Videokaart MacBook Pro vervangen

Videokaart reparatie in uw buurt

Wilt u uw MacBook videokaart laten maken / vervangen? Bij iLabo bent u aan het juiste adres.

Dankzij onze 27 herstelpunten zijn we altijd in uw buurt om uw Mac problemen snel weer op te lossen. Op onze reparaties geven wij een garantie van 6 tot 12 maanden.

Eén van de meest voorkomende problemen bij de MacBooks is een defecte VGA-chip (GPU). Als uw videokaart kapot is, kunt u dit herkennen aan het soms wegvallen van het beeld, een wit of blauw beeld, strepen in beeld of patronen op uw Apple MacBook Pro.

Soms wordt een defecte videokaart enkel zichtbaar wanneer het toestel op een hogere resolutie zit. Het beeld wordt dan wit en de Apple laptop herstart dan uit zichzelf.

Bij iMac’s verschijnen er soms gekleurde verticale lijnen over heel het scherm gevolgd door een wit scherm en meestal herstart de iMac. De oorzaak hiervan is het vaak gebruik maken van het toestel waardoor het nu versleten is.

Doordat u uw MacBook Pro intensief gebruikt stelt het de videokaart bloot aan hoge temperaturen waardoor deze minder goed zal werken en het uiteindelijk zal begeven. Binnenin de VGA Chip (CPU) zijn de lagen van de videochip zodanig vervormt dat deze niet meer correct functioneert.

Het opwarmen van deze videochip naar 240°C kan een kortstondige oplossing bieden maar het probleem zal snel terug komen gezien de oorzaak niet weggenomen is. De videochip effectief vervangen is echter de enige goede oplossing.

iLabo beschikt over een BGA reworking machine om de videokaart te vervangen. Net als bij een nieuwe motor van een auto garandeert een gloednieuwe VGA chip langdurig een perfecte functionaliteit.

Maak nu een uw afspraak en onze Mac experts repareren uw videokaart terwijl u wacht. De gecertificeerde technici bij iLabo hebben jaren ervaring om uw MacBook Pro snel van een gloednieuwe videochip te voorzien.

Wij gebruiken hiervoor enkel en alleen vervangstukken van hoge kwaliteit waardoor uw MacBook Pro terug even goed werkt als vroeger.

Mocht u uw reparatie niet terugvinden op de website of een vraag hebben, neem dan contact met ons op via onze website. Ons team blijft u bijstaan met raad en daad.