iPhone herstellen

Uw iPhone herstellen we binnen 30 minuten

iLabo: Een betrouwbare iPhone reparatie specialist

Tegenwoordig is een iPhone bijna onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Maar dan plots gebeurt het. Het is gevallen, u morst er water over of het werkt plots niet meer.

Is het LCD scherm van uw iPhone defect? Laadt uw Apple toestel niet meer op? Vertoont uw iPad air een zwart scherm? Werken de knoppen van uw iPod touch niet meer? Is het scherm van uw Mac gebroken? Geen paniek!

Bij iLabo bent u aan het juiste adres voor elke Apple en iPhone reparatie aan een scherpe prijs! Van uw iPhone scherm herstellen tot uw iPhone batterij vervangen.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle Apple producten en andere complexe herstellingen.

Tijdens het repareren van uw scherm, batterij, camera, back-cover of knop zorgen we ervoor dat er geen gegevens op uw apparaat verloren gaan.

Om maar te zeggen dat u met een gerust hart uw toestel bij ons kunt laten herstellen en mag rekenen op een juiste iPhone reparatie voor bijvoorbeeld uw scherm of uw batterij. Wij repareren elke iPhone van de iPhone 8 Plus tot de laatste versie.

Op alle herstellingen hebben onze klanten bovendien recht op een garantie van 6 tot 12 maanden.

Service en kwaliteit zijn zeer belangrijk voor ons. iLabo, de expert in uw buurt herstelt uw Apple toestel zoals uw iPhone, iPad (mini) , iPodiMac , Apple watch en Macbook (Air / Pro) in een handomdraai!

Doordat wij veruit de grootste Apple hersteldienst zijn in België vindt u zeker een iLabo-center dicht bij huis.

In onze 27 vestigingen staan elke keer weer experts klaar om de iPhone reparatie van alle klanten vakkundig uit te voeren. Als uw apparaat het begeeft zijn wij er om u direct te helpen.

Contacteer gerust onze experts voor al uw vragen en problemen in verband met de reparatie en het gebruik van uw Apple product.

U kunt steeds in onze phone repair centers terecht voor bijna alle reparaties. Maak een afspraak online of neem contact met ons op en wij zullen alles in zijn werk stellen om u zo goed mogelijk bij te staan.

Wij zorgen ervoor dat uw iPhone reparatie zo kort mogelijk duurt.

Zo ronden wij een herstelling af binnen de 30 minuten. Een snelle, klantgerichte service en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats.

Onze laatste meettoestellen en apparatuur helpen ons om snel en efficiënt de defecte onderdelen van alle Apple apparaten te repareren zonder dat er gegevens van uw iPhone, iPad (Pro), iPad mini, Apple watch, iPod touch of ander Apple product verloren gaan.

Ook kunnen we hierdoor uw toestel onderdeel binnen een korte tijd repareren of vervangen.

Tijdens het wachten op de reparatie van het apparaat, kunt u genieten van een koffie en gratis wifi.

Zo vliegt de tijd heel snel voorbij en is uw iPhone snel weer zo goed als nieuw. Maak vandaag nog een afspraak via onze website en kom langs in één van onze phone repair centers.

Betaal uw iPhone reparatie met ecocheques

Wist u dat u bij iLabo gebruik kan maken van ecocheques voor uw iPhone reparatie?

Alle iLabo partners aanvaarden digitale ecocheques, sommige partners aanvaarden ook nog de papieren ecocheques.

Als u zeker wilt zijn of de partner in uw buurt uw ecocheques aanvaardt bij uw iPhone reparatie, is het aangeraden om contact op te nemen met de partner waarbij u de herstelling wilt laten uitvoeren.

Bij iLabo repareren we uw iPhone scherm / batterij / back-cover binnen de 30 minuten met enkel onderdelen van de beste kwaliteit.

Onze technici genoten van een gedegen opleiding zodat elk Apple toestel op dezelfde professionele manier en met kwalitatieve onderdelen behandeld en gerepareerd wordt.

Bovendien geven wij 6 maanden tot 12 maanden garantie op elke reparatie van uw iPod touch, iPhone, iPad, Macbook en alle andere Mac producten. Voor meer info, lees onze algemene voorwaarden.