SSD Upgrade MacBook / iMac

Wordt uw MacBook of iMac traag?

Wordt uw iMac, MacBook of Mac mini traag? Dan heeft u een MacBook upgrade of een iMac SSD upgrade nodig. Uw harddisk vervangen door een solidstate kan uw Mac toestel wel 20 x snellermaken. Ook iMac’s met een fusiondrive kunnen een stuk sneller werken door de trage schijf te vervangen door een SSD.

Hebt u geen backup gemaakt? iLabo kan voor u één nemen en alles incl. instellingen en programma’s migreren op uw nieuwe SSD.

Maak na de installatie van de nieuwe hardware op uw MacBook of iMac wel een goede gewoonte om een backup te nemen met Time Machine want ook een SSD is niet onfeilbaar en kan door slijtage ook na een paar jaar falen.

Er zijn dan wel geen beweegbare onderdelen aanwezig in deze module maar de geheugen capsule (NAND) in de SSD verbranden en zullen na een tijd onleesbaar worden.

Selecteer uw MacBook / iMac SSD upgrade, maak een afspraak bij één van onze 27 vestigingenen uw Mac toestel gaat binnen 30 minuten weer als een raket! Geniet tijdens het wachten van gratis wifi en een koffie.