iPhone XS Max batterij vervangen

Van uw batterij probleem verlost binnen 30 min

Is uw iPhone XS Max batterij snel leeg? Lukt het opladen niet meer? Wordt uw Apple telefoon op de meest onverwachte momenten uitgeschakeld? Dan is uw batterij aan vervanging toe.

Als u uw XS Max iPhone al een tijdje gebruikt, is het normaal dat de batterij ervan is versleten. Na 2 à 3 jaar gaat het gebruik ervan achteruit. Ook kan de batterij worden beschadigd door bijvoorbeeld waterschade of een schok. In deze gevallen laat u het best uw iPhone batterij vervangen door een smartphone reparatie specialist.

Bij iLabo staat er een team van deskundige techniekers klaar die deze klus binnen de 30 minuten met de beste service voor u klaren. Zo werkt uw batterij terug als toen u hem kocht.

Uw iPhone XS Max batterij vervangen onze vakkundige technici met hoogwaardige onderdelen. Zo bent u er zeker van een kwaliteitsvolle reparatie. Deze bieden we aan, aan een zo eerlijk mogelijke prijs. Een batterij laten vervangen van de iPhone XS Max kost bij iLabo 99 euro.

Naast een iPhone batterij vervangen kunnen zij ook nog een heleboel andere iPhone problemen oplossen zoals een gebarsten scherm of een kapotte LCD. Op alle iPhone reparaties aanvaarden wij het gebruik van ecocheques en profiteert u van 6 tot 12 maanden garantie.

Lange afstanden afleggen voor een smartphone reparatie? Daar heeft u bij iLabo geen last van. Doordat we gevestigd zijn op 27 locaties in heel Vlaanderen is er altijd wel een iLabo in uw buurt die u onmiddellijk na afspraak van uw probleem verlost.

Gerelateerde oplossingen ...

Uw batterij is zeer snel leeg of laadt niet meer bij? Dan moet uw batterij vervangen worden.

Batterij defect

€99

iPhone batterij versleten?

Alle oplaadbare batterijen worden na verloop van tijd minder efficiënt en helaas is de originele batterij voor je iPhone XS Max geen uitzondering.

De levensduur en gebruiksduur van de batterij van een iPhone XS Max kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren: de leeftijd van het apparaat, het aantal keren dat de batterij is opgeladen sinds dat u hem hem kocht en de blootstelling van de iPhone aan extreme temperaturen (ongeacht of het koud of warm is).

Elk van deze oorzaken kan in de meeste gevallen leiden tot problemen met de batterij van uw iPhone XS Max. 

De meest voorkomende problemen zijn dan batterijen die niet worden opgeladen en batterijen die weinig of minder lang meegaan dan zou moeten. 

In deze situaties raden we u aan om uw iPhone accu zo snel mogelijk te laten vervangen door een nieuwe batterij.

Controleer uw batterij status

Een handige indicator om te weten of uw iPhone batterij aan vervanging toe is, is de batterij status. Apple heeft de mogelijkheid gegeven aan zijn gebruikers om deze makkelijk te controleren.

Pas hiervoor het volgende toe: Ga naar Instellingen > Batterij en tik op batterijstatus.

U zult zien wat de ‘maximale capaciteit’ van uw batterij is. Dit is een maatstaf voor uw batterijcapaciteit ten opzichte van de tijd dat de batterij nieuw was. 

Hoe ouder uw iPhone, hoe lager dit aantal waarschijnlijk is. Een lagere capaciteit kan dus resulteren in minder gebruiksuren en meer oplaadbeurten. 

Wanneer dit een laag percentage is, is het vervangen van de batterij van uw Apple toestel sterk aangeraden.

Geen verloren gegevens

Bij het vervangen van uw batterij doen we ons uiterste best om geen gegevens zoals foto’s, video’s, wachtwoorden, geïnstalleerde apps en documenten verloren te laten gaan. 

Wij weten dat onze klanten hier veel belang aan hechten, daarom dat er bij de reparaties (in de meeste gevallen) geen gegevens verloren gaan. 

Ook respecteren wij uw privacy voor deze gegevens, en zullen onze medewerkers deze niet te zien krijgen.

Maak een afspraak bij een winkel in uw buurt

Om uw batterij te vervangen, kunt u ons terugvinden op 27 verschillende locaties in heel Vlaanderen. 

Er is zeker wel een iLabo in uw buurt. Een afspraak maken kunt u heel eenvoudig via onze website. 

Selecteer eenvoudig uw reparatie, voer uw postcode in om te zien welke vestigingen er in uw buurt zijn en kies een tijdstip wanneer u wilt langskomen in ons iLabo center voor een snelle vervanging van de batterij van uw iPhone XS Max.

In een winkel zal u hartelijk worden ontvangen en gebeurt uw iPhone batterij vervanging onmiddellijk. 

Zo hebt u 30 minuten later weer een telefoon die zo goed als nieuw is. 

Tijdens het wachten hoeft u niet niets te doen. Wij zorgen voor een aangename service en bieden u gratis wifi en koffie aan.

Kwaliteitsvolle nieuwe batterij

Natuurlijk moet uw nieuwe iPhone batterij even lang meegaan als het dat van een origineel toestel van Apple. 

Omdat wij dit zeer belangrijk vinden bij iLabo, maken we enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit net als de originele onderdelen van Apple.

U geniet dus niet enkel van een snelle service maar ook nog van een iPhone XS Max batterij vervanging van de hoogste kwaliteit.

Gecertificeerde iPhone experts

Onze techniekers zijn zeer gepassioneerd in het herstellen en vervangen van Apple onderdelen. 

Van de nieuwste iPhone tot een iMac die al enkele jaren in omloop is, ze willen elk toestel een nieuw leven geven.

U ontmoet ze op elke locatie. Doordat ze genoten van een uitgebreide opleiding, bent u dus zeker van een snelle en vakkundige iPhone XS Max reparatie.

Uw iPhone wordt binnen de 30 minuten terug zo goed als nieuw. Verder geven wij u graag gratis advies

Heeft u vragen over uw Apple telefoon of toestel? U kunt ze bij uw batterij vervanging stellen aan onze medewerkers.

Uw probleem niet gevonden?

Contacteer onze techniekers voor een juiste prijsopgaven

Ander iPhone model?

Heeft u een andere versie van de iPhone? Geen probleem! Wij voeren reparaties uit voor verschillende iPhones. Zo doen we verschillende herstellingen zoals scherm vervangingen, smartphones camera’s herstellen en defecte knoppen repareren. Telkens gebruiken we onderdelen van uitstekende kwaliteit net als de originele onderdelen van Apple.

Of u nu een probleem heeft met een iPhone SE, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X of iPhone XS Max heeft, iLabo biedt meestal wel een oplossing voor elke complicatie met uw Apple toestel.

Alle reparaties voor de iPhones duren maar een half uur. Ontdek de Apple smartphone herstellingen via de volgende link: iPhone herstellen.

Naast het vervangen en herstellen van de onderdelen van de telefoons van Apple, kunnen we ook iPads, MacBooks, iMacs en iPods repareren op onze verschillende locaties. Wij aanvaarden ecocheques bij de betaling van uw Apple reparatie.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Dit kan eenvoudig en snel via onze website.

B2B Service

Maak gebruik van onze 27 locaties
Bekijk onze mogelijkheden

Betalen met Ecocheques

Wij aanvaarden Ecocheques op al onze herstellingen