Iphone XR herstellen

Selecteer je probleem ...

Hieronder vind je onze verschillende reparaties voor de iPhone XR. Zie je je iPhone XR reparatie niet in de lijst staan? Neem dan contact op met één van onze partners.

Of je nu een batterij reparatie of scherm vervanging nodig hebt, jouw Apple toestel herstellen wij bij iLabo binnen de 30 minuten.

Kies je reparatie en maak je afspraak bij één van onze 27 vestigingen.

Een snelle iPhone XR reparatie

Als je ervoor kiest om je iPhone reparatie of vervanging te laten uitvoeren door iLabo, kies je ook voor snelheid, expertise en kwaliteit.

Omdat we weten dat het heel vervelend is om een tijdje zonder je Apple smartphone te leven, herstellen we je iPhone XR scherm / batterij of achterkant terwijl je wacht in onze herstelpunten. Binnen de 30 min is je telefoon weer zo goed als nieuw.

De technici bij iLabo zijn expert in het repareren van verschillende Apple toestellen. Ze genoten van een uitgebreide opleiding waardoor ze nu de meest complexe iPhone problemen kunnen oplossen.

Daarnaast bieden ze je graag een maximale service aan. Stel gerust je vragen over je Apple product aan hen. Zij zijn heel gepassioneerd en geven je maar al te graag advies.

We geven verschillende Apple iPhones een nieuw leven. Of je nu de iPhone XR, iPhone XS, iPhone 6, iPhone 7, iPhone XS Max, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max hebt, bij ons kan je terecht voor verschillende reparaties zoals batterij vervanging, waterschade herstel en een scherm / back cover herstelling.

Op alle Apple herstellingen krijg je een garantie van 6 tot 12 maanden.

Kwaliteitsvolle vervangstukken voor iPhone XR scherm, batterij of achterplaat

Bij de reparatie maken we enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit voor het vervangen van het iPhone XR scherm, de batterij of de achterkant.

Dit zijn vervangstukken die sterk overeenstemmen met de kwaliteit van de originele onderdelen. Jij kunt er zeker van zijn dat de iPhone XR niet snel meer schade zal oplopen na de reparatie.

Specialist in je buurt

Dankzij onze 27 partners in heel Vlaanderen vind je ons dicht bij huis terug.

Op elke locatie word je vriendelijk ontvangen door technici die je een klantgerichte service bieden en je Apple smartphone vakkundig repareren met de beste materialen.

Alle vestigingen vind je terug via deze website op de contactpagina.

Ook zie je bij het maken van je afspraak een zoekbalk om je postcode in te geven.

Zo kom je snel te weten welke herstelpunten er bij jou in de buurt zijn waarbij je je iPhone schade snel kan herstellen.

iPhone XR batterij vervangen

Bij deze reparatie vervangen we je defecte iPhone XR batterij door een accu die perfect werkt.

Het Apple accu van de iPhone XR hebben een beperkte levensduur waardoor het normaal is dat je deze na 2-3 jaar moet vervangen.

Je iPhone batterij vervangen wij door een nieuwe batterij die volledig overeenkomstig is met kwaliteit van de originele Apple batterij.

Lees meer: iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR scherm vervangen

Het iPhone XR scherm biedt gebruikers een levensechte ervaring.

Hoewel dit apparaat is gemaakt met duurzame onderdelen is de iPhone XR nog steeds gevoelig voor een gebarsten of gebroken scherm.

Als de kapotte lcd, het gebarsten scherm of het kapot touchscreen je iPhone XR ervaring verstoort, maak dan eenvoudigweg een afspraak online bij iLabo.

Jij kunt deze reparatie laten uitvoeren op één van onze 27 herstelpunten over heel Vlaanderen.

De technici zijn goed thuis in het vervangen van iPhone-schermen en zullen ervoor zorgen dat je iPhone scherm er in een mum van tijd er terug als nieuw uitziet!

We streven steeds naar een snelle en uitgebreide service. Terwijl je wacht op je schermvervanging, krijg je bij iLabo gratis wifi en een koffie aangeboden zodat de tijd snel voorbij gaat.

Lees meer: Vervangen scherm iPhone XR

iPhone XR achterkant reparatie

De back cover van je iPhone XR beschermt je smartphone tegen stof en waterschade.

Is de achterkant van de iPhone XR gebroken of ingedeukt? Laat de back cover ervan vervangen bij iLabo.

We vervangen deze met hoogwaardige vervangstukken.