iPhone XS Max scherm herstellen

Scherm reparatie met aandacht voor kwaliteit en service

Is uw iPhone XS Max glas / scherm gebroken of werkt de touch niet meer? Dan heeft iLabo de onderdelen, de gereedschappen en de ervaring om elke Apple reparatie perfect uit te voeren. Een scherm dat defect is, vervangen we direct en probleemloos zodat het weer hezelfde is als toen u het kocht.

Als u touch-problemen zou ondervinden of een gebarsten iPhone XS Max scherm heeft, is er gewoonlijk maar één oplossing en dat is het volledige scherm vervangen.

De schermen van de iPhone’s zijn één geheel en de glasplaat, LCD en touch zitten aan elkaar vast waardoor het niet mogelijk is om de verschillende Apple onderdelen van het scherm apart te laten vervangen.

Wilt u zo snel mogelijk af van uw probleem? Maak nu een afspraak via onze website in één van onze 27 locaties in België voor het vervangen van uw Apple scherm. Uw iPhone XS Max herstellen we binnen de 30 minuten met hoogwaardige / originele onderdelen. Het is klaar terwijl u wacht. Verder bieden wij onze klanten steeds een maximale service aan.

Lokale en kwaliteitsvolle iPhone XS Max scherm herstelling

De langverwachte iPhone XS Max werd uitgebracht in september 2018 en veraste vele Apple-enthousiastelingen met zijn indrukwekkende scherm, sterke batterij en tal van andere leuke functies.

Hoewel dit toestel is gemaakt van roestvrij staal en het het meest duurzame scherm van de Apple iPhone is, is het nog steeds vatbaar voor schade. Als u een reparatie voor de iPhone XS Max nodig heeft, kunt u de hulp inroepen van lokale, technische experts bij iLabo.

Bij iLabo zijn de medewerkers goed thuis in de reparatie / het vervangen van elk iPhone XS Max (LCD) scherm en worden Apple reparaties gedekt door 6 tot 12 maanden garantie. Voor uw iPhone XS Max reparatie gebruiken ze enkel onderdelen van hoge kwaliteit die volledig gelijkaardig zijn aan de officiële Apple onderdelen.

Naast het vervangen van iPhone schermen, kunnen onze reparateurs een breed scala van andere iPhone XS Max-problemen aanpakken zoals het herstellen van een batterij dat defect is en een gebroken backcover.

Maak vandaag nog een afspraak via deze pagina en kom langs in één van de 27 winkels. Kies een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt. Uw iPhone zal snel weer de oude zijn.

Een nieuw iPhone scherm binnen 30 minuten

Zodra uw afspraak voor het vervangen van uw iPhone XS Max scherm is ingepland, moet u op het afgesproken tijdstip naar de locatie komen.

Daar repareren we uw iPhone XS Max scherm in maar 30 minuten. Onze klanten kunnen bij hun herstelling rekenen op een zeer uitgebreide service.

Tijdens het wachten geven wij u een koffietje en gratis wifi zodat de tijd snel voorbij vliegt en u in een vingerknip uw iPhone XS Max scherm terugziet met een volledig nieuw scherm. Wij zorgen er steeds voor dat u tevreden naar buiten wandelt.

Een defecte LCD herkennen

Een gebroken of gebarsten glas is de populairste reden waarom we een iPhone scherm reparatie uitvoeren bij iLabo. Maar soms kan het ook zijn dat uw LCD is versleten of defect is.

De meest voorkomende symptomen van een kapot LCD-scherm zijn:

– Er zijn wazige beelden
– Uw scherm ziet zwart
– De touchscreen is gevoelig
– U ziet zwarte vlekken op uw beeldscherm
– Er verschijnen lijnen op uw iPhone XS Max scherm

Als deze symptomen optreden, is de kans groot dat uw iPhone aan vervanging toe is.

Kom langs in één van onze 27 locaties

Wij bevinden onze op 27 vestigingen in heel België. Zo is er altijd een repair center in uw buurt en hoeft u zeker geen lange afstanden af te leggen om uw iPhone scherm te laten vervangen. Bij het maken van een online afspraak kiest u eenvoudigweg een herstelpunt om uw Apple toestel te repareren.

Voor uw reparatie, geleverd door echte iPhone experts kunt u ons terugvinden op de volgende locaties: Kruibeke, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

De volledige adressen vindt u terug op onze contactpagina. Bij het maken van een afspraak voor uw iPhone reparatie kunt u ook uw postcode ingeven om te weten te komen welke vestigingen het dichtst bij uw woonplaats liggen.

In elk herstelpunt vindt u gepassioneerde technici terug die elke herstelling correct uitvoeren met grote aandacht voor kwaliteit en service. Ze gebruiken alleen vervangstukken van hoge kwaliteit zoals de officiële Apple onderdelen. Lees gerust de reviews, zij zullen u nog meer onthullen wat u te weten wilt komen.

Echte iPhone reparatie experts

De reparatie medewerkers bij iLabo zijn professionele technici die goed weten hoe ze de meest complexe iPhone reparatie met een snelle service kunnen oplossen. Naast expert in het vervangen van iPhone schermen, weten ze ook hoe ze elke batterij en achterplaat van elke Apple iPhone kunnen vervangen.

Het maakt niet uit of u een iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE 2020, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone 11 iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max hebt, elke telefoon wordt vakkundig gerepareerd met een grote aandacht voor kwaliteit.

Ze zijn gepassioneerd in alle Apple producten en bieden u graag een zeer uitgebreide service. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw Apple product of gratis advies nodig over hoe u schade aan uw iPhone kunt vermijden? Vraag ze gerust aan de deskundigen van iLabo.

Zij doen niets liever dan elke klant waar nodig te helpen en hen terug naar huis te sturen met een glimlach.

Een betaalbare Apple iPhone XS Max reparatie

Nu vraagt zich u waarschijnlijk af hoeveel het kost om uw iPhone XS Max scherm te vervangen. Een iPhone scherm repareren doen we aan een zo eerlijk mogelijke prijs zodat het niet te veel hoeft te kosten. Hierbij houden we rekening met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Doordat we alleen onderdelen van hoge kwaliteit / originele Apple onderdelen gebruiken, bieden we deze iPhone reparatie aan, aan 299 euro. Zo is uw scherm / LCD binnen de 30 minuten gerepareerd en gaat u naar buiten met een Apple iPhone die terug even goed zal werken als vroeger.

Wij willen u hierbij waarschuwen om u niet te laten vangen door goedkope reparaties die ze elders aanbieden. Als u een herstelling vindt voor een zeer lage prijs kan dit verdacht zijn.

Diensten die deze reparaties aan zeer lage prijzen aanbieden gebruiken hoogstwaarschijnlijk een scherm van lage kwaliteit dat niet overeenkomt met het officiële Apple scherm. Bij iLabo bent u zeker dat de scherm van uw toestel wordt vervangen met hoogwaardige onderdelen.

Zo heeft het dezelfde kwaliteit als toen u het kocht en kunt u nog lang genieten van de indrukwekkende functies van de Apple iPhone XS Max.

Betaal uw reparatie met ecocheques

Wist u dat u bij iLabo uw Apple reparatie kan betalen met ecocheques? Op elk herstelpunt kunt u betalen met de digitale ecocheques. Hebt u nog papieren ecocheques? Dan raden wij aan om de vestiging waarbij u uw iPhone reparatie wilt laten uitvoeren te contacteren.

Sommige partners aanvaarden ook deze ecocheques nog. Het vervangen van uw scherm wordt gedekt met 6 tot 12 maanden garantie. Dit geldt enkel voor de schade die de reparatie heeft aangebracht en niet voor de schade die u zelf aan uw Apple toestel heeft veroorzaakt.

Voor alle defecte iPhone schermen

Een vriendelijke service is waar wij naar streven. Naast de Apple iPhone XS Max scherm vervangen we ook alle andere iPhone-schermen zoals het scherm van de iPhone SE, de iPhone 6, de iPhone 7, de iPhone 8, de iPhone X en de iPhone XR.

Op elke locatie vindt u een team van experts die uw herstelling vakkundig en snel uitvoeren met een maximale service. Ze maken voor elke reparatie uitsluitend gebruik van hoogwaardige en originele onderdelen.

Ons personeel wil elke klant met een glimlach naar buiten zien gaan. Indien u vragen heeft, kunt u dit altijd vragen aan de medewerkers na de reparatie van uw gebarsten scherm.

Heeft u een ander iPhone-model? Hierbij sommen we alle toestellen op die we herstellen in onze iLabo-centers: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max. Deze reparaties vindt u hier terug.

iLabo is expert in elk Apple toestel. Toestellen zoals de MacBook Air, de iPad Air, de iPad mini en de iMac maken we ook met de beste vervangstukken. Op bijna alle herstellingen geniet u van 6 tot 12 maanden garantie.

Heeft u nog een vraag of bepaalde informatie nodig? Neem contact met ons op.

(Deze site maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden)