iPhone XS Max herstellen

Selecteer uw probleem ...

Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen aan de iPhone XS Max.

Onze klanten kunnen rekenen op een reparatie van maar maximum 30 minuten. Bovendien vindt u ons terug op 27 herstelpunten in heel Vlaanderen. Kies uw herstelling en maak snel een afspraak online. Onze reparaties zijn gedekt met 6 tot 12 maanden garantie.

Ziet u uw iPhone XS Max reparatie er niet tussen staan? Neem dan gerust contact op met één van onze locaties.

Snelle en kwaliteitsvolle iPhone reparatie in uw buurt

Wij begrijpen maar al te goed hoe het voelt om een defecte iPhone onder ogen te zien, vooral wanneer u veel geld hebt geïnvesteerd in het kopen van dit Apple toestel.

Om uw ellende voorgoed te verzachten, bieden we u een hoogwaardige iPhone XS Max reparatie met kwaliteitsvolle vervangstukken net zoals de originele Apple onderdelen.

Onze techniekers zijn echte iPhone experts. Ze zijn gecertificeerd en gepassioneerd in het herstellen van verschillende smartphones.

Of u nu een iPhone 6, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone XR, iPhone XS Max of iPhone 11 Pro Max hebt, wij herstellen uw toestel binnen het half uur.

Wij zorgen voor een uitgebreide en snelle service waarbij onze technici uw smartphone vakkundig repareren terwijl u wacht.

Zij streven ernaar om elke klant tevreden naar buiten te zien gaan. U kunt uw iPhone reparatie ook gerust betalen met ecocheques.

Onze iPhone herstellingen vallen onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Als u kiest voor iLabo, kiest u dus ook voor tal van voordelen. Kies uw reparatie en maak nu uw afspraak bij een vestiging naar keuze.

iPhone XS Max batterij vervangen

Als u een defecte iPhone batterij of een versleten accu ervaart, kan het vervangen van de batterij de perfecte oplossing zijn.

Als uw iPhone XS Max zich plots uitschakelt, de batterij ervan snel leegloopt of traag oplaadt wanneer deze op elektriciteit is aangesloten kunt u deze snel laten vervangen bij een specialist in uw buurt.

Wij geven uw telefoon een volledig nieuw accu zodat u ze weer zorgeloos kunt gebruiken.

De herstelling kost bij iLabo 99 euro.

Scherm iPhone XS Max vervangen

Het vervangen van een origineel iPhone scherm is één van de meest voorkomende reparaties die we uitvoeren bij iLabo.

Een val kan ervoor zorgen dat uw Apple telefoon die perfect is staat is, gebarsten of gebroken is.

In dat geval herstellen we uw scherm snel met vervangstukken van hoge kwaliteit zoals de originele onderdelen van de iPhone XS Max.

Maar een gebroken of gebarsten scherm is meestal niet de enige reden waarom we deze bij iLabo vervangen.

Het kan altijd gebeuren dat u gekleurde strepen of vlekken op het beeldscherm van uw iPhone XS Max te zien krijgt. In dat geval is uw LCD defect.

Het LCD is verantwoordelijk voor de kleur en kwaliteit van de beelden die worden weergegeven op uw Apple toestel. Ook kan het gebeuren dat uw touch niet zo goed meer werkt.

Wat uw schade aan uw scherm ook is, de enige oplossing is altijd om het origineel scherm van uw iPhone volledig te vervangen. Dit voeren we binnen het haf uur uit met de beste service.

De prijs voor het vervangen van een iPhone XS Max is 299 euro.

Achterkant iPhone XS max vervangen

De achterkant van de iPhone XS Max is een ander onderdeel dat vatbaar is voor schade.

Veel van onze herstellingen in onze locaties, hebben betrekking op het herstellen of vervangen van de achterkant van de telefoon.

Hoewel deze versie van de iPhone zowel aan de voorkant als aan de achterkant een bestendig glas heeft, kan hij het slachtoffer worden van een klap of val, waardoor het nodig is om de achterkant van het toestel te vervangen.

De herstelling is binnen het half uur afgerond. Deze iPhone XS Max reparatie kost bij iLabo 249 euro.