iPhone XS scherm vervangen

Uw schermreparatie binnen 30 min afgerond

Is er schade aan het beeldscherm van jouw Apple iPhone? Valt het toestel op de grond en is het glas nu geheel of gedeeltelijk gebarsten / gebroken? Werkt de touch niet meer? Zie je strepen op jouw beeldscherm door een defecte LCD?

Dat is nu verleden tijd want jouw iPhone XS scherm reparatie voeren we op een korte tijd uit en dat alleen met reserveonderdelen van zeer hoge kwaliteit zoals de officiële onderdelen van Apple. De vervangstukken zijn altijd in voorraad. Je hoeft niet langer meer met dat vervelende, defecte iPhone beeldscherm te leven. Wij geven je een volledig nieuw beeldscherm zodat deze weer even goed zal functioneren als het origineel.

Maak nu eenvoudig een afspraak via onze website bij één van 27 vestigingen in Vlaanderen. Kies een tijdstip waarop jij je Apple toestel vakkundig wilt laten repareren. Indien er een plaatsje vrij is, herstellen we jouw Apple smartphone nog op dezelfde dag.

Bij het kiezen voor een schermreparatie bij iLabo krijg je bovendien een garantie van zes maanden tot één jaar per reparatie. Wij bieden je een snelle, professionele iPhone XS reparatie terwijl je wacht. Deze garantie dekt de schade die onze iPhone reparaties aan jouw Apple product brengen.

Wij aanvaarden tevens voor alle Apple reparaties ecocheques.

Ons gecertificeerd personeel weet met hun jarenlange ervaring als geen ander hoe ze jouw toestel voorzien van een volledig mooi en nieuw iPhone scherm / glas. Ze bieden je een super goede service en advies zonder extra kosten. Zo ben jij zeker van een vakkundige reparatie.

Kwaliteitsvolle iPhone schermreparatie

We weten dat je kwaliteitsonderdelen voor jouw Apple telefoon wilt voor een betere functionaliteit. Dat kunnen we bij iLabo maar al te goed begrijpen. Doordat we enkel gebruik maken van hoogwaardige onderdelen zoals de originele onderdelen van Apple, zal jouw beeldscherm na het vervangen zeker niet zo snel weer schade oplopen.

Wij houden rekening met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en beloven je lage reparatiekosten. Zo hoef je geen cent teveel te spenderen als jouw iPhone XS gerepareerd is. Bovendien bieden we altijd een snelle en vriendelijke service.

Scherm gebroken of LCD kapot?

Op de iPhone XS (Max) is er een display aan de voorkant dat het onderstaande LCD scherm beschermt en verbetert.

De originele LCD display is het belangrijkste van de twee en zorgt voor de weergave van de beelden op je Apple iPhone.

Als je voorste iPhone screen beschadigd is, loop je het risico om ook schade op te lopen aan de LCD, omdat dit deel dat zich bevindt achter het Apple beeldscherm minder bescherming biedt als het glas gebarsten of gebroken is.

Als je Apple smartphone gevallen is en het glas is gebroken, maar de display nog altijd is verlicht, dan is het waarschijnlijk alleen het voorscherm dat niet meer werkt.

Als je echter lijnen, zwarte vlekken, verkleurde gebieden ziet of als de display niet oplicht, is jouw LCD waarschijnlijk defect. Dit kan worden veroorzaakt door waterschade of slijtage.

Omdat het glas en de LCD bij de iPhone schermen aan elkaar vasthangen, moet je in beide gevallen het volledige beeldscherm van jouw iPhone XS (Max) laten vervangen.

Deze schade is binnen een zeer korte tijd vakkundig gerepareerd met een super service.

 De schermreparatie kost 249 euro, een prijs die volledig overeenstemt met de top kwaliteit van het product.

Klantgerichte service

Jouw iPhone XS (Max) schermreparatie duurt dankzij onze voorraad aan officiële Apple onderdelen van enkel top kwaliteit maar maximum 30 minuten. Zo is het direct klaar.

Wij laten onze klanten daarbij genieten van een zeer uitgebreide service. Lees gerust onze reviews.

Of je nu komt om je originele iPhone beeldscherm of back-cover te laten vervangen, je camera te repareren of voor een nieuwe batterij?

Zij zullen alles op alles zetten om jouw schermreparatie perfect uit te voeren zodat het onderdeel nog lang mee zal gaan.

Wanneer je binnen komt in het iLabo center zal je hartelijk ontvangen worden door de medewerkers en zullen ze je Apple smartphone beeldscherm zeer snel en vakkundig vervangen terwijl jij geniet van gratis wifi en een drankje.

Neem als je wilt een eigen toestel mee om op te surfen terwijl je wacht. Zo is jouw iPhone in een mum van tijd weer zo goed als nieuw.

iPhone XS reparateur in jouw regio

vraag je jezelf af of er een snelle, professionele reparatie service in jouw buurt is die jouw iPhone beeldscherm kan vervangen?

Zoek niet verder, jij bent bij ons aan het juiste adres. iLabo is uitgerust van 27 herstelpunten over heel België.

Onze locaties in België

Jij kunt ons onder andere terugvinden in de volgende gemeentes of steden: Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Kruibeke, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

Je kunt bij het maken van de afspraak voor je snelle Apple reparatie, eenvoudig je postcode ingeven om te kijken welke winkels er bij jou in de buurt zijn

Hierbij zie je direct waar je terecht kunt en hoeveel kilometer de dichtstbijzijnde winkels van jou verwijderd zijn.

In de meeste gevallen hoef je hiervoor geen lange afstanden af te leggen.

Bovendien doen we naast de schermreparatie van jouw originele XS toestel ook andere reparaties zoals die van de iPhone SE 2016, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE 2020, iPhone X en iPhone 11 Pro.

Een heel veilige iPhone reparatie

 

Jouw iPhone scherm reparatie gaat zeker geen schade toebrengen aan de andere onderdelen van jouw Apple telefoon.

De klanten moeten zich geen zorgen maken over een batterij, camera of een ander onderdeel dat kapot kan gaan.

Bovendien verlies je ook geen gegevens wanneer we de display / de batterij vervangen van jouw Apple apparaat.

Wij respecteren bij jouw iPhone onderdeel vervanging de privacy van jouw eigen gegevens zoals foto’s, video’s, apps en wachtwoorden. Zo is jouw reparatie zeer veilig.

Jouw snelle en veilige scherm vervanging valt bovendien onder een garantie van 6 tot 12 maanden.

Snel verlost van al jouw iPhone problemen

iLabo is er voor alle complicaties met je iPhone XS.

Heeft je Apple telefoon een probleem met zijn geluid, werkt je home-knop niet meer, is jouw laadconnector kapot of moet de batterij worden vervangen?

Jij kunt ook voor deze reparaties naar iLabo voor een aantrekkelijke prijs.

Zit niet langer met het probleem en kom langs in een repair center.

Gecertificeerde techniekers

We hebben een breed assortiment van (originele) onderdelen en gereedschappen.

Onze erg bekwame iPhone technici gebruiken deze om echt alle soorten problemen snel en effectief op te lossen. Zij verzorgen de juiste herstellingen voor tal van iPhone modellen.

Dit doen ze ongeveer binnen het half uur met grote aandacht voor kwaliteit. Zo zorgen zij ervoor dat alle klanten na hun bezoek heel tevreden terug naar buiten wandelen.

Indien je Apple reparatie niet op onze site staat, willen wij alles op alles zetten om ook jouw probleem met enkel de beste onderdelen op te lossen.

Je kunt bij iLabo rekenen op een top service. Wij vinden dat elk Apple apparaat een tweede leven verdient.

Contacteer hiervoor een repair center, zij helpen je direct en zoeken naar een geschikte reparatie.

iPhone repair: van de iPhone 5S tot de iPhone XS Max

Bij iLabo repareren we naast de iPhone XS nog tal van andere Apple telefoons. Van het laatste type tot de Apple smartphones die al een tijdje op de markt zijn maar nog steeds geliefd zijn bij tal van smartphone gebruikers.

Dus, of je nu gewoon een iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS Max of iPhone 11 Pro Max reparatie nodig hebt, elke iPhone herstellen we ongeveer binnen de 30 minuten met een grote aandacht voor kwaliteit. Het is hierbij klaar terwijl je wacht.

Bijna iedere Apple smartphone herstelling valt onder een garantie van zes maanden tot één jaar.

Ook repareren we de Apple iPad (mini, Air en Pro), de MacBook, de iMac en de iPod. Alle reparaties die mogelijk zijn bij iLabo en prijzen bekijk je op onze website.

Maak nu je afspraak online, kies een plaats waar je een snelle schermreparatie wilt uitvoeren en duid een tijdstip aan dat je zeker uitkomt. Wie weet is je Apple iPhone nog op dezelfde dag gerepareerd. Vond je je (scherm)reparatie niet terug of heb je een vraag? Jij kunt dan contact opnemen met de partner in je buurt. Hun gegevens vind je terug op de contactpagina. Zij bekijken wat mogelijk is voor jou.

(Deze site maakt gebruik van cookies, inc alle rechten voorbehouden)