dat de iPhone batterij vervangen moet worden.

We maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige onderdelen voor je iPhone batterij vervanging. Zo vermijden we dat je nieuwe batterij weer snel zal leeglopen of gevoeliger zal zijn voor schade. Het wordt dus weer zo goed als nieuw. Je gloednieuwe iPhone batterij zal een even hoge kwaliteit hebben als het origineel accu van Apple.

Niemand houdt ervan om zijn geliefde toestel te missen. Dit is waarom we in onze herstelpunten verschillende soorten smartphone reparaties uitvoeren die maar 30 minuten duren, zoals het vervangen van het scherm en de batterij. Hierdoor ben je er zeker van dat je bij iLabo je iPhone snel terug zal krijgen in een heel goede staat. De oude batterij van jouw iPhone vervangen we terwijl je wacht. Je geniet hierbij van gratis wifi en een koffie. Deze reparatie valt bovendien onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Een voordelige en professionele reparatie bij iLabo

Uw batterij is zeer snel leeg of laadt niet meer bij? Dan moet uw batterij vervangen worden.

iPhone batterij vervangen

99 euro

Krijg een gloednieuwe, hoogwaardige batterij

Wanneer je batterij aan vervanging toe is doordat het zich niet goed meer wilt opladen, langer moet laden, de maximale capaciteit ervan laag is of het meestal rap terug leegloopt, is iLabo de ideale partner om de slijtage of schade ervan op te lossen. 

We zijn als grootste smartphone herstel partner in Vlaanderen altijd in je regio en kunnen je iPhone direct binnen het half uur laten repareren met alleen hoogwaardige batterijen zoals de originele onderdelen van Apple.

Onze vakkundige technici geven tal van Apple toestellen een tweede leven.

Bovendien zijn je gegevens veilig. Wanneer de technieker je iPhone ontvangt, houdt hij er rekening mee dat alle data op je toestel niet verloren gaat.

Je zal je dus verder geen zorgen moeten maken dat er door het vervangen van de batterij foto’s, video’s, muziek, apps, contacten of wachtwoorden verloren gaan. 

We respecteren bij de vervanging van de batterij de privacy van alle mensen en zullen nooit gegevens van de klant te zien krijgen.

Bovendien is je batterij vervanging gedekt met een garantie van zes maand tot één jaar.

Reparatie door vakkundige techniekers

In je winkel staan onze gecertificeerde technici iedere dag klaar om je iPhone batterij professioneel te vervangen. Zij genoten van een grondige opleiding om ieder probleem die een Apple iPhone kan hebben met een vakkundige en snelle reparatie op te lossen. 

Naast de iPhone reparatie en het vervangen van Apple onderdelen, bieden zij je graag een vlekkeloze service. 

Je zal in je iLabo center niet alleen vriendelijk ontvangen worden. Maar je profiteert verder ook van gratis advies zodra je reparatie is afgerond. 

Vraag bijvoorbeeld naar hoe je je iPhone batterij langer gezond kan houden en de prestaties ervan kunt verbeteren zodat het beter zal werken en je deze niet snel terug moet laten vervangen.

iphone laad niet meer

Altijd wel een repair center in de buurt

Waar je ook woont, je zal zeker geen lange afstanden moeten afleggen om je batterij te vervangen.

We bieden onze service aan op de volgende locaties: Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Kruibeke, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem. 

Er is zo wel altijd een locatie in je regio en je hoeft zo ook geen verre afstanden af te leggen om de volledige batterij te vervangen van je iPhone. 

Ieder herstelpunt streeft zo snel mogelijk naar een oplossing voor elk probleem met een Apple iPhone, MacBook, iMac, iPad en iPod.

Wil jij ook in een mum van tijd af van een batterij die defect is of slecht werkt? Jij kunt nu via deze pagina simpelweg een afspraak maken. Hiervoor gebruiken we een eenvoudige online tool.

Vul je postcode in, kies bij welke winkel je je reparatie wilt laten doen en plan tot slot je afspraak in op een tijdstip naar keuze. Op deze manier komt het zowel voor jou als voor ons uit.

B2B service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Wij aanvaarden ecocheques bij je betaling

We aanvaarden ecocheques op alle herstellingen

Kwalitatieve reparaties aan een betaalbare prijs

Bij iLabo kun je terecht voor een voordelige reparatie!

Een iPhone batterij vervangen hoeft niet veel geld te kosten. Voor deze reparatie van deze Apple iPhone betaal je maar 99 euro

Deze prijs is in verhouding met de onderdelen die de technieker gebruikt en de service die je krijgt bij het vervangen van je toestel onderdeel. Zo betaal je nooit te veel en ook niets minder.

Voor het volledig vervangen van de iPhone batterij geniet je bij iLabo inclusief van 6 tot 12 maanden garantie per reparatie. 

De garantie dekt enkel de schade die de reparatie aan je Apple telefoon aanlegt.

Voor het vervangen van originele iPhone batterijen hebben klanten de optie om hun reparatie te betalen met ecocheques. In alle iLabo centers kan je enkel gebruik maken van de digitale ecocheques

Op enkele plaatsen aanvaarden ze ook nog de papieren ecocheques. Meer informatie vind je hier

Indien je met deze cheques wenst te betalen, raden we je wel aan het herstelpunt te contacteren waarbij je je afspraak hebt gemaakt om de batterij van je Apple toestel te herstellen.

Het adres en telefoonnummer van de herstelpunten zie je op de contactpagina.

Geniet van een uitgebreide service

Een klantgerichte service staat bij ons centraal. Tijdens het wachten kunnen wij gratis wifi en een koffie voorzien. 

Neem dus gerust je laptop of tablet mee om te kunnen surfen terwijl je je iPhone batterij laat vervangen. Zo bieden wij elke klant een maximale service. Lees gerust de reviews van tal van onze tevreden klanten.

Het vervangen van een iPhone batterij is helemaal niet de enige reparatie die we uitvoeren bij iLabo. 

We repareren namelijk de meeste gevallen van problemen met verschillende originele Apple toestellen en iPhones waardoor je geen nieuw apparaat zal moeten kopen.

Zo kunnen we bijna elke telefoon en Apple MacBook / Apple computer voorzien van een heel nieuw accu of nieuw origineel scherm. Ook voeren we herstellingen uit voor defecte toetsenborden, laadconnectors en camera’s. Op alle herstellingen is er een garantie van 6 tot 12 maand.

Lang hoef je niet te wachten om je probleem op te lossen. De Apple smartphone reparaties duren doorgaans ongeveer een half uur en alle andere herstellingen zijn binnen een uurtje afgerond.

Of je nu een iPhone SE 2016, iPhone SE 2020, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11 en iPhone 11 Pro Max hebt, iLabo geeft zeker alle klanten een vakkundige en extra snelle Apple smartphone reparatie. 

Dit kan voor verschillende iPhone problemen zoals een gebroken scherm, een batterij die niet wil opladen, een gebarsten back-cover doordat je iPhone is gevallen, een knop die niet meer werkt of een beschadigde LCD op je scherm.

Maak nu je afspraak en kom langs in je winkel zodat we je probleem snel kunnen oplossen.

Alle Apple product herstellingen en prijzen kan je checken op deze website.

Heb je nog een vraag of heb je meer informatie nodig over het vervangen van je iPhone batterij of over een andere reparatie? 

Wij staan altijd klaar om jou te helpen en te adviseren. Jij kunt daarom gewoon eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van de vestiging via de website. 

Onze medewerkers geven je zo snel mogelijk een antwoord.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, volg de Facebookpagina van iLabo.

Heb je je probleem niet teruggevonden op de site?

Contacteer de partner in je regio voor een juiste prijsopgave