iPhone XS herstellen

Selecteer uw reparatie

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone XS.

Wij herstellen / vervangen het defecte onderdeel binnen de 30 minuten in één van onze 27 herstelpunten. Onze medewerkers ontvangen u hartelijk en bieden u een klantgerichte service.

Als uw iPhone XS toch nog een andere reparatie nodig heeft, neem dan contact op met één van de partners.

iPhone XS reparatie op een locatie in uw buurt

De iPhone XS is, net als andere smartphones, vatbaar voor bepaalde problemen.

Voor de meest voorkomende problemen met de iPhone XS zoals een gebarsten scherm, een gebarsten achterkant en een defecte of versleten batterij zijn de technici van iLabo perfect opgeleid om dit binnen het half uur vakkundig op te lossen.

Uw iPhone is klaar terwijl u wacht.

Terwijl kunt u genieten van een koffietje en gratis wifi zodat de reparatie van uw iPhone XS in een mum van tijd is afgerond.

Of u nu de iPhone XS, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone 5S, iPhone 6S Plus, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max of iPhone 6 hebt, iLabo voert de reparatie snel uit met hoogwaardige onderdelen zoals de originele Apple onderdelen.

Maak uw afspraak via deze website bij één van de 27 vestigingen in Vlaanderen voor een Apple herstelling in uw buurt. Alle locaties vindt u terug op onze contactpagina.

iPhone reparatie met garantie

Wij zorgen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en bieden u een uitgebreide service. Stel bij uw iPhone XS reparatie gerust vragen over uw toestel, wij geven u graag gratis advies.

Onze herstellingen vallen onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

iPhone XS achterkant glas reparatie

Om de achterkant van de iPhone XS te laten vervangen bent u bij ons aan het juiste adres.

Hebt u uw iPhone laten vallen en is de achterkant gebarsten of gebroken?

Laat uw reparatie uitvoeren bij iLabo, wij weten hoe we uw back cover vakkundig kunnen vervangen met zeer hoogwaardige onderdelen net als de originele Apple onderdelen.

iPhone XS scherm vervangen

Eén van de meest frustrerende tegenslagen voor de eigenaar van een iPhone is dat het scherm gebarsten is.

Ook kan het gebeuren dat de touch van het Apple scherm niet meer werkt.

Deze omstandigheden zijn zeer onaangenaam voor de functionaliteit van uw Apple toestel, aangezien het in veel gevallen de prestatie van uw iPhone XS kan beïnvloeden.

Bij iLabo hebben wij een team van professionele technici voor u klaarstaan die gespecialiseerd zijn in het vervangen van uw gebroken of defecte scherm.

De prijs voor het vervangen van een iPhone XS scherm ligt tussen de € 159 en € 229.

Tijdens deze reparatie verwijderen we uw oude scherm en zetten we er een volledig nieuw iPhone scherm op van zeer hoge kwaliteit.

Zo werkt het terug even goed als vroeger.

Lees meer: iPhone XS scherm vervangen

iPhone XS batterij vervangen

Een andere tegenslag waarmee de bezitters van deze iPhone worden geconfronteerd, is de batterij die achteruit gaat.

Dit kan door onjuist gebruik (bijvoorbeeld te lang opladen) of slijtage.

Deze reparatie, het herstellen / vervangen van de batterij van de iPhone XS doen we bij iLabo met kwaliteitsvolle vervangbatterijen die ervoor zorgen dat uw toestel weer zo goed functioneert als toen u het kocht.

Wanneer u dus merkt dat de batterij van een Apple toestel defect is of snel leeg geraakt, maak dan een afspraak bij een herstelpunt.

Zij zorgen ervoor dat uw iPhone weer zo goed als nieuw is.