iPhone XR scherm vervangen

Een snelle iPhone scherm reparatie bij iLabo

Is jouw iPhone scherm aan vervanging toe doordat jouw Apple smartphone is gevallen en gebarsten, de touch niet meer werkt of doordat het LCD defect is? Je bent dan bij iLabo aan het juiste adres.

Het vervangen van een iPhone XR scherm wordt in onze 27 vestigingen binnen de 30 minuten uitgevoerd. Het is klaar terwijl je wacht. Wat het probleem met je scherm ook is, wij kunnen het eenvoudig en direct oplossen door het te vervangen. Zo is het zeker vlug weer zo goed als nieuw.

Apple heeft schermen waarbij het glas en de LCD aan elkaar zijn gehecht tot één beeldscherm. Indien er een onderdeel van het iPhone XR scherm defect is, moet je volledige scherm worden vervangen. Bij iLabo kan dit snel in je buurt met de beste service.

iLabo gebruikt alleen componenten van een top kwaliteit net als de originele onderdelen van Apple zodat je iPhone XR na het herstellen minder snel schade zal oplopen.

Voor iedere iPhone reparatie die in één van onze centra goed wordt uitgevoerd, wordt een exclusieve garantie van 6 tot 12 maanden verleend.

Maak nu eenvoudig een afspraak online via onderstaande link bij een herstelpunt naar keuze. Zij geven je iPhone XR een nieuw leven. Bovendien aanvaarden wij ecocheques op alle reparaties.

iPhone XR reparatie binnen de 30 minuten

Je Apple herstelling zal zeker niet lang duren. Een iPhone XR scherm is bij iLabo ongeveer binnen het half uur gerepareerd. En om deze tijd nog sneller voorbij te laten gaan, geven wij jou gratis internetverbinding en koffie. Zo genieten onze klanten van een top service.

Wij vinden het belangrijk dat je probleem zo goed en zo snel mogelijk wordt opgelost, daarom dat we de wachttijd voor het vervangen van je iPhone XR scherm zo kort mogelijk houden.

Maak hier online een afspraak, kom langs in het gekozen winkelpunt en je wordt onmiddellijk geholpen.

Kwaliteitsvolle iPhone XR scherm reparatie

Wij gebruiken voor het uitvoeren van de vervanging van jouw beeldscherm of glasdisplay enkel nieuwe officiële onderdelen van zeer goede kwaliteit. Zo voorkomen we zeker dat je scherm weer gaat breken bij de minste stoot.

U krijgt bij ons een volledig nieuw scherm met dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen van de iPhone XR. Zo blijft het nog lang werken.

Deze Apple iPhone XR reparatie is aan een eerlijke prijs geleverd. Bovendien laten we je genieten van een uitstekende en heel klantgerichte service. We proberen steeds iedereen tevreden te stellen.

Gecertificeerde techniekers

Onze technici zijn echte experts in de reparatie van elk Apple product. Ze hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd waarbij ze geleerd hebben om tal van herstellingen met het Apple product uit te voeren.

Zo zijn ze in staat om zelf het moeilijkste vraagstuk met je Apple iPhone XR op te lossen.

Ze hebben al jaren ervaring in het herstellen van elk iPhone scherm, batterij, back-cover, de waterschade en de camera zoals die van de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XS, iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Ook kunnen ze heel vakkundig een defecte luidspreker of laadconnector op lossen.

Wij bieden jou in onze centra graag een top service. Doordat ze echt gepassioneerd zijn in hun vak kan je hen bij je snelle iPhone XR herstelling altijd vragen om gratis advies of hulp.

Ze streven naar een zeer vakkundige Apple herstelling voor elke iPhone gebruiker en willen dat iedereen na zijn snelle (scherm) reparatie tevreden terug naar buiten wandelt. Wat je probleem ook is, bij iLabo kan je altijd terecht.

Meer dan 27 herstelpunten in Vlaanderen

Bij iLabo kan je op meerdere locaties in heel Vlaanderen terecht. We hebben meer dan 27 winkels waar je je iPhone XR scherm kunt vervangen.

Bij het maken van een afspraak kun je eenvoudigweg je postcode ingeven om te weten te komen welke winkels er in je buurt zijn.

Kies vervolgens enkel nog een tijdstip bij het repair center naar keuze en je afspraak is ingepland. Mogelijks vervangen we je scherm nog op dezelfde dag. Je kunt ook telefonisch het herstelpunt contacteren om je scherm herstelling in te plannen.

Het vervangen van Apple schermen wordt onmiddellijk en met behulp van onderdelen van de beste kwaliteit uitgevoerd.

Op de volgende locaties vind je een iLabo winkel terug: Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Kruibeke, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

In elk repair center biedt ons personeel alle klanten een heel snelle en goede service.

Gebroken / gebarsten iPhone XR scherm

Als het scherm van je Apple iPhone XR is verbrijzeld, zullen er barsten of zelfs stukjes glas op het scherm te zien zijn. Wanneer alleen het voorste deel van het scherm kapot is, werkt je toestel mogelijk nog steeds en kan je het wellicht nog gebruiken.

Maar om verdere schade aan je iPhone XR te voorkomen, kan je het beeldscherm best zo snel mogelijk laten vervangen. Als er bijvoorbeeld vloeistof door de scheuren sijpelt, kan dit permanente schade aan je Apple product veroorzaken.

Bovendien kunnen de barsten op het iPhone scherm ervoor zorgen dat je wonden op je hand kunt krijgen doordat het glasdisplay van de schermen van de Apple iPhone vrij scherp kan zijn. Als je dit ervaart, betekent het dat je dringend een schermreparatie nodig hebt.

Korrelig iPhone XR scherm?

Een korrelig scherm kan schade aan het LCD scherm aangeven. Dit zou je kunnen merken aan de veelkleurige stippen of lijnen op je scherm.

Voor veel mensen zijn deze kleuren een gemakkelijke manier om te weten te komen dat hun LCD kapot is en dat ze deze moeten vervangen.

Het laten vallen van je originele Apple telefoon is niet de enige reden waarom je een zeer korrelig iPhone XR scherm krijgt. Na verloop van tijd kan het LCD van je scherm defect raken door regelmatig gebruik. Mensen besluiten meestal om een nieuw Apple apparaat te kopen wanneer dit gebeurt.

Gelukkig hoef jij dankzij onze snelle iPhone XR reparatie en service nog geen afscheid te nemen van je geliefde Apple toestel. Met onze tools en onderdelen van enkel goede kwaliteit vervangen wij je volledige scherm.

Zwart scherm?

Een zwart scherm of zwarte vlekjes op je iPhone XR is een indicatie van een beschadigde LCD.

Bij een slechte LCD kan het gebeuren dat je Apple telefoon nog steeds kan worden opgestart en dat de luidspreker nog werkt, maar dat er geen goed beeld is.

Dit betekent niet noodzakelijk dat een ander deel van de Apple iPhone is beschadigd en we ook deze zullen vervangen. Een professionele iPhone XR scherm vervanging zorgt ervoor dat het LCD weer functioneert. Soms kan het ook betekenen dat een batterij of een ander intern onderdeel is beschadigd.

Maar in dit geval zou je jouw Apple iPhone XR niet meer terug kunnen opstarten. Indien je de oorzaak van jouw schade niet weet, kan je het best contact opnemen met één van onze partners. Zij kijken je Apple toestel na en zorgen voor een geschikte iPhone XR reparatie.

Voor alle Apple reparaties

Bij iLabo kan je terecht voor het herstellen van verschillende originele Apple producten. Alle medewerkers genoten van een uitgebreide opleiding om je iPhone, iMac, MacBook, iPad en iPod vakkundig op te lossen. Via onze website vind je ze allemaal.

Jij bent bij ons aan het juiste adres voor het herstellen van bijna elk model van de Apple smartphones zoals de iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro en zelfs de iPhone 11 Pro Max. Voor verschillende problemen hebben we een oplossing. Van een batterij dat niet meer laadt tot een back-cover dat kapot is doordat je Apple telefoon is gevallen. Alle reparaties van de iPhones voeren we uit binnen de 30 minuten aan een eerlijke prijs. Zo zal je nooit lang moeten wachten. Onze technici streven naar een maximale top service en willen dat alle klanten tevreden zijn na hun bezoek.

Als je het model van je smartphone niet terugvindt op onze site of een andere reparatie nodig hebt die je niet ziet staan, kan je een winkel contacteren. Onze medewerkers zoeken voor jou naar een snelle oplossing voor jouw schade.

Verder herstellen we ook de verschillende Apple Mac-toestellen zoals de MacBook Pro, de iMac Retro en de MacBook Air. Per herstelling geniet je van een garantie van zes maanden tot één jaar. Alle herstellingen en prijzen vind je terug op de site.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze specialisten. Je kunt dit makkelijk via mail of telefoon. Hun gegevens zie je op onze contactpagina. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, volg ons op Facebook.