Scherm iMac vervangen

Uw iMac glas gebroken of scherm defect?

Bij iLabo bent u aan het juiste adres voor uw iMac reparatie. Dankzij onze 27 vestigingenhoeft u zeker geen lange afstanden af te leggen om het scherm van uw Apple iMac snel en vakkundig te laten vervangen.

Als het glas van de iMac gebroken / gebarsten is of het beeldscherm defect is moeten we het volledige scherm vervangen.

Bij nieuwe iMac’s is het niet mogelijk om enkel de glasplaat te vervangen aangezien de LCD en de glasplaat één geheel is.

Het vervangen van het iMac scherm duurt bij iLabo tot 30 à 60 minuten.

U wordt in uw gekozen repair center hartelijk ontvangen! Geniet van gratis wifi en een koffietje terwijl u wacht op uw Apple reparatie bij iLabo. Wij streven naar een maximale klantgerichte service en voeren uw herstelling uit met enkel kwaliteitsvolle onderdelen zoals de originele onderdelen van Apple.

Als u geen barst in het scherm van uw iMac heeft, maar strepen of andere figuren ziet op uw iMac beeldscherm, dan kan uw LCD scherm of VGA kaart defect zijn.

De diagnose is voor een gebruiker dan moeilijk vast te leggen. Neem in dit geval contact op met één van onze partners en breng uw Mac toestel bij hen binnen.

iMac scherm vervangen in uw buurt

Legt u ook niet graag lange afstanden af voor de reparatie van het beeldscherm van de Apple iMac?

iLabo heeft verschillende herstelpunten over heel Vlaanderen waardoor er altijd wel een vestiging in uw buurt is.

U kunt het vervangen van uw iMac scherm laten uitvoeren in de volgende steden en gemeenten: Kruibeke, Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

Maak snel een afspraak online bij één van onze 27 herstelpunten in heel Vlaanderen.

Kies een tijdstip dat u uitkomt, kom vervolgens langs bij de gekozen vestiging en deze reparatie wordt zo snel mogelijk goed uitgevoerd.

Door gecertificeerde iMac experts

Onze medewerkers zijn echte Apple iMac experts en zijn zelfs in staat om de meest moeilijke problemen met uw Mac toestel op te lossen.

Zij kunnen het scherm van uw iMac laten maken op een vakkundige wijze met enkel kwaliteitsvolle onderdelen.

De technici helpen u graag verder met elk probleem. Uw reparatie voeren zij uit terwijl u wacht.

Wij hebben één grote missie: elke klant na de reparatie van hun toestel zeer tevreden naar huis sturen met een Apple toestel die weer zo goed als nieuw is.

Wanneer u bij de reparatie van uw iMac nog vragen heeft over het toestel. Stel ze gerust aan onze experts.

Zij geven u graag gratis het beste advies. Zo bieden wij u bij iLabo een uitgebreide service. Lees gerust de reviews van onze tevreden klanten.

Kwaliteitsvolle onderdelen

Bij iLabo willen we dat het toestel van alle klanten het repareren nog lang meegaat.

Uw gebarsten of defecte Apple iMac scherm vervangen wij met een nieuw hoogwaardig beeldscherm net zoals de originele Mac schermen.

Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle en snelle reparatie.

6 tot 12 maanden garantie

Bij iLabo worden de vervangonderdelen die wij gebruiken voor uw Apple reparatie gedekt door een garantie van 6 tot 12 maanden.

Als uw gerepareerde iMac problemen lijkt te hebben na een reparatie, wordt de garantie op de reparatie toegepast.

De prijs van de reparatie van het scherm van uw iMac hangt af van uw model.

Zo vervangen wij onder andere de schermen voor een iMac 27 inch en een iMac 21 5 inch. Ontdek hier de prijzen voor onze service voor de verschillende versies van de Apple iMac.

iLabo: de partner voor alle Apple reparaties

Naast de iMac, herstelt iLabo ook andere producten van Apple zoals de iPhone, iPad, iPod en MacBook.

Voor deze toestellen doen wij ook tal van herstellingen zoals het scherm van een iPhone vervangen, een Apple MacBook toetsenbord repareren en het vervangen van een iPad batterij.

Ontdek alle reparaties en toestellen op onze website.

Ook wanneer u een reparatie nodig heeft en u deze niet op onze website terugvindt, kunt u één van onze herstelpunten contacteren voor een prijsopgave.

Zij doen er alles aan om het probleem op te lossen en u een zo goed mogelijke service te bieden.

Heeft u nog een vraag of een opmerking over een reparatie? Neem contact op met iLabo. Dit kan eenvoudig via onze website.