MacBook toetsenbord vervangen

Kies uw MacBook reparatie

Maak een afspraak online en breng uw MacBook / MacBook Air / MacBook Pro binnen bij één van onze 27 vestigingen.

oetsenbord van uw MacBook (Pro / Air) defect? Maak een afspraak online.

Ondervindt u problemen bij het typen op het toetsenbord van uw MacBook / MacBook Air / MacBook Pro? Bij iLabo bent u aan het juiste adres! Wij vervangen uw toetsenbord op eenherstelpunt in uw buurt.

Onze technici zijn echte Apple experts, met jarenlange ervaring in het diagnosticeren en oplossen van tal van MacBook problemen.

Waterschade of stof kan schade veroorzaken aan het contact onder uw toetsen. In dit geval moet u het volledige MacBook toetsenbord vervangen. Dit is een complexe en tijdrovende reparatie die niet onmiddellijk kan worden uitgevoerd. Daarom brengt u hem dus best binnen bij een iLabo vestiging naar keuze.

Vastzittende of kapotte toetsen hoeven lang geen probleem meer te zijn dankzij onze MacBook / MacBook Pro / MacBook Air-reparatie.

Ook het vlindertoetsenbord van de eerste generatie, gekend om zijn mechanische problemen, kan vervangen worden door een nieuw Apple toetsenbord van de tweede generatie.

Wij bieden u een klantgerichte service waarbij wij u bij staan met raad en daad. Vraag gerust aan onze reparateurs naar gratis advies over uw Apple toestel. Bij de reparatie van uw Mac toestel houden we rekening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijs voor de vervanging van uw keyboard vindt u snel terug op onze website.

Alle toetsenbord reparaties zijn buiten garantie wanneer ze ouder zijn dan 3 jaar. Als ze jonger zijn heeft u recht op een garantie van 6 tot 12 maanden.

We laten uw huidig toetsenbord vervangen met onderdelen van een zeer hoge kwaliteitzodat u er zeker van bent dat uw MacBook na de vervanging nog lang werkt.

Wilt uw Apple laptop zich niet opstarten? De startknop van uw toestel is een onderdeel van het keyboard. Indien uw toestel niet wilt opstarten ligt dit probleem vaak aan de basis van een defect toetsenbord.

Ondervindt u problemen met uw MacBook toetsenbord? Maak hiervoor een afspraak bij één van onze 27 vestigingen over heel Vlaanderen.

Uw toetsenbord vervangen onze technici deskundig en professioneel op de volgende locaties: Aartselaar, Boortmeerbeek, Eeklo, Genk, Heist-op-den-berg, Knokke Heist, Kortrijk, Leuven, Kruibeke, Lier, Lokeren, Londerzeel, Meerbeke, Oostakker, Oostkamp-Waardamme, Paal, Sint-Job-In-T-Goor, Sint-Joris-Winge, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Westmalle, Zingem en Zomergem.

Bij iLabo herstellen wij verschillende modellen van de MacBook zoals de MacBook Air en de MacBook Pro. Onze verschillende toetsenbord reparaties vindt u hierboven.

Het MacBook toetsenbord is gemakkelijk één van de meest gebruikte onderdelen van de Apple laptop. Dat is een vaak voorkomende reden waarom uw toetsenbord niet goed meer functioneert of kapot gaat waardoor het uw productiviteit tot stilstand brengt. Ook kan stof of waterschade een probleem aan uw MacBook / MacBook Air / MacBook Pro veroorzaken.

De reparateurs bij iLabo hebben al veel toetsenborden vervangen. Dankzij deze ervaring kunnen we u een vakkundige reparatie bieden met de beste onderdelen. U krijgt dezelfde kwaliteit en achtergrondverlichting als de originele MacBooks. Zo ziet uw Macbook toetsenbord er zeker weer zo goed als nieuw uit.

iLabo is een betrouwbare partner. Wij repareren uw toetsenbord enkel en alleen met kwaliteitsvolle reserveonderdelen en dat waar en wanneer u wilt.

Dankzij de 27 locaties kunt u altijd uw MacBook toetsenbord vervangen in uw regio. Bij het maken van een afspraak geeft u eenvoudig uw postcode in om alle locaties in uw buurt te ontdekken. De volgende stap is dan om uw afspraak in te plannen op een tijd dat het u uitkomt.

Wanneer u naar één van de herstelpunten komt zullen onze Mac experts u een klantgerichte service en een hoogwaardige reparatie bieden. Zij willen dat elke klant tevreden terugkijkt op zijn reparatie en een MacBook heeft die weer uitstekend werkt.

Heeft u nog vragen of informatie nodig over uw reparatie? Contacteer onze technici. Dit kan eenvoudig via onze website.