MacBook Pro batterij vervangen

Laat het accu van jouw MacBook snel herstellen

De batterijen van de Apple MacBook (Air / Pro / Pro Retina) hebben een beperkte levensduur. Na 2-3 jaar (afhankelijk van het gebruik) heeft het Mac product zijn beste prestaties al geleverd. Ook wanneer het accu een schok kreeg kan het chemisch laadproces verstoord zijn.

Lees je bovenaan op het scherm van jouw MacBook de melding “batterij vervangen”? Dit wijst op een defect of totaal ‘opgebruikt’ Apple accu. Ook als je batterij niet meer oplaadt of het accu altijd direct leegloopt na het opladen, is het aan vervanging toe.

Als je MacBook, MacBook Air of MacBook Pro een probleem met het accu heeft, heeft iLabo de ideale oplossing voor jouw geliefde Apple product.

Na het maken van een afspraak online, kom je eenvoudig langs in één van onze 27herstelpunten en vervangen wij jouw Apple accu onmiddellijk, zodat je na 30 à 60 minuten een MacBook hebt die weer klaar is voor gebruik en weer vlot functioneert als toen je het kocht. Jij kunt zo terug je Mac toestel zorgeloos gebruiken.

Je hoeft zeker niet lang zitten wachten op je nieuwe Apple accu. Wij zorgen ervoor dat de tijd zo snel mogelijk voorbij gaat. Wij streven naar een service die zo uitgebreid mogelijk is. Zo bieden wij je tijdens het wachten een koffie en gratis wifi aan.

Deskundige MacBook batterij reparatie

We zijn goed uitgerust met alle moderne faciliteiten om een betrouwbare en deskundige batterij reparatie uit te voeren. Het accu van je MacBook (Pro / Pro Retina / Air) is volledig geïntegreerd in het apparaat.

Onze techniekers hebben het gereedschap, de kennis en ervaring om deze Apple batterij herstelling correct uit te voeren.

Alle medewerkers bij iLabo genoten van een uitgebreide opleiding om de meest complexe Apple problemen op te lossen. Ze voeren de batterij reparatie van je MacBook graag uit met een zo best mogelijke service.

Heb je na je batterij herstelling nog informatie of gratis advies nodig over je Mac toestel? Onze deskundige professionals helpen je maar al te graag.

Al de Apple vervangbatterijen zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen om zo een uitstekende accu vervanging uit te voeren voor je MacBook 12″, MacBook Air, MacBook Pro of MacBook Pro Retina. Bij iLabo vervangen we de batterij om de oorspronkelijke levensduur ervan te herstellen.

iLabo vervangt het accu van verschillende versies van de Macbook zoals MacBook 12″ inch, MacBook Air, MacBook Pro en MacBook Pro Retina. Wij zijn ook expert in het herstellen van verschillende types van de iPhone, iPad, iPod en iMac. De prijzen van de batterij reparaties kunnen variëren afhankelijk van het model.

Een Apple batterij laten vervangen of herstellen is bij iLabo gedekt met een garantie van 6 tot 12 maanden. Meer informatie kun je vinden bij de algemene voorwaarden.

Wanneer MacBook accu vervangen?

De duur van een Apple MacBook batterij is iets waar andere pc-laptopgebruikers van dromen. Het is normaal dat MacBook gebruikers een accu van 12 uur krijgen na één keer opladen. MacBook Pro gebruikers zouden meerdere uren moeten krijgen, zelfs als het Mac toestel een paar jaar oud is.

Maar de levensduur van de MacBook batterij zal na verloop van tijd slechter worden. Er is niets dat iemand kan doen om dat te voorkomen.

Ben je het beu om altijd een oplader mee te hebben omdat de batterij van jouw laptop snel leeg loopt? Vind je het vervelend dat jouw MacBook (Pro / Air) niet langer dan 30 minuten kan overleven zonder oplader? In deze gevallen is het sterk aangeraden om je MacBook accu zo snel mogelijk te vervangen.

De Apple batterijen zijn niet eenvoudig te vervangen waardoor het een goed idee is om deze klus te laten uitvoeren door Mac professionals. Jij kunt gelukkig terecht op een locatie in je buurt om dit MacBook batterij probleem op te lossen.

Onze technici genoten van een uitgebreide opleiding om zeer complexe MacBook (accu) problemen op te lossen. Ze hebben al een groot aantal Apple onderdelen gerepareerd, elke keer met de beste service en alleen met kwaliteitsvolle vervangstukken.

Indien je nog vragen hebt, kun je ons altijd contacteren via onze website.