B2B

Sluit je aan bij ons netwerk

Partner

Wat kunnen wij u bieden als partner

Kwalitatieve onderdelen

Er zijn in de loop der jaren tal van verschillende kwaliteiten op de markt gekomen. Als iLabo is het onze taak om te waken over de beste.

Marketing

De motor van iLabo is marketing. Wij zorgen voor visibiliteit op Facebook, Google en Instagram. Wordt zo lokaal gevonden door nieuwe klanten.

Helpdesk

Wij beschikken over ervaren techniekers die u de opleiding zullen geven en u telefonisch bijstaan wanneer het nodig zou zijn.

Marge

Op elke herstelling moet u als partner een min. marge kunnen verdienen, een stuurcomité waakt samen met iLabo over deze marge.

Opleidingen

Wij geven opleidingen voor zowel iPhone en iPad als voor MacBook en iMac. Afhankelijk van de voorkennis kan u met onze mensen het opleidingstraject voor uw techniekers bespreken.

Trustpilot

Trustpilot verzamelt onafhankelijke reviews van al onze klanten. Als partner bent u mede verantwoordelijk voor een topscore van 9/10.

Mainboard Repairs

iLabo HQ beschikt over de kennis en de machine om complexe moederbord herstellingen uit te voeren. U kan ook op deze herstellingen geld verdienen.

Eigen Agenda Systeem

Ons agenda systeem stelt u in staat om de afspraken die online gemaakt worden, perfect in te plannen zodat u en de klant niet voor verrassingen komen te staan.

B2B Klant

Wat kunnen wij u bieden als B2B klant

Hoogwaardige kwaliteit

U kan tegenwoordig overal uw smartphone of tablet laten herstellen maar de kwaliteit en de duurzaamheid hiervan valt te betwisten. iLabo heeft er van in het begin voor gekozen om enkel herstellingen uit te voeren met hoogwaardige onderdelen en door hoogopgeleide medewerkers zodat elk toestel op dezelfde manier wordt hersteld. Door onze kwalitatieve herstellingen kunnen wij u 6 maanden garantie geven op elke herstelling.

Snel en efficiënt

Een groot voordeel van iLabo is dat we uw toestellen kunnen maken terwijl u wacht en dus niet met vervangtoestellen werken want uw toestel is tegenwoordig onmisbaar zeker in een professionele omgeving. Bij iLabo is het eenvoudig: u boekt op voorhand online een afspraak bij een herstelpunt in uw buurt en u krijgt een offerte terug met de bevestiging van de afspraak. Dus geen centrale hersteldienst meer waar uw werknemers hun ipad of iPhone een week moeten missen.Qua spreiding zijn wij ook veruit de grootste hersteldienst in Vlaanderen. Hierdoor kunnen wij voor alle medewerkers van uw bedrijf de ideale partner zijn omdat ze bij verschillende vestigingen terecht kunnen.

De betaling concreet

Elk bedrijf werkt anders, Sommige bedrijven hebben liefst een centrale factuur, dit is perfect mogelijk als we de werknemers kunnen identificeren. Andere bedrijven werken dan weer liever met een voucher of bestelbon vanuit het bedrijf zelf. U kan uw werknemers ook terplekke laten betalen en de factuur inboeken als onkostennota .Indien uw bedrijf op een andere manier werkt kan u ons gerust contacteren en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons