iPhone herstellen

Uw iPhone herstellen we op 30 min.

iPhone 5S

iphone herstellen

iPhone SE

iphone herstellen

iPhone 6

reparaties iphone

iPhone 6 Plus

reparaties iphone

iPhone 6S

iPhone 6S Plus

iPhone 7

repareren iphone

iPhone 7 Plus

iPhone 8

reparatie iphone

iPhone 8 Plus

iPhone X

iphone x reparatie

iPhone XS

iphone x reparatie

iPhone XS Max

iphone x reparatie

iPhone XR

iphone x reparatie

iPhone 11

iphone x reparatie

iPhone 11 Pro

iphone x reparatie

iPhone 11 Pro Max

iphone x reparatie

iPhone 6S

Scherm Herstelling originele kwaliteit
139
  • 30 Min Service
  • Klaar terwijl u wacht
Popular

iPhone 7

Scherm Herstelling originele kwaliteit
169
  • 30 Min Service
  • Klaar terwijl u wacht
Popular

iMac 27"

SSD 1TB Upgrade
359
  • 30 Min Service
  • Klaar terwijl u wacht
Popular

MacBook Pro

SSD 480 Gb Upgrade
179
  • 30 Min Service
  • Klaar terwijl u wacht
Popular

iLabo: Een betrouwbare specialist

Tegenwoordig is een iPhone bijna onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Maar dan plots gebeurt het. Het is gevallen, u morst er water over of het werkt plots niet meer.

Laadt uw Apple toestel niet meer op? Vertoont uw iPad air een zwart beeld? Werken de knoppen van uw iPod touch niet meer? Geen paniek! Bij iLabo ben u aan het juiste adres voor elke iPhone en Apple reparatie aan een scherpe prijs! Van uw iPhone scherm herstellen tot uw iPhone batterij vervangen.

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle Apple producten en andere complexe herstellingen. We zorgen ervoor dat er geen gegevens op uw telefoon verloren gaan.

Om maar te zeggen dat u met een gerust hart uw smartphone bij ons kunt laten herstellen en mag rekenen op een perfecte reparatie voor bijvoorbeeld uw scherm of uw batterij. We repareren elke iPhone van iPhone 5s tot de nieuwste versie.

Service en kwaliteit zijn zeer belangrijk voor ons. iLabo, de expert in uw buurt herstelt uw Apple toestel zoals uw iPhone, iPad (mini) , iPodiMac , Apple watch en Macbook (air) in een handomdraai!

Doordat wij veruit de grootste Apple hersteldienst zijn in Vlaanderen vindt u zeker een iLabo-center dicht bij huis.

In onze 27 vestingen staan elke keer weer experts klaar om uw reparatie vakkundig uit te voeren. Als uw telefoon het begeeft zijn wij er om u direct te helpen.

Contacteer gerust onze experts voor al uw vragen en problemen in verband met de reparatie en het gebruik van uw Apple product.

U kunt steeds in onze vestigingen terecht voor al elke reparatie. Neem contact met ons op en wij zullen alles in zijn werk stellen om u zo goed mogelijk bij te staan.

Wij houden de duur van uw smartphone reparatie zo kort mogelijk. Zo ronden wij een herstelling af binnen de 30 minuten. Service en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats.

Onze laatste meettoestellen en apparatuur helpen ons om snel en efficiënt de defecte onderdelen van alle Apple apparaten te herstellen zonder dat er gegevens van uw iPhone, iPad (pro), mini iPad, Apple watch, iPod of andere Apple product verloren gaan. 

Hierdoor is uw iPhone snel weer zo goed als nieuw. Maak vandaag nog een afspraak online en kom langs in één van onze herstelpunten.

Betaal uw iPhone reparatie met Ecocheques

Wist u dat u bij iLabo gebruik kan maken van Ecocheques voor uw iPhone reparatie? 

Alle iLabo partners aanvaarden digitale Ecocheques, sommige partners aanvaarden ook nog de papieren Ecocheques.

Als u zeker wilt zijn of de partner in uw buurt uw Ecocheques aanvaardt bij uw reparatie, is het aangeraden om contact op te nemen met de partner in uw buurt. 

iLabo voert uw reparatie uit met onderdelen van de beste kwaliteit. 

Onze technici genoten van een gedegen opleiding zodat elk Apple toestel op dezelfde professionele manier en met kwalitatieve onderdelen behandeld en gerepareerd wordt.

Bovendien geven wij 6 tot 12 maanden garantie op elke reparatie van uw iPad, iPhone, iPod touch, Macbook en alle andere producten. Voor meer info, lees onze algemene voorwaarden.