iPhone XR batterij vervangen 

Een nieuwe iPhone batterij binnen 30 minuten

De batterij van je iPhone vervangen? Dat doen onze gecertificeerde technici binnen het half uur. Wanneer je huidige batterij leeg is, minder vlot oplaadt, snel terug leeg gaat of jouw Apple iPhone zich vaak uitschakelt op een moment waarop je het niet verwacht, zorgt iLabo ervoor dat je je batterij kan laten vervangen op een herstelpunt bij jou in de buurt.

De batterijen van de iPhones XR hebben helaas een beperkte levensduur waardoor het gebruik en de prestaties ervan na 2 à 3 jaar afneemt. Dit kan komen doordat we ons toestel vaak laden. Het is dus normaal als je al een tijdje in het bezit bent van je Apple toestel en dat de iPhone batterij vervangen moet worden.

We maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige onderdelen voor je iPhone batterij vervanging. Op deze manier vermijden we dat je nieuwe batterij weer snel zal leeglopen of gevoeliger gaat zijn voor schade. Zo kun je je XR toestel zeker nog een tijd blijven gebruiken.

Het wordt dus weer zo goed als nieuw. Je gloednieuwe iPhone batterij zal een even hoge kwaliteit hebben als het origineel accu van Apple.

Niemand houdt ervan om zijn geliefde toestel te missen. Dit is waarom we in onze herstelpunten verschillende soorten smartphone reparaties uitvoeren die maar een half uur duren, zoals het vervangen van het scherm en de batterij. Dit kan bij iLabo meteen na afspraak, terwijl je elders soms dagen kan wachten op een herstel.

Hierdoor ben je er zeker van dat je bij iLabo je iPhone snel terug zal krijgen in een heel goede staat. De oude batterij van jouw iPhone vervangen we tijdens het wachten. Je geniet hierbij van gratis wifi en een koffie. Deze reparatie valt bovendien onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Krijg een gloednieuwe, hoogwaardige XR batterij

Wanneer je batterij (iPhone) aan vervanging toe is doordat het zich niet goed meer wilt opladen, langer moet laden, de maximale capaciteit ervan laag is of het vaak rap terug leegloopt, is iLabo de ideale partner om de slijtage of schade ervan op te lossen.

Meestal krijg je dan bij deze problemen de melding ‘Je iPhone batterij heeft mogelijk onderhoud nodig’ op je scherm te zien.

Ook kan je dit controleren door naar instellingen te gaan en daar te kijken naar de batterijconditie.

We zijn als grootste smartphone herstel partner in Vlaanderen altijd binnen je regio en kunnen je iPhone direct binnen het half uur na afspraak laten repareren met alleen hoogwaardige batterijen zoals de originele onderdelen van Apple.

Dit terwijl je bij sommige andere hersteldiensten wel dagen wacht op een nieuwe batterij voor je iPhone XR.

Onze vakkundige technici geven al jaren tal van Apple toestellen een tweede leven.

Bovendien zijn je gegevens veilig. Iedere keer wanneer de technieker een iPhone of ander toestel ontvangt, houdt hij er rekening mee dat de data op je toestel niet verloren gaat.

Je zal je dus verder geen zorgen moeten maken dat het vervangen van de batterij invloed zal hebben op je foto’s, video’s, muziek, apps, contacten of wachtwoorden.

We respecteren bij de vervanging van de batterij de privacy van alle mensen en zullen nooit gegevens van de klant te zien krijgen.

Bovendien valt je batterij vervanging onder een garantie van zes maand tot één jaar.

iPhone XR batterij laten vervangen door vakkundige techniekers

In je winkel staan onze gecertificeerde technici iedere dag klaar om je iPhone batterij professioneel te vervangen.

Zij genoten van een grondige opleiding en hebben de nodige ervaring om ieder probleem die een Apple iPhone kan hebben met een vakkundige en snelle reparatie op te lossen.

Onze medewerkers zoeken steeds naar oplossingen voor ieder probleem met Apple toestellen.

Naast snelle iPhone reparaties en het vervangen van Apple onderdelen, geven zij je graag de beste service.

Je zal in je iLabo center niet alleen vriendelijk ontvangen worden voor het vervangen van je iPhone batterij.

Maar je profiteert verder ook van gratis advies zodra je reparatie is afgerond.

Vraag bijvoorbeeld naar hoe je je iPhone batterij na het vervangen langer gezond kan houden en de prestaties ervan kunt verbeteren zodat het beter zal werken en je deze niet snel terug moet laten vervangen.

Altijd wel een reparatie center in de buurt

Waar je ook woont, je zal zeker geen lange afstanden moeten afleggen om je batterij te vervangen.

We bieden onze service aan op de volgende locaties: Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Kruibeke, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal (Beringen), Sint-Denijs-Westrem, Sint-Job-In’t-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

Er is zo wel altijd een locatie in je regio en je hoeft zo ook geen verre afstanden af te leggen voor het vervangen van de batterij van de iPhone.

Ieder herstelpunt streeft zo snel mogelijk naar een oplossing voor elk probleem met een Apple iPhone, MacBook, iMac, iPad en iPod.

Wil jij ook in een mum van tijd af van een batterij die defect is of slecht werkt?

Jij kunt nu via deze pagina simpelweg een afspraak maken om je iPhone batterij te vervangen.

Hiervoor gebruiken we een eenvoudige online tool.

Vul je postcode in, kies bij welke winkel je je reparatie wilt laten doen en plan tot slot je afspraak in op een bepaald tijdstip naar keuze.

Op deze manier komt het zowel voor jou als voor ons uit.

Kwalitatieve iPhone en Apple herstellingen aan een betaalbare prijs

Bij iLabo kun je terecht voor herstellingen aan voordelige prijzen! Een iPhone batterij vervangen hoeft niet veel geld te kosten. Voor deze reparatie van deze Apple iPhone betaal je maar 99 euro.

De kosten zijn in verhouding met de onderdelen die de technieker gebruikt en de service die je krijgt bij het vervangen van je toestel onderdeel. Zo betaal je nooit te veel en ook niets minder.

De prijzen van de reparaties bij iLabo zijn afhankelijk van het toestel en het type herstellingen.

Voor het volledig vervangen van de iPhone batterij geniet je bij iLabo inclusief van 6 tot 12 maanden garantie per reparatie. De garantie dekt enkel de schade die een iPhone XR herstellen aanlegt aan je Apple telefoon.

Voor het vervangen van originele iPhone batterijen hebben klanten de optie om hun reparatie te betalen met ecocheques. In alle iLabo centers kan je enkel gebruik maken van de digitale ecocheques. Op enkele plaatsen aanvaarden ze ook nog de papieren ecocheques. Meer informatie vind je hier.

Indien je met deze cheques wenst te betalen, raden we je wel aan het herstelpunt te contacteren waarbij je je afspraak hebt gemaakt om de batterij van je Apple toestel te herstellen. Het adres en telefoonnummer van de winkels zie je op de contactpagina.

iPhone XR batterij vervangen: Geniet van een uitgebreide service

Een klantgerichte service staat bij ons centraal. Tijdens het wachten op het vervangen van jouw iPhone XR batterij kunnen wij gratis wifi en een koffie voorzien.

Neem dus gerust je laptop of tablet mee om te kunnen surfen terwijl je je iPhone batterij laat vervangen. Zo geven wij iedere klant een maximale service. Lees gerust de reviews van tal van onze tevreden klanten.

Een iPhone batterij vervangen is helemaal niet de enige reparatie die we uitvoeren bij iLabo.

We repareren namelijk de meeste gevallen van problemen met verschillende originele Apple toestellen en iPhones waardoor je geen nieuw apparaat zal moeten kopen.

Zo kunnen we bijna elke telefoon en Apple MacBook / Apple computer voorzien van een heel nieuw accu of nieuw origineel scherm. Ook voeren we herstellingen uit voor defecte toetsenborden, laadconnectors en camera’s. Op alle herstellingen is er een garantie van 6 tot 12 maand.

Lang hoef je niet te wachten voor het oplossen van je probleem. Je bent snel terug buiten als we een onderdeel vervangen of herstellen. We houden er steeds rekening mee dat de Apple smartphone reparaties ongeveer een half uur duren en alle andere herstellingen zijn vaak binnen een uurtje afgerond.

Of je nu een iPhone SE 2016, iPhone SE 2020, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max of iPhone 12 hebt, iLabo geeft zeker alle klanten een vakkundige en extra snelle Apple smartphone reparatie.

Dit kan voor verschillende iPhone problemen zoals een gebroken iPhone 6S scherm, een iPhone 7 Plus die waterschade heeft, een iPhone X batterij die niet wil opladen, een gebarsten back-cover doordat je iPhone 11 Pro is gevallen, een knop die niet meer werkt of een beschadigde LCD op je iPhone 6 scherm.

Maak nu je afspraak en kom langs in een winkel in je buurt zodat we je snel kunnen helpen om je probleem op te lossen. Alle Apple product herstellingen en prijzen kan je checken op deze website.

Heb je nog een vraag of heb je meer informatie nodig over het vervangen van een iPhone batterij of over een andere reparatie?

Weet je niet zeker welke reparatie noodzakelijk is voor je eigen toestel? Wij staan altijd klaar om jou te helpen en te adviseren.

Jij kunt daarom gewoon eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van de vestiging via de website. Onze medewerkers geven je zo snel mogelijk een antwoord en een duidelijke uitleg.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, volg de Facebookpagina van iLabo.