iPhone XS Max batterij vervangen

Van uw iPhone probleem verlost binnen 30 min

Is uw iPhone XS Max batterij snel leeg? Lukt het opladen niet meer? Wordt uw Apple telefoon op de meest onverwachte momenten uitgeschakeld? Dan is uw batterij aan vervanging toe.

Als u uw XS Max iPhone al een tijdje gebruikt, is het normaal dat de batterij ervan is versleten. Na 2 à 3 jaar gaat het gebruik ervan achteruit. Ook kan de batterij worden beschadigd door bijvoorbeeld waterschade of een schok. In deze gevallen laat u het best uw iPhone batterij vervangen door een smartphone reparatie specialist.

Bij iLabo staat er een team van deskundige techniekers klaar die deze klus binnen de 30 minuten met de beste service voor u klaren. Zo werkt uw batterij terug als toen u hem kocht.

Uw iPhone XS Max batterij vervangen onze vakkundige technici met hoogwaardige onderdelen. Zo bent u er zeker van een kwaliteitsvolle reparatie. Deze bieden we aan, aan een zo eerlijk mogelijke prijs. Een batterij laten vervangen van de iPhone XS Max kost bij iLabo 99 euro.

Naast een iPhone batterij vervangen kunnen zij ook nog een heleboel andere iPhone problemen oplossen zoals een gebarsten scherm of een kapotte LCD. Op alle iPhone reparaties aanvaarden wij het gebruik van ecocheques en profiteert u van 6 tot 12 maanden garantie.

Lange afstanden afleggen voor een smartphone reparatie? Daar heeft u bij iLabo geen last van. Doordat we gevestigd zijn op 27 locaties in heel Vlaanderen is er altijd wel een iLabo in uw buurt die u onmiddellijk na afspraak van uw probleem verlost.

iPhone XS Max batterij versleten?

Alle oplaadbare batterijen worden na verloop van tijd minder efficiënt en helaas is de originele batterij voor je iPhone XS Max geen uitzondering.

De levensduur en gebruiksduur van de batterij van een iPhone XS Max kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren: de leeftijd van het apparaat, het aantal keren dat de batterij is opgeladen sinds dat u hem hem kocht en de blootstelling van de iPhone aan extreme temperaturen (ongeacht of het koud of warm is).

Elk van deze oorzaken kan in de meeste gevallen leiden tot problemen met de batterij van uw iPhone XS Max.

De meest voorkomende problemen zijn dan batterijen die niet worden opgeladen en batterijen die weinig of minder lang meegaan dan zou moeten.

In deze situaties raden we u aan om uw iPhone accu zo snel mogelijk te laten vervangen door een nieuwe batterij.

Controleer uw iPhone XS Max batterij status

Een handige indicator om te weten of uw iPhone batterij aan vervanging toe is, is de batterij status. Apple heeft de mogelijkheid gegeven aan zijn gebruikers om deze makkelijk te controleren.

Pas hiervoor het volgende toe: Ga naar Instellingen > Batterij en tik op batterijstatus.

U zult zien wat de ‘maximale capaciteit’ van uw batterij is. Dit is een maatstaf voor uw batterijcapaciteit ten opzichte van de tijd dat de batterij nieuw was.

Hoe ouder uw iPhone, hoe lager dit aantal waarschijnlijk is. Een lagere capaciteit kan dus resulteren in minder gebruiksuren en meer oplaadbeurten.

Wanneer dit een laag percentage is, is het vervangen van de batterij van uw Apple toestel sterk aangeraden.

Geen verloren gegevens

Bij het vervangen van uw batterij doen we ons uiterste best om geen gegevens zoals foto’s, video’s, wachtwoorden, geïnstalleerde apps en documenten verloren te laten gaan.

Wij weten dat onze klanten hier veel belang aan hechten, daarom dat er bij de reparaties (in de meeste gevallen) geen gegevens verloren gaan.

Ook respecteren wij uw privacy voor deze gegevens, en zullen onze medewerkers deze niet te zien krijgen.

Maak een afspraak bij een winkel in uw buurt

Om uw iPhone XS Max batterij te vervangen, kunt u ons terugvinden op 27 verschillende locaties in heel Vlaanderen.

Er is zeker wel een iLabo in uw buurt. Een afspraak maken kunt u heel eenvoudig via onze website.

Selecteer eenvoudig uw reparatie, voer uw postcode in om te zien welke vestigingen er in uw buurt zijn en kies een tijdstip wanneer u wilt langskomen in ons iLabo center voor een snelle vervanging van de batterij van uw iPhone XS Max.

In een winkel zal u hartelijk worden ontvangen en gebeurt uw iPhone batterij vervanging onmiddellijk.

Zo hebt u 30 minuten later weer een telefoon die zo goed als nieuw is.

Tijdens het wachten hoeft u niet niets te doen. Wij zorgen voor een aangename service en bieden u gratis wifi en koffie aan.

Kwaliteitsvolle nieuwe batterij

Natuurlijk moet uw nieuwe iPhone batterij even lang meegaan als het dat van een origineel toestel van Apple.

Omdat wij dit zeer belangrijk vinden bij iLabo, maken we enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit net als de originele onderdelen van Apple.

U geniet dus niet enkel van een snelle service maar ook nog van een iPhone XS Max batterij vervanging van de hoogste kwaliteit.

Gecertificeerde iPhone experts

Onze techniekers zijn zeer gepassioneerd in het herstellen en vervangen van Apple onderdelen.

Van de nieuwste iPhone tot een iMac die al enkele jaren in omloop is, ze willen elk toestel een nieuw leven geven.

U ontmoet ze op elke locatie. Doordat ze genoten van een uitgebreide opleiding, bent u dus zeker van een snelle en vakkundige iPhone XS Max reparatie.

Uw iPhone wordt binnen de 30 minuten terug zo goed als nieuw. Verder geven wij u graag gratis advies.

Heeft u vragen over uw Apple telefoon of toestel? U kunt ze bij uw batterij vervanging stellen aan onze medewerkers.

Jouw iPhone XS Max batterij langer laten meegaan

Na de reparatie is het belangrijk om te weten hoe je smartphone batterij langer kan meegaan en niet plotseling of na een paar minuten uitgeschakeld wordt nadat je het net hebt opgeladen.

Er zijn veel, eenvoudige en praktische manieren die het mogelijk maken dat je accu terug langer meegaat zoals toen je je originele toestel kocht. We geven hierbij enkele tips om de levensduur iPhone XS Max batterij te verbeteren nadat je deze hebt laten vervangen.

Door deze adviezen te volgen, kun je de levensduur van de batterij verlengen en hoef je je iPhone niet zo vaak meer te opladen.

1. Temperaturen hebben invloed op je iPhone XS Max batterij

De iPhone is ontworpen om te functioneren bij kamertemperatuur. Het is erg belangrijk om te voorkomen dat het toestel wordt blootgesteld aan zeer hoge en heel lage temperaturen, wat de batterijcapaciteit permanent kan beschadigen.

Als je je iPhone bij hoge temperaturen oplaadt, kan de levensduur van de Apple batterij verder worden verkort. Hoge temperaturen zijn een verborgen belasting voor de effectiviteit van de iPhone batterij. Hetzelfde geldt voor zeer koude omgevingen, waar de levensduur van de batterij kan afnemen.

2. Schakel dynamische achtergronden uit

Als je iOS hebt gebruikt tot nu toe, ben je wellicht bekend met de functie voor dynamische / video achtergronden, die achter je app-pictogrammen veranderen. Deze video achtergronden verbruiken na een tijd veel stroom.

Je kunt dynamische achtergronden uitschakelen door het volgende te doen: Ga naar instellingen > Achtergronden en helderheid> Kies een nieuwe achtergrond> selecteer in plaats daarvan een vaste achtergrond.

3. Verwijder jouw iPhone-hoesje

Als je je iPhone oplaadt wanneer deze zich in een hoesje bevindt, gaat de warmte de batterijcapaciteit beinvloeden. Probeer je Apple toestel niet in een hoesje te bewaren, aangezien dit de temperatuur van de iPhone verhoogt, waardoor de batterij sneller leeg geraakt.

4. Schakel je Bluetooth uit

We kunnen niet ontkennen dat Bluetooth-netwerken nuttig zijn voor gebruikers van mobiele telefoons met draadloze headsets of oortelefoons. Maar door gegevens via Bluetooth te verzenden, gaat de batterij zeer snel leeg.

Als je Bluetooth elk uur aan wilt laten staan om inkomende gegevens te accepteren, is er steeds meer batterij nodig. Schakel Bluetooth dus uit wanneer je dit niet gebruikt, anders gaat je iPhone batterij sneller kapot.

5. Pas de helderheid van het iPhone XS Max scherm automatisch aan

Door auto-Brightness in te schakelen, kun je je batterij terug langer mee laten gaan. Je iPhone heeft een sensor die de helderheid van je scherm aanpast op basis van het licht binnen je omgeving. De helderheid van het scherm is bijvoorbeeld enkel donkerder ‘s avonds en enkel helderder in de dag.

Deze functie is bedoeld om de levensduur van de Apple batterij te verlengen en het steeds gemakkelijker te maken om je scherm te zien.

6. Gebruik alleen wifi wanneer het nodig is

Wifi verbruikt minder stroom dan een mobiele verbinding op je Apple-toestel, dus om de levensduur van de iPhone batterij weer te maximaliseren, raden we je aan om waar mogelijk verbinding te maken met wifi.

Thuis of op het werk moet wifi bijvoorbeeld worden geactiveerd, waardoor je de batterijduur bespaart door helemaal geen mobiele data te gebruiken en zo een volgende reparatie vermijdt.

Zet je iPhone op vliegtuigstand in gebieden met weinig signaal

Als je je in een gebied bevindt zonder mobiele dekking, raakt de batterij van je iPhone XS Max snel leeg . Het toestel gaat dan steeds op zoek naar een signaal om verbinding te maken.

Wanneer je een slechte mobiele dekking ervaart, kun je het best de vliegtuigmodus activeren, omdat je waarschijnlijk toch niet veel kunt doen met een laag signaal.

Ander iPhone model?

Heeft u een andere versie van de iPhone? Geen probleem! Wij voeren reparaties uit voor verschillende iPhones. Zo doen we verschillende herstellingen zoals scherm vervangingen, smartphones camera’s herstellen en defecte knoppen repareren. Telkens gebruiken we onderdelen van uitstekende kwaliteit net als de originele onderdelen van Apple.

Of u nu een probleem heeft met een iPhone SE, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X of iPhone XS Max heeft, iLabo biedt meestal wel een oplossing voor elke complicatie met uw Apple toestel.

Alle reparaties voor de iPhones duren maar een half uur. Ontdek de Apple smartphone herstellingen via de volgende link: iPhone herstellen.

Naast het vervangen en herstellen van de onderdelen van de telefoons van Apple, kunnen we ook iPads, MacBooks, iMacs en iPods repareren op onze verschillende locaties. Wij aanvaarden ecocheques bij de betaling van uw Apple reparatie.

Heeft u nog vragen over uw reparatie? Aarzel dan niet ons te contacteren. Dit kan eenvoudig en snel via onze website.